|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.11.2006 18:52:22   
maya2
Kalina: user posted image user posted image  boga! Se mi obe smilita... upam in držim pesti, da ne bo treba nikamor in da je vse ok!

Evo naše 'manekenke'

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.11.2006 18:55:52   
tt79
Ja, to sem js maya...A maš kako glasbeno?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.11.2006 19:08:35   
Barbs
Jaz jo imam - že dolgo nisem slišala motoristične himne"born to be wild" - letos mi nekak...zaradi znanih razlogov ni bilo dano motoriratiuser posted image  No ttjka, posluša te  še ena radijkauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.11.2006 19:15:37   
Barbs
Tnxuser posted image

(Aleks nekam hudo miga z glavo zraven, še dobro da nima dolge čupeuser posted image )

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.11.2006 21:01:56   
lenika
Kalina držim pesti, da bo vse OK.

Auroraa tudi naš Matic je imel pri 5 mesecih čez 7 kilogramov, pa je bil samo dojen. Jaz mu ne morem redčit mleka. user posted image  Sedaj odkar jeva pa gosto hrano se je pa še bolj poredil in mislim, da ima blizu 8 kilogramov, natančne mere pa povem čez 2 tedna, ko imamo pregled.

Tt79 a ti pa že kar delaš? A je ati na porodniški?

Vsem vam želim čim bolj mirno noč.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.11.2006 21:11:54   
tt79
Lenika Delam samo 1-2x tedensko po3-4 ure, da osstanem v feelingu, pa še mal grem med ljudi...
Takrat Laro pazi tati ali pa babica. Drugače pa to ni moja redna služba ampak delam samo preko avtorske pogodbe. Sem pa na zalost ali srečo eden izmed tistih ljudi, ki ne more ne delatuser posted image

Mi imamo jutri cepljenje, Lara pa mislim, da ima že kar čez osem kil in jo že kar težko prenašam naokol. Pa še v 4 štuku živimo, tako da mam oreng telovadbo vsak dan. Lahko se pohvalim, da mam že 2 kilograma manj kot pred nosečnostjouser posted image user posted image

Kalina...držim pesti za tvojo pikico

Železo...men ga je pediater dal že na prvem pregledu, ker sem ga tudi jaz med nosečnostjo jemala, da nebi imela Lara kar naenkrat prevelikega primanjkljajauser posted image

No zdej grem pa pred TV, pa vam jutri povem, kaj smo opravili na pregledu!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.11.2006 23:47:04   
aljča
Čer!!!

Se zopet oglašam po dolgem, dolgem času....ne me kregat ampak enostavno mi ne znese ker sem že tko pol preveč po forumih. Važno da se prideva malo pokazat pa kaj napisat.
Zgleda da bo najino javljanje kar mesečnouser posted image .
No pri nas smo zelo v redu...na to da imamo dneve kot valove...jokave in smejalne bi rekla da vseeno uživamo. Mami je za 10 let mlajšeuser posted image  kot je v resnici. Zobki še rinejo ampak jih še ni v zunaj....bodo enkrat bodo prikukaliuser posted image user posted image .
GH že veliko bolje obvladamo tko da imamo samo še 3 do 4 flaške mleka na dan ostalo je po žlički....kg mislim da jih je že 8 pa velikost nekaj čez 70 cm...22. 11. bomo zvedela pa taprave, ko greva na pregled. No naslednjega dne pa v trbovlje se cepit ..tretjič in pa še poleg za tuberkolozo. Sva se tko z mojim odločila..da Vala dama cepit, ker nikoli ne veš kolko je lahko to cepljenje važno.
Kar se tiče pincetni prijem.....mhm prime od dude, tudi svinčnika in ne vem katerih igrač...samo njegov prijem je bolj knapovski kot pa pincetniuser posted image . No bomo videli kako bo. Na velko si vlečemo iz nog nogavičke al pa vse skupaj dajemo v usta...se zloži kot škatla...včasih se mu še kaka vragolija posreči drugače pa vse v mejih normale....če bi lahko bi nam kar ušel je tolk močan v nogicah da mi sploh ni jasno ampak guncat se pa noče...on bi stal mirno kot vojakuser posted image .

