|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
27.10.2006 12:04:01   
pikicaa
OJLA

Mismo danes ponoči malo bolje spali (samo informiram nič ne hvalim). Čeprav je do polnoči kazalo, da bo isto kot zadnji mesec. Spala je od polnoči do pol šestih. Sem se vsaj malo spočila, čeprav je to samo kapljica v morje. Po enem mesecu neprespanih noči sem že čisto izmučena. Upam da bo danes isto.
Končno bo user posted image  cel teden doma in bo vse lažje. Komaj sem čakala te krompirjeve počitnice.user posted image user posted image

Nogice k ustam smo že osvojili obračanja pa še vedno ne. Včasih se ji uspe obrnit iz trebuha na hrbet obratno pa ne. Iz hrbta se prevali na bok na trebuh pa ji ne uspe.

Drugo cepljenje imamo 6.11. Me prav zanima koliko smo veliki in težki.

Ritem pri nas tudi ne obstaja. Jemo čisto različno. Včasih na tri ure včasih pa na pol ure. Kar se pa spanja tiče pa jo dam vsak večer ob isti uri spat ampak včasih zaspi včasih pa ni govora. Najslabši dnevi so kadar v 24 urah spimo samo 5-6 ur.

Kalina jaz sem imela IVF v Mariboru in je ratalo v prvo. Imam pa še štiri eskimčke. Ampak zaenkrat še ne razmišljam o novem članu, ker bi še kdaj rada spala celo noč.

TiaSara čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image .

Se še pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.10.2006 20:13:23   
SelmaC
Lp,

naše spanje se je tudi malo poslabšalo, je 2x in še 2x se zbudi iz meni neznanega razloga, ker se prej ni. Malo ga ponosim oz. ga dam na levi bok (njegovo trenutno najljubšo pozicijo za spanje) če pa ne pomaga in bi rada spala pa hop k nam v posteljo user posted image . Najbrž ni najbolj pametno, a kaj čem ponoči ne funkcioniram dobro.

Danes je pojedel celo 10 žličk kašice jabolko in hruška. Sem prav veselauser posted image . Zgleda, da počasi bo šlo.

Pa še zdaj obvaladamo kotaljenje v obe smeri hrbet-trebuh-hrbet. Nogic pa še nismo našli. Je pa že resno, da ga na postelji ne smeš pustit samega.

Lep vikend želiva, vsem skupaj
pa-pauser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
28.10.2006 7:53:10   
maya2
Pozdravljene!

Jaz sem bila pa včeraj čist šokirana! Nisem imela pojma ... prejšnji vikend se mi je namreč nekaj pokvaril pralni stroj  (ni kuhal) pa sem v ponedeljek klicala servis (moj oče je sicer včasih popravljal pralne stroje, ampak sedaj ga je povozil čas, pač elektronika),... pa pride včeraj, zamenja en tak mini majhen delček, se zamudi 20 min (maksimalno), napiše račun, jaz plačam in gre... najprej sploh nisem razmišljala kaj vse mi je računal, sem mislila da je tisi delček, ki se je pokvaril pač malo dražji....user posted image  potem pa sem šla gledat tisti račun... pa bi me skoraj kap!!!!!!!!! KAJ SO NORMALNI? od 11000 SIT je tisti delček stal le 1500!! Ostalo je bil prevoz do nas (njegove besede: saj je bilo res rečeno da pridem šele v ponedeljek, ampak sem bil ravno tle v bližini pa sem se še k vam oglasil!!user posted image ), in pa urna postavka dela (za celo uro!!)user posted image   Nisem mogla verjet! Še zdaj ne morem... totalna svinjarija... Res je, da je pri nas oče znal vse sam popravljat, pa naredit, zato nismo nikoli klicali servisov, ampak vseeno tole se mi zdi pa 'too much'!user posted image user posted image

Nič grem našo malo 'rešit' iz postelje, se je sanes ponoči 'zaštrikala' pa je prišla tik ob ograjo potem pa je vsakič ko se je obrnila zaropotalo da je groza, zato je bila še bolj nemirna, se je še bolj obračala,...user posted image user posted image  dokler je nisem rešila....

