mojca75
|
Ojla punce, sem komaj prebrala kar ste napisale,... večdnevna odsotnost, smo staknili nek trebušni virus, najprej jaz potem oči in nato še Mojči, ki je (HVALABOGU) najbolje prenesla. Jaz sem bruhala in driskala celo noč iz sobote na nedeljo in v nedeljo, Moj samo driskal v ponedeljek, Mojči pa v noči iz pon. na tor. bruhala 2x, enkrat močno - okol polnoči, me je kar kap sunla, sem preoblekla njo in komplet posteljco, vse je bilo pobruhano, bošček mali, potem pa še ob 4 zjutraj malo.. sam sem jo prej uspela dvignit k sem slišala da se ji spahuje, da je potem po meni pobruhala! driske nima, hvala bogu, včeraj je bila bolj mirna, več je spala, manj apetita, ampak tako baje otroci sami uravnavajo ko jim ni dobro, sva se pa zato ponoči 2x dojile in še zjutraj, jaz pa čist posušene joške, k sam prepečenc pa čaj pa korenčkovo juho z rižem jem že 3 dni,... zvečer sem ji obakrat kar flašo naredila (seveda podojila prej, sam ni mela revica kaj pojest, k sva se že ob 17-18 tud dojile,...iz obeh) no ja, danes sva smo že precej bolje, moj je rekel da ma dost prepečenca in si naredil tople sendviče, jaz pa najbolj pogrešam kavooooo, ma si jo bom najbrž kr naredila mal blage, bolj grenke... Ja takle mamo! sem najprej sumila kitajsko - smo bili v soboto zvečer, sam od 10 ljudi sem sam jest bruhala, ostali vsi ko rože?!? tko da po moje to ni to! važno da mojči ni prav boga, ma to mi je pa tko težko, pa kaj vse naš še čaka, mene pa že eno samo bruhanje spravi iz tira . Je pa tko lušna zadnje čase k se rada stisne... bom našla eno slikico. mami zgleda bl čudn, ampak mojči je pa ful lušna! Nič, grem tist kofe narest pa ša mal forum počekirat! Pol pa k mamici na kosilo.
|