Teja upam da ste v redu me pa že res zanima kako je kaj tvoj korenjakuser posted image .
MarijaPo hvala za pohvale naših slikic...sicer mal pozno ampak je.user posted image
No kaj naj vam še napišem, da uživam z Valom 100 na uro in se kar bojim da bo kmalu njegov rd. tu....sem še kar v lanskem letu ko sem ga nosila..sploh več ne dojamem da bova kmalu 6 mesecev starauser posted image .

Tko zdej grem pa pančkat....vsem majčicam veliko mirnih noči in pa tiškanja s svojimi sončki....pa se vam oglasim zopet čez kak mesec.user posted image

L.P. Aljčauser posted image user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.11.2006 7:32:35   
tea
Dobro jutro!

Ene tko lepo zvečer pišete, drugi smo pa zgleda bolj jutranji tip. Jaz tam nekje ob štirih, petih po n-kratnem zbujanju že komaj čakam, da bo jutrouser posted image . Ko pa user posted image  odpelje Gregija v varstvo, pa jaz ne grem več nazaj spat. Preden bi zaspala bi se user posted image  že spet oglašal, tako da je bolje, da vstanem in kaj naredim.
pikicaa- se prijavljam za članstvo v Klubu nespečneževuser posted image . Mi lahko poveš kako je, ker imama že drugega junaka, ki je takšen. Ne bom ti rekla, kdaj bo bolje. Eni otroci so pač takšni. Ali pa jih mamice tašne naredimouser posted image . Ne vem..., ti res ne morem dajati nasvetov kako in kaj, ker je pri nas isto. Gregi je star dve leti, pa so še zdaj bolj redke noči, ki jih prespi. Moj nasvet je lahko le takšen: Čimprej se sprijazni s tem, da otrok pač ne spi in poskusi narediti tako, da boš ti imela kar največ od spanja. V tolažbo samo to, da se takšnega ritma navadiš in da potem ni več tako težkouser posted image .
aljča- od tebe pa res že dolgo ni bilo nobenega glasuuser posted image . Moj junaček je priden fantek. Lepo raste in je, razen seveda ponoči, zelo nezahteven user posted image . Vidim, da je Val še vedno tak korenjak, kot je bil v porodnišniciuser posted image  in da lepo napreduje. Midva se še vedno samo dojiva, goste hrane pri nas še ni. Dobro si to rekla, knapovski prijem! Našemu se tudi vidi, da je iz Zasavjauser posted image .
GH- kot sem že rekla, jaz mu še ne dodjam. Sem mu pazadnjič, za hec , pri moji stari mami poskusila dat malo jabolke. Je imela ravno skuhan kompot. Da vidite te grimaseuser posted image . Potem me je pa res firbec matru, pa sem probala še mal banane, pa še mal krompirčka. Tud v usta noče dat! Jih kar skupi tišči, rine žličko ven in pluva. Gre več ven, kot not. Zglede, da bomo imeli z uvajanjem probleme.
sedenje- Jaša še ne sedi sam. Sploh ne, tudi približno ni to podobno sedenju. Če ga založim potem že sedi, drugače ga pa kar naprej vleče in potem kar nekako leži med svojimi nogicami. Zgleda, da ima posledice, ker je mami do konca nosečnosti hodila na jogouser posted image . Ker še ne sedi, posledično tudi ne stoji. Bi rad, saj ko ga skušaš posedit, kar nogice steguje, da bi stal. Pa tega raje ne prakticiram. Ko bo dovolj močan, da bo znal sam vstat, takrat bo lahko stal kolikor bo hoteluser posted image .

Drugače imamo pa danes pregled v alergološki in res upam, da ga ne bodo preveč matraliuser posted image . Bo že tako majhen dobil odpor do zdravnikov. Bomo videli kaj bodo rekli.
Aja, včeraj sem bila popoldne z Gregcem v vrtcu in je bil oči sam doma z user posted image . Sicer sem ga podojila preden sem šla, ampak je vmes pričel nekaj sitkat. In oči veselo pripravi flaško, da bosta jedla. Zmeša polno flašo adaptiranega mleka (za alergike sevedauser posted image ) in gremo v borbo. Jaši je sicer probal, ampak je baje takšen frisek naredil, kot bi ga kača pičlauser posted image . Potem je pa raje kar zaspal, da ga oči ne bi več sili s to čorbo. Pa mi je čisto jasno zakaj. Kaj tako nagravžnega pa ne vem če sem že kdaj probalauser posted image user posted image . Blazno srdi, okus je pa... ne vem... ne znam povedat... skratka fuj! Tko, da bo moral v petek kar z  mano v Avstrijouser posted image .