Lep vikend...

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
28.10.2006 9:59:11   
lenika
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Midva bova danes kljub soboti praktično cel dan sama. Ati se že pripravlja za odhod. Danes ima namreč nek turnir v nogometu (amaterski, da ne bo pomote), je pa zjutraj peljal Matica na en kratek sprehod, tako, da sta bila vsaj malo skupaj, sedaj sta pa nazaj.
Kaj bova počela čez dan, še ne vem. verjetno bova šla malo z vozičkomna sprehod, pa atka pogledat kako igra, malo se bova igrala, upam, da tudi kaj spala in večer bo tukaj. Sicer pa smo zadnje dni zelo veliko zunaj, ko so takšni lepi dnevi, ki jih je treba izkoristit, ker dolgo ne bo več tako in takrat bomo še preveč nori. Sva šla pa včeraj z Maticem na dolg sprehod (2km v eno smer in nazaj), pa ni nič stokal, tudi oglasil se ni, ker sva hodila ob cesti in je opazoval avtomobile. user posted image

Nič lepo preživite dan.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
28.10.2006 10:18:39   
mojca75
IMAMO 2 ZOBKA, SPODNJE ENKICE!!!!user posted image  user posted image  user posted image

SEM opazila včeraj na sprehodu, nič čudnega da smo bili zadnje dni tkoooo sitni! Se je pa zadnje 2 noči tudio spanje opravilo (samo informiram!!!), tko da je bil to najbrž razlog za vse težave!

tud na fizioterapiji so naju pohvalili kolk lepo napredujeva - kar veliko telovadiva doma! user posted image  Mojčka

Zdej lepo spi, ji bomo pa drugo spanje najbrž prestavili na kasneje, ker gremo popoldan na eno fešto - 30 let, enega kolega!

Včeri je tud user posted image  praznoval 30 in zdej je glavni vic v familiji: on gre proti 40 jaz pa "dobrih" 20!!! (v resnici bom čez dober mesec tud 30, pustimo malenkosti)

Frutki: ja jest tud zaupam fruktalu in ji tud kupim kakega sadnega - tite ki se več ne dobilo (ala višnje), pa zmaže v piko, no sej zdej tud zelenjavo lepo papamo, pa sadni jogurt (jasno ne jagode - najraje višnjev od špara), ...

nič, se beremo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
28.10.2006 10:35:40   
Kalina
Oj!

Grozno noc smo imeli. Oci je bil v nocni, tamala pa cist tecna. Vse skup smo spali mogoce 3h. sploh nevem kaj ji je. Kr neki jamra, pa noce spat, pa nc ji ne pase, pa neke cudne gibe ma, kr zvija se neki, ampak ne zgleda tko da bi jo kej bolel trebuh, ampak tko cudn no, zateguje se ful, komi cakam fizioterapijo.
Drugac mamo se en ful problem, Ce ne dobila hrane v isti sekundi je vrisk in krik, jst pa seveda rabim kaksnih 30s da ji pripravim, ona pa ze krici na ves glas in potem od tiste jeze noce jest in krici kaksne pol ure, je sploh umirt nemormo. GROZA!!!!user posted image Nevem kaj cmo glede tega. Ma dons sm cist user posted image , se pocutim ful nesposobno in slabo vest imam, ker sm parkrat ponoc dvignila glas na njo, ma kaj pa ona ve, ce mi nemore povedat kaj ji ne pase, joooj sm groznauser posted image Ob ene 4h sm se prov zjokala. Pol ob 7h k je oci prsu, sem nekak zaspala k je tamala prevzel in evo sele zdej je zaspala, oba. Jst pa vsa brez volje. Upam da je to samo trenutno.

Sorci k vas kle morim z mojimi "tezavami". Ampak takle mamo.

Mojca cestitamo za zobkeuser posted image Pri nas ni se nic.

Naslednji teden zacnemo z GH. Komaj cakam.

