Kalina
|
Joj punce hvala vam, se ze malo boljse pocutim triša nasa pikica je 2 meseca prezgodaj prisla vn No ima hipertonijo, ramena ima mal zakrcena (preblizu glavice), levo rokico in nogice ima tudi zategnjeno, pa seveda glavico zateguje, je se dosti mehka, glavice se ne drzi cisto samostojno. Takoj ko se zbudi, se ji bom opravicila, ker sem bila tako nepotrpezljiva. moj mali. Mah pa tko sm zmatrana psihicno in fizicno, smo ful velik same, nas oci ma ruski delovni cas, 1 dnevna od 6h do 18h, 1 nocno od 18h do 6h, pa 2 dni frej itd. In pol se una dva dni k je frej, skoz skace okol, njegov oce ima raka in pol skoz mojga klice za vsako stvar, ga pa ne vprasa ce ima cas oz ce se je npr odpocil iz nocne. Sej jst razumem da mormo pomagat en drugmu, sam mislim da nasa familija (jaz in Kalina) mormo bit na prvem mestu. Razumem tudi mojga moza, kajti pred 2m je izgubil mamo, oce pa tako bolan in potem je raztrgan na vse strani. Grozno me pa moti ker do zdaj smo bili v zelo slabem odnosu z tastom, tudi slisal se nismo niti videli, ko sem rodila tud cestitu ni niti nic, zdej ko je pa bolan in ves bogi se je pa spomnu da ma sina. Ok dost smilenja in morenja. Punce se enkrat vas sprasuje, s cim cem prvo zacet, z rizolinom zvecer, al zutri za sadjem?