Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 17:01:27
|
|
|
|
lenika
|
Aja Puncica, sem ti pozabila povedat. Mi imamo tudi tisto račko .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 17:55:21
|
|
|
|
SelmaC
|
lp, jaz ne vem več kaj naj si mislim, že 14 dni ne spimo več kot smo. Od 2.30 (približno) dalje se zbujamo na 1h in zaspimo samo na joški. Pa ni lakota (vsaj ne vedno), zbudi se, niti oči ne odpre, in močno zajoče. Zadnje dni dela to tudi med poznim popoldanskim spancem, kot da bi njegov spanec kaj zmotilo. Še najbolj se mi zdi, da je prebava (se še vedno napenja skoraj ob vsakem hranjenju). Zaprt sicer ni Zobkov še ni, pa ne zgleda, da bi bilo to krivo, ker se zadnje čase manj slini in ko joče ne tlači rokic v usta ipd. Verjamem, da bomo prej ali slej spali vsi. Upam, pa da ga ne boli nič. Oziroma, če bi le vedela kaj mu je . Tiste, ki imate "žurko" ponoči, veste zakaj je tako? Pa še nekaj? A lahko jedo kaki pred 6. meseci? Upam, da nisem nikogar preveč zamorila. Barbs: mi bi se tudi prijavili na piknik, če bo placa . Čestitke vsem, ki že imajo pol svečke . Lenika: upam, da se uredi vaše dojenje, če si to želiš. Drugače pa mislim, da dobiva dovolj mleka. Mi še vedno nismo nadomestili nobenega obroka v celoti. Še vedno poskušamo dopoldan kaj novega, zdaj pa še popoldan sadno kašico ali rižolino. Po eni strani se mi ne mudi. Sedimo tudi ne še, zgledamo kot kaki pijančki, kobacali bi se, a gre le v rikverc. Tudi mi imamo puzle po tleh dnevne in so super, pa račko tudi . Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 20:13:41
|
|
|
|
žmož
|
No, mulčki so šli spat, jaz pa nazaj za računalnik. Sem mal prečekirala prejšnje strani in ugotovila, da vse o nekem pikniku govorite-a bo še mal prostora za mojodružinico? Alo, Barbs, kje si zdaj-nas bo potrebno seštet, nekam veliko se nas je povabilo na tale tvoj piknik. So pa zares krasne fotke-če bi vam jaz poslala svoje, bi vas kap, ker imamo okrog hiše še vedno eno veliko gradbišče. Daj, pošlji še kaj lepega. Sem pa še vedno grozno sitna-ta večji mi dela same neumnosti, ta mala pa ni glih še čist zdrava, pa je mal sitkana-aha spet jokec. Čao
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 20:17:06
|
|
|
|
Barbs
|
Pizzzmo bejbe, nehajte ga srat s tem placom in s tem prijavljanjem.Žur bo .. Vse majčice in vsi majčki so vabljeni - placa je zadost in še preveč.... Najbolj fensi piknik na svetu bomo imeli - imele bomo previjalnico, pa hiško za malčke (da jih bomo not vtaknile pa hiter en pir spile ) , možeki oz. partnerji bodo mal ribice pa meseka pekli ( bomo nalovili ribice in jih lepo skladiščili do piknika), pa po moje se bomo v maju lahko že mal žogali.. vsi bomo kričali, majčki in majčice bodo jokcali, se hehetali, nekateri težili, drugi spet ne, pa vsega bo......pa nima veze... če ne, se bomo pa samo kotalili po travi .... Ful se veselim, da vas vse spoznam in polupčkam ( ne se bat, bom nežna) p.s. Za malico bom pa kupila deset litrov jogurta, pa vse domače hruške pa jabke bomo not namešal...Bomo vidli, če kdo ne bo hotu jest
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 21:07:56
|
|
|
|
puncica
|
IIII barbs komi čakam, kak bo fajn
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 21:16:23
|
|
|
|
tt79
|
Uf, kako ste pridne...js pa zadnje čase sam okol Lare oprezam, da se ji kej ne zgodi. Punca se je namreč začela vztrajno in počasi plazit na način, da ji je na eni strani opora glava oz. lice . In čeprav ima na tleh v dnevni spužvo, pa na njej dekico se mimogrede priplazi do parketa, pol pa glavica pade na tla in Drugače pa že prav lepo sedi brez opore, tako da je včeraj že cel jogurt pojedl, medtem ko je sedela na tleh in se igrala z igračkami Danes smo pa imeli v dolenjskih toplicah en pravi "foto seešn". Sta šla od zraven naš in od larine plavalne kolegice tati in pol smo sam bolj pozirale pa se nastavljale kameri in fotoaparatu. Da ne govorim o tem kako je Lara uživala, ko jo je v vodi prevzel tati A so tut vaši otroci tako navdušeni nad očki? Lara se začne kar trest, ko zagleda da je prišel domov Aha še to...naša lara bo zagotovo enkrat huda tenisačica Ta vikend je bil namreč naš tati, ki je med drugim tudi tenisač organizator enga turnirja, tko da si je ogledala kar ene štiri tekme , pa še dans smo ble na finalu in res uživa...pa še glavna atrakcija je med gledalci. No zdejle grem pa še mal pred Tv, jutri med 17 in 20, pa ponovno vabljene da se mi pridružite! www.energy-radio.com
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 21:21:28
|
|
|
|
žmož
|
Ej Barbs, ti pa si radodarna- z ljubčki mislim ) . Dobra si, da veš! Ej, berem, da se otročki že veselo plazijo, naša pikica pa še nič, kar je razumljivo-zato pa začnemo jutri z fizioterapijo (predvsem zaradi "trdih" gibov). A ima katera že kaj izkušenj, kako ta telovadba poteka?