Grem pod tus, dokler moji spijo.

Papa

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 10:37:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
28.10.2006 10:40:53   
mojca75
Kalina, ne sekiraj se - ti si najboljša mama za svojo princeso! To moj dragi stalno ponavlja ko sem na koncu z živci - če je kak težek dan in zadnič ko smo meli tiste čudne noči in sem tiud jaz enkrat rekla "ja bemtiš Mojči a bomo spal al ne" in se takoj zjokala od slabe vesti in ker sem tolk nepotrpežliva, je rekel "lej, zdrava je, najina je, radi se mamo, kaj še čmo več! kaj če bi morala kje po bolnicah spat z njo, pol bi lahk jokala, tko pa je vse OK, mal se ji dogaja" in je mel zeloooo prav!

Zdej vem da so bili očitno zobki!

Ne sekiraj se, vse mine! user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 10:43:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
28.10.2006 10:51:45   
triša
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Oj!

Grozno noc smo imeli. Oci je bil v nocni, tamala pa cist tecna. Vse skup smo spali mogoce 3h. sploh nevem kaj ji je. Kr neki jamra, pa noce spat, pa nc ji ne pase, pa neke cudne gibe ma, kr zvija se neki, ampak ne zgleda tko da bi jo kej bolel trebuh, ampak tko cudn no, zateguje se ful, komi cakam fizioterapijo.

Ej Kalina pri nas je isto, zvijanje pa gibi, zategovanje....Zakaj pa hodita na fizioterapija, če ni skrivnost?
Če kdaj malo povzdigneš glas še ne pomeni, da si slaba mama to se zgodi vsakomu. Tole s hrano pa itak, dam ji jesti pa noče, čer 10 min. pa hoče živčenga fasat, ker ni v sekundi na flaši. Se tolažim da bo kmalu bolje,...pa saj tudi bo, ker sem se jaz tak odločla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
28.10.2006 10:57:31   
lenika
Mojca75 tudi moj dragi je prejšnji teden praznoval in sicer 33. rojstni dan in je bila že tudi cel mesec fora, da je pri 33-ih Prešeren napisal Slovo od mladosti,pa Kristusova leta. user posted image  Drugače pa čestitke za zobke user posted image , mi zaenkrat še vedno ostajamo brezzobi.

Kalina, mogoče pa vaša user posted image  tudi dobiva zobke, ko tako slabo spite.

Auroaraa upam, da bo Zarji zelenjava všeč. Našemu Maticu korenček sprva ni bil. Sedaj, ko pa jeva mešanice, pa obožuje zelenjavo. Danes sva jedla mešanico korenčka, bučk in kolerabe in je pojedel 170 ml. Sploh mu nisem mogla tako hitro dajat kot je on hotel jesti.
Mi smo do sedaj uvedli rižolino, jabolko, korenček, banano, bučke, kolerabo. Iz tega potem delam razne mešanice, ki jih z veseljem poje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
28.10.2006 11:05:44   
mojca75
Auroraa

naša na začetku ni hotela zelenjave - ne bučk ne korenčka ne krompirja,... po nekaj dneh (tudi malo fintiranja je bilo vmes- se pravi žlica tega ali 2, pa žlica frutka, pa kakorkoli ogabno se sliši) je lepo sprejela in zdej kr skače na žlico!

Pa če ne gre ji dodaj mal sladke smetance notri, mi obožujemo, če je kriza lahk tud mal rižolina (pol ne krompirja). sploh če rižolino že tko jeste in ga ima rada!

Pa itak bo ljubila zelenjavo, kaj ti sploh delim nasvete!!!!user posted image

MI dosedaj jemo - krompir, korenje, cvetačo, brokoli, hruške, jabolje, banano, jogurt (višnja, marelica ali banana) pa frutke - gozdni sadeži, marelica, višnja. Pa rižolino! itak, to nam je pa "ta-nar-tabolš"

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
28.10.2006 11:11:13   
Kalina
Joj punce hvala vam, se ze malo boljse pocutimuser posted image

triša nasa pikica je 2 meseca prezgodaj prisla vnuser posted image No ima hipertonijo, ramena ima mal zakrcena (preblizu glavice), levo rokico in nogice ima tudi zategnjeno, pa seveda glavico zateguje, je se dosti mehka, glavice se ne drzi cisto samostojno.