Nič, si grem čaj skuhat in preverit kaj dela moj mucek. Je menda nazaj zaspal, ker je čista tišina v stanovanju. Zdele ja, ponoč rabi pa zizo, da zaspi... lumpek!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.11.2006 7:40:57   
maya2
Dobro jutro!

Smo že pokonci... ni bilo nobene reakcije po cepljenju včerajuser posted image , smo končno rešeni teh cepljenj za pol letauser posted image  
Od včeraj naprej tudi mi spadamo med 'jedce' nogic, natančneje .... leve nogice (ne vem kako to ampak leva je fuuul bolj zanimivauser posted image )

Joj tolk o tej slabokrvnosti govorite, da imam občutek, da bomo mi tud še kakšno železo fasal user posted image

Naši miški je za vikend uspelo spati 12 ur skupaj - petek in sobotouser posted image ... meni pa seveda neuser posted image  sem samo čakala, da me bo razgnalouser posted image , zdaj sva se nekako zmenili da začasno je vsaj še enkrat na noč user posted image (prej 2 - 3x, potem kar naenkrat 0xuser posted image user posted image ) da lahko mami spi...

GH: pri nas je krompir tudi čisto mimouser posted image user posted image user posted image  niti s kislo smetano ne pomagauser posted image user posted image  (pa je ful dobro!) zapre usta, našobi ustnice in gleda proti kuhinjskem pultuuser posted image  Očitno si misli: daj tiste dobrote na plano, ki jih vidva z očijem jestauser posted image user posted image

Barbs: tisti 'zvarek' z lekarne pri nas sploh nima imenauser posted image , ampak mislim da je to ista zadeva k ste jo vi dobili... v glavnem: hvala za namig... nisem sploh vedla da lahko pediater kaj predpiše... upam da bo to zdaj pomagalo!

tt79: hvala za ponudbo! Sem bila na žalost že off-line... Kdaj drugič??

LP

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 8:16:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.11.2006 9:17:47   
lenika
Pozdravljene.

Naš Matic je danes že tretjič zaporedoma prespal noč in upam, da ta ritem obdrži, sicer pa nič ne hvalim, ampak samo poročam, da se ne bi kaj poslabšalo. Spal je od pol osmih zvečer do pol šestih zjutraj, nato se podojil in potegnil še do osmih. user posted image

Aljča, lepo, da si se spet malo oglasila. Drugače pa kar se tiče pincetnega prijema je naš tudi bolj knapovski, pa nismo iz Zasavja user posted image . Smo pa imeli do pred kratkim tukaj v bližini rudnik, ki so ga zaprli, pa so verjetno še posledice. user posted image  Sicer pa ponekod (pri nas tudi) pincetni prijem preverjajo pri 9 mesecih, ker pri 6. mesecih ga baje obvladajo le redki, do 9. pa naj bi ga vsi.

Tea zakaj si pa ne izčrpaš mleka? Jaz imam zaloge izčrpanega v zmrzovalniku in je že 2x prav prišlo.

Maya2, našemu Maticu je tudi krompir od vsega najslabši, a ga vseeno je, torej odpira usta, potem se pa kremži.user posted image

Kilogrami, jaz pa moram pazit, da vsaj 2 obdržim,ker sem jih pred nosečnostjo imela premalo.