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 22:04:29
|
|
|
|
F*S*M
|
Oj na hitro hvala vsem za čestitke in prav tako čestitava Mojci nočko
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.11.2006 22:18:00
|
|
|
|
mojsoncek
|
Oj! Smo ze tri dni brez interneta, pa sem si dans samo za dve minutke sposodila mozekovo sluzbeno GPRS kartico, da vam vsaj napisem naso novicko. Anze je vceraj pa 1/2 svecke dobil zobek st. 3, danes zvecer pa je ven pokukal se zobek st. 4 . Upam, da mi sedaj ne bo treba bezat pred njim, ko se bo hotel dojit . Upam, da bomo cimprej dobili internet (je zivljenje z njim lazje), ker vidim, da bom imela velikooooooo za nadoknadit. uzivajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2006 7:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 8:19:01
|
|
|
|
lenika
|
SelmaC hvala za podporo. Barbs se že veselim piknika. Nam bo pot najkrajša. Tt79 uhh vi ste pa res že zelo napredni . Drugače pa ati je itak zakon. Bi te pa vprašala še kdaj vi končate s plavalnim tečajem, ker potem začnemo mi in da si znam približno preračunat. MojSonček za zobke. Auroaraa naš je tudi že nekaj dni jokav, pa vse v usta rine, ampak ne vem, če so to zobki, ker sem jih sumila že pred kakšnim mesecem, pa takrat nič ni bilo iz tega. Kalina za pol svečke . Uživajte.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 8:27:35
|
|
|
|
Kalina
|
Oj bejbike! lenika iiiii hvala za cestitko Sploh nemorem verjet, kako gre hitro vse. No mi se nimamo nobenga zobka, ceprav nam matrajo. Ponoci se ne budimo vec na 1h ampak na 3h, pa kr lacna je. To me tko nervira oz ne razumem kako pride do tega, ker prej je zdrzala po 8h ponoci brez hrane, zdaj pa komaj 4h, pa se takrat je zivcna in je vrisk. Nevem kaj naj ji dam za jest zvecer da zdrzi cez noc, rizolinota pa ne mara. V cetrtek imamo 3 cepljenje in komaj cakam da vidim koliko smo tezki in veliki Punce sm cist psiho, ucer sm sla v Merkur in sm nakupovala okraskov za smrekico za znoret. Ful prevec. Bunkic sm kupla ene 50 Jah kaj cm ce sm nora na te stvari pa taaaaaaako lepe so bile, da se nism mogla odlocit za kere, pa sm morala vsake uzet. Pa ful so pocen Mozicek me je hotu vred z bunkicam vrzt v smeti Me sploh ne zanima, tole je Kalinin prvi bozicek pa dedek mraz pa itd. No ja ceprov se nevem kako bom zoorganizirala ker mi imamo bozic malo kasneje. Kr dva bozicka bo mela Punce a vasi malcki majo letos ze v sluzbi dedka mraza? Evo tamala hoce mal animacije, se beremo lejtr. Barbs mi tudi pridemo, da vidite nase doolge crne laske, k mislim da bodo do takrat do riti
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2006 8:46:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 8:51:59
|
|
|
|
Kalina
|
auroraa keri gel pa imas za dlesni? Meni je dr rekla da ko vidim da jo boli, da ji kar dam eno zlicko Calpola.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 9:08:45
|
|
|
|
MarijaPo
|
Eva se prijavlja med tiste, ki ne bodo hoteli jest na barbsinem pikniku. Ze 2 meseca se matramo s to hrano, pa nam ne gre in ne gre. Zadnje dva dni noce nic drugega razen mojega mlekeca jest. Za posizit! Pa tok imam ze poln kufer tega, da ne morem jet nikamor za vec kot 2 uri. In ce ni mlekeca - se dere, pojest mal bananice, rizeve kasice, cesar koli, pa noce in noce. Kremzi se, zvija, se dere, skupaj tisci ustka, skratka noce jest. Dajte mi kaksen pameten nasvet. P.S. Barbs - zelo lepo si napisala kako bo na pikniku. In aurora ima prav - vsi bomo navalili, kot mutavi na telefon. :)
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 9:28:45
|
|
|
|
lenika
|