Takoj ko se zbudi, se ji bom opravicila, ker sem bila tako nepotrpezljiva.user posted image moj mali.

Mah pa tko sm zmatrana psihicno in fizicno, smo ful velik same, nas oci ma ruski delovni cas, 1 dnevna od 6h do 18h, 1 nocno od 18h do 6h, pa 2 dni frej itd. In pol se una dva dni k je frej, skoz skace okol, njegov oce ima raka in pol skoz mojga klice za vsako stvar, ga pa ne vprasa ce ima cas oz ce se je npr odpocil iz nocne. Sej jst razumem da mormo pomagat en drugmu, sam mislim da nasa familija (jaz in Kalina) mormo bit na prvem mestu. Razumem tudi mojga moza, kajti pred 2m je izgubil mamo, oce pa tako bolan in potem je raztrgan na vse strani. Grozno me pa moti ker do zdaj smo bili v zelo slabem odnosu z tastom, tudi slisal se nismo niti videli, ko sem rodila tud cestitu ni niti nic, zdej ko je pa bolan in ves bogi se je pa spomnu da ma sina.user posted image

Ok dost smilenja in morenja.

Punce se enkrat vas sprasuje, s cim cem prvo zacet, z rizolinom zvecer, al zutri za sadjem?

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.10.2006 11:15:33   
mojca75
kalina po moje začni dopoldan s sadjem, potem uvedita koslilo, potem pop. malico, potem večerjo!

vse ostalo mleko, tko so nam svetovali, itak pa vsak pediater po svoje in vsaka patronaška še drgač, pol se pa znjadi če si prvič mama! user posted image

sej k bomo izkušene mame (kot npr Barbs, al pa Puncica,..in druge) bomo več vedele user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.10.2006 11:29:15   
lenika
Kalina, mi smo najprej začeli z rižolinom zvečer, ker se je ponoči velikokrat zbujal, ker je bil lačen. Sem mu pa rižolino najprej dala 3x dopoldan, da sem ugotovila, če bi bila kakšna reakcija. Tudi sadje in zelenjavo uvajam dopoldne in sedaj imamo dopoldne že en samostojen obrok, namesto dojenja.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 11:47:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
29.10.2006 7:57:25   
TiaSara
Pikicaa - hvala za čestitke. Madonca smo že veliki user posted image .

Lepo bodite še ostale, napišem kaj več pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 1292
29.10.2006 8:32:13   
Kalina
Joooj sm besnauser posted image Sm napisala ful dolg in obsiren post pa se sama nevem kako se je zbrisal.

Tko da bom zdej na hitrco napisala par stvari, ker je tamala glihkar bombadirala plenicouser posted image

Vceraj je bilo ok, se boljse pocutimo, precej mamiuser posted image

Ob 19h smo se skopali, kajti nismo se kopali 5 dni, ker je dr rekla da se nesmemo zaradi intenzivnega kaslja, ker se je bala bronhitisa, tko da smo bli res bogi brez kopanja, tko smo se kopali, igralim pospricali celo sobo, oblekli nardili frizurcouser posted image , popali in ob 20h smo ze spali. user posted image Potem se je ob 23.30 zbudila lacna spet, smo papali, spali do 2h, spet papali, spali do 6h spet papali. In vstali ob 9h, zgleda bom sla danes po rizolino, da ne bo tako lacna ponoci, bajsika moja.

Vceraj sem jo dala sedet za kaksno minutko, in je bla ful dobra, nc je ni zanasal, bom slikico prilepla, da vidte mojo frajerko z njenim Jelenkotomuser posted image

user posted image

user posted image

Grem rito previjat, napisem kasneje kej vec, ce bo cajt.

