tea
|
Dobro jutro! Ene tko lepo zvečer pišete, drugi smo pa zgleda bolj jutranji tip. Jaz tam nekje ob štirih, petih po n-kratnem zbujanju že komaj čakam, da bo jutro . Ko pa odpelje Gregija v varstvo, pa jaz ne grem več nazaj spat. Preden bi zaspala bi se že spet oglašal, tako da je bolje, da vstanem in kaj naredim. pikicaa- se prijavljam za članstvo v Klubu nespečnežev . Mi lahko poveš kako je, ker imama že drugega junaka, ki je takšen. Ne bom ti rekla, kdaj bo bolje. Eni otroci so pač takšni. Ali pa jih mamice tašne naredimo . Ne vem..., ti res ne morem dajati nasvetov kako in kaj, ker je pri nas isto. Gregi je star dve leti, pa so še zdaj bolj redke noči, ki jih prespi. Moj nasvet je lahko le takšen: Čimprej se sprijazni s tem, da otrok pač ne spi in poskusi narediti tako, da boš ti imela kar največ od spanja. V tolažbo samo to, da se takšnega ritma navadiš in da potem ni več tako težko . aljča- od tebe pa res že dolgo ni bilo nobenega glasu . Moj junaček je priden fantek. Lepo raste in je, razen seveda ponoči, zelo nezahteven . Vidim, da je Val še vedno tak korenjak, kot je bil v porodnišnici in da lepo napreduje. Midva se še vedno samo dojiva, goste hrane pri nas še ni. Dobro si to rekla, knapovski prijem! Našemu se tudi vidi, da je iz Zasavja . GH- kot sem že rekla, jaz mu še ne dodjam. Sem mu pazadnjič, za hec , pri moji stari mami poskusila dat malo jabolke. Je imela ravno skuhan kompot. Da vidite te grimase . Potem me je pa res firbec matru, pa sem probala še mal banane, pa še mal krompirčka. Tud v usta noče dat! Jih kar skupi tišči, rine žličko ven in pluva. Gre več ven, kot not. Zglede, da bomo imeli z uvajanjem probleme. sedenje- Jaša še ne sedi sam. Sploh ne, tudi približno ni to podobno sedenju. Če ga založim potem že sedi, drugače ga pa kar naprej vleče in potem kar nekako leži med svojimi nogicami. Zgleda, da ima posledice, ker je mami do konca nosečnosti hodila na jogo . Ker še ne sedi, posledično tudi ne stoji. Bi rad, saj ko ga skušaš posedit, kar nogice steguje, da bi stal. Pa tega raje ne prakticiram. Ko bo dovolj močan, da bo znal sam vstat, takrat bo lahko stal kolikor bo hotel . Drugače imamo pa danes pregled v alergološki in res upam, da ga ne bodo preveč matrali . Bo že tako majhen dobil odpor do zdravnikov. Bomo videli kaj bodo rekli. Aja, včeraj sem bila popoldne z Gregcem v vrtcu in je bil oči sam doma z . Sicer sem ga podojila preden sem šla, ampak je vmes pričel nekaj sitkat. In oči veselo pripravi flaško, da bosta jedla. Zmeša polno flašo adaptiranega mleka (za alergike seveda ) in gremo v borbo. Jaši je sicer probal, ampak je baje takšen frisek naredil, kot bi ga kača pičla . Potem je pa raje kar zaspal, da ga oči ne bi več sili s to čorbo. Pa mi je čisto jasno zakaj. Kaj tako nagravžnega pa ne vem če sem že kdaj probala . Blazno srdi, okus je pa... ne vem... ne znam povedat... skratka fuj! Tko, da bo moral v petek kar z mano v Avstrijo . Nič, si grem čaj skuhat in preverit kaj dela moj mucek. Je menda nazaj zaspal, ker je čista tišina v stanovanju. Zdele ja, ponoč rabi pa zizo, da zaspi... lumpek!
|