Uživajte v tem lepem dnevu. Midva čakava, da se še malenkost segreje, potem pa šibava ven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.11.2006 10:39:21   
cofek
no, pa poglejmo....

trenutno se Ažbe igra z dudo - upam, da mu bo prirasla k srcu, ker potem ne bo problema s tem ali bo palček našel usta ali ne  user posted image  no, ja nič ne kaže - že leti po zraku...

je pa tudi naš user posted image že pravi lumpek - malo prejle je z mobila "odtrgal" pujska...

glede kg - je prejšnji mesec ful lepo kazalo - samo še 1,5kg viška, pol sem pa dobila fešto in so seveda hormoni spet podivjali in jaz nad sladkarije in evo pridelala 1,5kguser posted image ...
glede teže user posted image  pa smo po moje itak zmagovalci - je že prejšnji sistematski imel 7600g, zdaj ga pa imam na sumu da gre proti devetim..poročam jutri... sem pa v paparici prebrala ,da je v obdobju med 6. in 9. mesecem "debelost" normalna- me kar malo skrbi če ga bom lahko še prenašala naokoliuser posted image ( glede na to, da se do zdaj večinoma dojiva - zadnjih 10 dni ima en cel obrok kašice)

aja, pa zelenjave ne mara user posted image , pa mlečnih kašic zgleda tudi ne - moram še 1x probat tiste od milupe, ker hipp res nima nobenega okusa

izpadanje las - po enem mesecu testiranja šampona od Vichy-ja se mi je izpadanje bistveno zmanjšalo (seveda pa lahko da se je izpadanje itak že končalouser posted image )

tt - sem poskušala včeraj, da bi te slišala, pa me ni hotlo skonektat, tko da poročaj kdaj delaš naslednjič da te slišim

maya2 - na etiketi na lončku MORA pisat katera mazila oz. kreme so zmešali skupaj (predvidevam, da so redčili kortikosteriode)

konec zabave za mizo, bo treba it se igrat na tla..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.11.2006 11:08:11   
cofek
ne štekam...pred eno uro se je po polurnem spancu zbudil in ni šans da bi tkarat zaspal nazaj, po slabi uri pa spet spi...user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.11.2006 11:52:12   
Barbs
Cofek, jaz sem šla danes vprašat, če obstaja kakšen  ceglc, kaj je zmešano v našem mazilu in je tole :Cera Alba , Cetaceum, Olivae oleum, Aqua purificatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.11.2006 13:06:09   
cofek
Barbs - ung. emoliens je hladilno mazilo, Ph. Jug.II pa pove po kateri farmakopeji je narejen. tisto, kar si pa sedaj navedla so pa sestavine hladilnega mazila (čebelji vosek, olivno olje in prečiščena voda - za cetaceum se pa trenutno ne spomnim "domačega" imenauser posted image )

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.11.2006 13:24:51   
maya2
cofek: pri nas piše nekaj (ne znam brati) '2% ......... olje' in to je vse... očitno je to nekaj drugega kot je dobila Barbsuser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.11.2006 14:38:32   
Barbs
Nič več jasno. Ker hladilno mazilo kupujemo posebej, za ritko in naj bi bilo nasploh za nego in zaščito kože ...dobimo ga brez recepta - vsebuje pa lanolin, vazelin, olivno olje in vodo.

Tole mazilo pa je na recept. No ja, nekaj že more bit na tem, ker zeloooo pomaga.user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.11.2006 16:21:07   
Barbs
Ojla,

no, da ne bomo s temi rozinami izumljale tople vode, imate tule link do Denver testa - torej original papir iz posvetovalnice in navodilauser posted image  Prepričana sem, da Štajerka ne bo zamerila, ker bom uporabila njen link , kjer ima  nalimano vse to... Je kar zanimivo za bratuser posted image  

Rozino naj bi pa po videnem sodeč res  ne prijeli že zdajuser posted image

http://denver.moj-album.com/album/4318734/

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.11.2006 18:01:07   
mojca75
Sem šla gledat ta denverski test - list mam doma (pač veze) in bl k gledam bl se mi zdi da je fuuuuuuul našponan.

No ja, še dobro da ne jemljem tega kot - to bi že motrali znat, ker pol bi se pa sekirala, ampak bolj kaj nas čaka.

Mi smo sicer probal to rozino, vadiva pa ne, dajmo času čas oz otroku čas, bo že.... še vsi smo se naučil pograbit to rozino, tud Mojči jo bo enkat!