Cauckuser posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.10.2006 8:45:30   
lenika
Pozdravljene!

Mi smo bili včeraj, ko je bilo tako lepo vreme praktično cel popoldan zunaj. Matic zdrži v vozičku že tudi 2 uri, samo dogajat se mora (avtomobili, ljudje). Še vedno pa v vozičku niti slučajno ne zaspi, je prevelik firbec. Ko je ratal zaspan, smo šli domov, sem ga dala v posteljico spat, ko se je zbudil pa zopet na teren. user posted image

Auroaraa, kako je šla zelenjava?

Kalina full lušna pupika, pa kako pokončno sedi. Nič manj kot naš Matic, čeprav je korigirano 2 meseca mlajša. user posted image

Mi pa danes dopoldne pričakujemo obiske. Pride moževa sestrična s hčerkama, ki sta stari 3 leta in 16 mesecev, tako, da bo kar pestro. user posted image

Aja, pa še eno vprašanje imam. Kako boste danes kaj dale user posted image  spat, ko se je ura premaknila?

Naš Matic je ob 20.00 že zelo zaspan, tako, da danes do osmih sigurno ne bo zdržal, tako, da mislim, da ga bom dala spat tam okoli 19.30. Saj vem, da kompliciram, ampak naš Matic vedno ob isti uri postane zaspan, tudi zjutraj se zbudi ob isti uri, ponoč se zbudi ob isti uri. Zgleda, da je po mamici in ima rad red. user posted image

Nič lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
29.10.2006 10:33:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
29.10.2006 11:13:01   
tea
Živjo!

Da se mal pofočkam, se že kar nekaj dni nisem. Kako hitro mineva čas, bomo šle vsak čas nazaj v službouser posted image .
Oči je šel na keglanje, tako da smo za 3 urec sami, potem se gremo pa k mojim naslanjat. Tako mi zaopet ni treba kuhatuser posted image .
Jaši je dobil prvi zobekuser posted image user posted image In drugega tudi že vidim, tako da bo kamlu še ta. Je pri moji stari mami zaslužil jurčkauser posted image .
Včeri smo se pa cel dan nekje potepal. Je bilo tako prijetno toplo, da bi bil kar greh doma čepet. Smo bili na zabavi za noč čarovnic- seveda na otroški zabavi. In moram reči, da je blo super. Jaši je ful užival, ker se je ves čas nekaj dogajalo. Otroci, muzika, pa buče s svečkami, pa listki v vetru, skratka zabava po njegovem okusu. Je zaspal kot ubit, ko smo prišli domov. Gregi je pa sploh uživaluser posted image .
auroraa- k cvetački bi jaz raje dala pol krompirčka, je bolj prijetnega okusa.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
29.10.2006 11:27:47   
tea
Da nadaljujem, kjer sem prej nehala- mi je moj Gregi mal pomagal, pa sem prehitro poslala sporočilouser posted image
Torej, auroraa- pa kakšno žličko kisle smetance dej zraven, al pa malce masla, pa bo takoj bolje. Pa naš Gregi je imel zelo rad bučke s krompirčkom (oboje naribaš in na kaplici olivnega olja prepražiš, dodaš ščepec peteršilčka ali bazilike in zdušiš do mehkega), pa brokoli in polento s sirčkom.
Če sem pa čisto pusto kuhala, pa tudi ni bil najbolj pri volji za jest. Kar se pa tiče korenčka je bil pri nas samo v kombinaciji še s kako drugo zelenjavco, pa še to ga je moralo bit bolj malo. Še najraje ga je imel z jabolkom.
Me res zanima kako bo kaj Jaši jedel. Bom mogoče drugi mesec vsa zaprepadena ugotovila, da imamo zbirlavčkauser posted image
spanje- če imate nek ustaljen red, je najbolje, da ga spravite spat tako kot prej. Torej eno uro prej. Potem pa vsak dan za kakih 10 minut podaljšujete. Tako da se v kakem tednu do 10 dnevih naglihate na tisto uro, ki ste jo imeli prej.

