Barbs
|
Oj, maya2, mi smo rezultate dobili takoj, ker je pediatrinja privat in ima zraven svoje ambulante tudi minilaboratorij, tao, da ena od sester gre takoj preverjat rezultate. Lara 28, to z železom sem se tudi jaz pozanimala in res ne vem, zakaj smo dobili železo - pa še to - kot berem, ponekod kri pregledajo šele pri devetih mesecih, ker je takrat menda bolj realno pa s temi rozinami in cofki in sluh in - evo ženske, nekje ja, nekje ne... Eh,bi človek mislil, da bodo enotni vsaj pri tako majhnih otrocih, ker trije meseci se že ful poznajo.... Mismo danes popili železo, enkrat pa nas čaka še zvečer, pa pet kapljic fenistila, pa pet kapljic D3, pa namazali smo se že dvakrat, tretjič po kopanju.. pozabla sem omenit, da imamo( maya2) mi advantan samo za tri dni,nato pa mazilo, ki so ga tudi naredili v lekarni, tako kot vam in na škatli piše Ung.emolliens Ph. Jug.II - sem ga pa probala na roki (moji) in je res zelo mazav ....bomo videli od četrtka dalje. Mi smo danes od sadja pojedli naribano hruško s sokom ene mandarine (sem jio vprašala, katero sadje lahko je - je rekla, da vse, ki ga hoče in da naj mu ponudim tudi kivi, pomarančo.... itd) , paziti je treba le na tisto kožo čez, zato je bolje, da se stisne samo sok oz. mu držiš krhelj, da ga pocuza... Za kosilo je pojedel pire krompir s kolerabo, pa par žlič čiste goveje juhe, popoldne pa še skutko. Za večerjo bomo piškotno kašico od millupe , vmes seveda vsaj trikrat priklopimo joškota (čez dan) , zvečer pred spanjem in ponoči ( med četrto in peto) pa obvezno. Pa danes je popil en mali fructalov jabolčni frutek. Zadnje tri dni kar neki pije, zgleda, da je začutil potrebo, ker je bolj toplo noter, pa ta suh zrak od centralne. A ve že kaj mislite na vlažilce zraka? Jaz moram nekaj orng najdit. Ker sem pri puncah videla, ker smo premalo pozornosti posvečali temu, kako se se potem razni prehladi obnašali - čist te zabije in kašelj je krozen - suh, boleč.... Še dobro, da sem postala bolj pametna šibam, ker je sirena.... Meni se zdi, da kar dovolj poje, zato so mi te njegove manekenske mere mal sumljive - le po kom je?