lenika
|
Vid, čestitke za pol svečke. Ja, kar se tiče pincetnega prijema, mislim, da pri nas to še ne bi šlo, pa mislim, da tudi pri nas pri 6. mesecih tega še ne preverjajo, kolikor vem, naj bi se pincetni prijem razvil nekje okoli 9. meseca in mislim, da ga takrat tudi preverjajo. Petka, a David pa že kar stoji v stajici? Ja je pa res pohitel. Pri nas ni še ne duha ne sluha o kakšnem stanju. Pa bo že, saj se mu še nikamor ne mudi. Tudi kotaljenje mu ni nič kaj zanimivo. Iz trebuha na hrbet se brez problema obrne iz hrbta na trebuh se je tudi že, pa mu kar nekako ne potegne, da bi s kotaljenjem lahko prišel na primer do željene igračke. Se raje vleče naprej po trebuhu in če se kje ustavi se jezi. Barbs jaz sem tudi poskušala krompirček, korenček in cvetačo, pa mu ni bilo najboljše, pa sem potem dodala še tretjino banae (vem, da se nekatere zgražate ob mešanju sadja z zelenjavo) in je z veseljem vse pojedel. Cofek, mi tudi nosimo že oblačila številka 74, imamo pa tudi zimski pajac številka 74, ki mu je na srečo trenutno še nekoliko prevelik in upam, da bo zdržal tam do meseca marca. Imamo pa mi tudi kužata in sicer čivavo, ki beži pred Maticem in se ga boji, Matic se pa jezi, ker se mu neda prijet. Saj pride in ga povoha in poliže, a kakor hitro Matic stegne rokice proti njej, pobegne. Matic se pa razjezi. Maya2, kar se tiče rižolina, jaz segrejem 130ml vode in dodam 7-8 žlic rižolina in to poje zvečer, nato popije še malo čaja, dojit pa se potem več noče in potem je sit ponoči približno 8-10 ur. Mene pa zanima, kako ve oblečete za v voziček? Naš Matic ima trenutno žabice in hlačke ter nogavičke, od zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi in čez pulover, čez ga pa oblečem zimski pajac, na glavo pa trak in kapuco od pajaca. Zaenkrat, ga čez to nič ne pokrivam, ker ga bom takrat, ko bo resnično mrzlo. Lepo se imejte, baje se nam obetajo spet nekoliko bolj topli dnevi in bomo lahko spet več zunaj.
|