Nič, počasi zaključim, se Jaši oglaša, Gregi je začel pa stvari iz skrinje nosituser posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
29.10.2006 12:32:09   
Anonimen
ojla!

mi smo bli pa učeraj na lumpi teku in obe moji punci sta si prislužili medalje :) hehe pa lumpi majčke ter vrečke z dobrotami. sicer je organizacija tegala lumpi teka vsako leto bolj podobna kaosu.

ja in pa učeraj zjutraj sem pri miji opazila prvi zobek, ki je ravnokar pokukal na plano :) leva enka spodaj! nobenga sitkanja ni bilo in upam da ostane tako kot je blo pri tavečji, da nisem sploh vedela, kdaj je dobila vse zobe user posted image

spanje - čez noč spimo ok, je 1x in to je to. čez dan pa dobiva nek ritem končno in spi tudi po malo dlje v kosu. prej je spala po max pol ure raje manj pač kadarkoli se ji je zazdelo. zdaj pa spi cca 3x po uro uro in pol na dan. mogoče če kdaj še v avtu kako krajšo kitico odremlje in to je to

hranjenje - jutri ji bom ponudila nekaj mlečnega ala jogurt ali skuta. kislo smetano sva že jedle v pireju in zelenjavah in je blo vse ok. bo pa mija stara 2.11. že 6. mesecev user posted image user posted image user posted image

včeraj sem ji naštimala stajico in zdaj se veselo not igra, in ker je podlaga gladka vleče nogice podse kot za stavo. na tepihu ali dekici ne zmore, ker ne drsi. ja stoji pa že tako dobro, da če jo postavim ob kak kavč ali omaro stoji. se ne sesede, mogoče ji zmanjka ravnotežja in iz celega pade. sicer tega ne prakticiramo pravo pogosto, ker se vseeno še bojim, da bi imela kaj krive noge. imava pa 6.11 šeenkrat slikanje kolkov, čeprav je bilo v prvo 1A pa bom malo povprašala kako je s tem stanjem.

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.10.2006 9:54:02   
petka
Pozdravljene user posted image

Sem vam kar malo fovš ko vidim kako vači malčki in malčice lepo jedo.... pri nas je zelenjava še vedno FUJ, kljub mešanici s pirejem in kislo smetano user posted image
Še vedno jemo le banano, jabolko, hruško pa jabolko/ korenček od Frutka. Piti ne mara ničesar razen mleka (ne soka in ne čajčkov - razen komarčkovega, ampak po tem pa grozno kaka user posted image )
Ufffff...

Poleg tega, pa so se mu po terbuščku pojavile drobne rdeče in brezbarvne pikice (kot kurja polt). Širijo se že kakšnih 14 dni. Moja mami sicer pravi, da pretiravam ampak ga bom vseeno peljala k zdravniku.
Niso se pa pike pojavile po določeni hrani ampak kar tako, postopoma, ne glede na to kaj je jedel. Praška tudi nisem menjala... user posted image

to je to.... uživajte praznike, pa čeprav je 1. november..

p.s.: Barbs, sem dala Davidu tiste piškotke iz DM-ja v roko, pa ječel jokat user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.10.2006 11:34:10   
TiaSara
Oj petka, sem videla tvoje vprašanje - samo v opozorilo - kisla smetana je mlečni izdelek, pa tudi adaptirano mleko je narejeno na osnovi kravjega mleka, tako da tega ne moreš izključiti. Še vedno pa so lahko pikice tudi kakšne druge narave- npr gljivice?

Lenika - se moram kar nasmejat tvojim taktičnim metodam pri vozičkanju - smo mi čisto na istem. Sedaj smo mu sedež obrnili tako, da gleda naprej in to se super obnese, samo nujno moramo hodit nekje ob glavni cesti, kjer se dogaja (pa rečemo, da gremo mal na zrak user posted image user posted image ).

Nič, grem se rihtat, greva danes v Ljubljano po dedija in babico.
Lepo se imejte.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!