Sicer pa trenutno spimo, smo bili zunaj in smo bili že koma, tako da še kratek popoldanski spanec, za regeneracijo. Sej bi jo v principu lahk motivirala tud do večera, sam pol je pa tolk koma da tud poje ne in pol se mi sploh takoj zbudi.

Že tko imamo neka čudna prebujanja ponoči, in če ni joška takoj v ustih je histeričen jok in ne pomaga nič cartanja sam joško - user posted image , pa smo že spal tam do 5h z parimi duda-inputi, zdej pa od takat ko smo spali pri babici, tak jok, prov razmišljam če se ni am prestrašila, ker tam je prvič tko jokala, pomirila se je šele k je spala pri meni user posted image .
Dons sva se na primer dojilo ob 1h pol sva pa spali do 6h? ne vem kaj bi to bilo, ampak bo že minilo, ene vidim da ste še huje neprespane, tako da se ne bom niti pritoževala, "moti" me sam ta histaričen jok, ker prej smo bl tko jamral.

zdej si pa naredim še nekaj za papat, da ne bi slučajno zgubila tiste kilograme ki mam viška po porodu (malo samo ironije ne škodje). - so že zginili pa so se spet "pridelali" - na račun mleka, ah, bo že...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.11.2006 18:27:57   
cofek
ja, hladilno mazilo ima pač več receptur - vse pa lahko dobiš brez recepta...so pač nekatere (tudi druge) stvari na in brez recepta.

maya - mogoče olivno (olivae) ali pa mandljevo (amygdale) olje?

sem si ogledala tale test...očitno ni finta pincetni prijem - to je pol pri 9M, pač pa da user posted image  opazi rozino in jo tudi proba prijet...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.11.2006 19:11:43   
lenika
Denverski test: Kako si pa tole povečaš, da lahko bereš? user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.11.2006 19:20:32   
Kalina
2x klikni goruser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.11.2006 19:58:59   
tt79
Ekola, današnje tretje cepljenje in pregled je za nami...Lara, pa tudi mami in tati smo zato posledično prespali 1,5 ure popoldanuser posted image user posted image user posted image No zdajle pa Tati bere Lari pravljico, js pa mam mal offauser posted image

Drugače pa tale test sploh ni tak bav bav in največkrat se da kar vse obvladat. Lara se je danes morala obračati za zvokom, sestra jo je tudi potiho klicala(je ni upoštevalauser posted image ) prijem rozine je uspel v tretjem poskusuuser posted image , potem je morala z vsako roko posebej prijeti ropotuljico (ki jo potem ni želela spustituser posted image ) V glavnem bile smo pohvaljene, mamo 68 cm in 7860g.
Pediater nam je dal zeleno luč za teletino in pomaranče, jogurte, skutice pa itak že jemo nekaj časa.
No drugače pa mi je danes zamenjal AD3 kapljice z D3, ki so končno spet na slo tržišču, ker baje z Ad3 dobijo preveč vitamina A.user posted image kar ni dobro...

Cofek Maja , Barbs, če boste hotle še kako glasbeno, delam vsak torek...vam javim mi boste pomagale oblikovat glasbeni program, če ste zauser posted image

Aja..a še ktera hodi na plavanje. Men se zdi da ful pomaga pri motoričnem razvoju otroka. Mi je pediater rekel, da je možno, da tudi zaradi tega že sama sedi.user posted image Toplo priporočam. Zdej gremo pa v banjouser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.11.2006 7:13:10   
maya2
Dobro jutro!

Naša ura zbujanja je očitno tam okrog sedmih.. zdaj se še igra z vrtiljakom v posteljici...

cofek: če bi jaz tole brala user posted image  bi prebrala nekaj kot 2% soliciemo olje user posted image user posted image  lahko bi blo tudi selic....  solicilno ...ma kaj pa vem, teh čačk doktorskih nikol ne znam brat... je pa definitivno tako gosto olje v flaški, in ne mazilo.. kaj si farmacevt da toliko veš o tem?

tt79: velja user posted image

Ja, je imela sestra pri pregledu točno takle list (ta Denverski test) in je označevala po njem...

Kalina: je kaj novega?

LP

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.11.2006 8:28:42   
lenika
Sem si ogledala test. Full zanimivo. Imamo pa očitno za rozino še čas. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?