MarijaPo pri nas je ravno obratno, se noče dojit in hoče jest na žlico. Kar se tiče dobrih mož, pri nas navadno nosi le Dedek Mraz, letos bodo pa vsi trije. Sem rekla, da bom prek spleta naročila 3 didaktične igrače, ki so primerne za po 6. mesecu starosti (vse skupaj za max. 10.000 SIT) in bo potem ob vsaki priložnosti dobil eno.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 10:28:34
|
|
|
|
cofek
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Eva se prijavlja med tiste, ki ne bodo hoteli jest na barbsinem pikniku. tale Eva si pa upa ....Marija, če je ne boš ti navadila na gosto hrano, jo bo pa Barbs čez pol leta ... joj, Barbs to si tko lepo napisala, da komaj čakam, da bo minilo še tega pol leta.... se mi zdi da je naš začel prakticirat pincetni prijem. je ful smešen, ko hoče zagarbit tisto "etiketo" z navodili za vzdrževanje na igrački (se mi zdi da mu je tisto še najbolj zanimivo od vsega) pa se mu izmika... drugače imam pa tudi jaz na sumu zobke, ker je čedalje bolj jokav in vse si rine v usta in pol drgne sem in tja, slina pa teče v potokih...bogi drugače pa že veselo sedimo, plazimo se pa še ne...imamo pa tudi mi tiste "puzzle" na tleh in so res fajn... smo pa v nedeljo usposobili stolček za jest in včeraj tudi malce sprobali - se mi zdi da mu je kar všeč tam notri... veseli možje... pri nas je do zdaj nosil samo Dedek Mraz (kaj čmo - Rdeči Revirji ) in mislim, da bo tko tudi ostalo - če pa bodo babice in dedki hoteli kaj navalit z vsemi tremi, pa bom rekla naj rajši dajo jurja in ga nakažemo na račun... in pa (seveda): vsem majčkom in majčicam, ki so že dopolnili pol leta oz. bodo to v kratkem VSE NAJBOLJŠE!!!!! UPAM, DA VAS MAMICE (IN OČKI) UBOGAJO
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 11:01:13
|
|
|
|
pikicaa
|
Kalina za pol svečke Mojsoncek za zobke
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 12:23:42
|
|
|
|
puncica
|
Mi smo pa v fazi navajanja navajanja tamalga na spanje v posteljici čez dan in za enkrat mi kr dobr gre, no včeri je dvakrat spal v postlci, danes pa tud že drugič spi, res da jo moram gonit sem pa tja da ga mal ruka a dosežek je da ne vozmo več vozička po celi bajti že itak nimamo nič placa. Glede obdarovanj, pri nas bo verjetno nosil samo miklavž, ker je moj dragi ful proti tem, tako da bosta oba dobila za milavža nekaj, pa pri obeh babicah verjetno tudi, za božička pa bosta dobila še pri mojih starših, ki mamo tak običaj da se obdarujemo, dedka mraza pa pri nas ni ne spadamo pod rdeče Sem našega tamalga poslikala kako fajn na kolenčkih stoji, pa je prav smešen, pol pa ziba sem in tja, pa se tud kdaj prekucne na glavo. Moram pa tud jaz pazit da mi ne priplazi dol s puzlov, ker potem ko se obrne na hrbet ful z glavo dol udari , pol pa joka. NO takole pa naš kolenčka: LP
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 12:26:27
|
|
|
|
lenika
|
Puncica za malega korenjaka.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 12:33:40
|
|
|
|
maya2
|
Jooooj k ste pridne sploh ne sledim več Barbs: A ti mogoče poznaš našga dedija? Ja valda je ves ponosen (sej sem ti rekel, dej otroku mal mesa )... Še zdaleč pa ne hodi tko pokonci kot naša babi (pri nas imamo kao babi/dedi - moja starša; ata/mama - njegova = po lastnih željah ) ko je Karin dva dni nazaj začela čebljati bababaabaa - moja mami je zdaj sveto prepričana, da kliče njo Piknik je super ideja, ampak mislim, da nam boš morala kaj 'dela' naložit! Javim našo babi, da speče domačo potico ! V četrtek grem pa na predstavo 5žensk.com! Komaj čakam.. Ja prazniki se bližajo... komaj čakam... nisem še razmišljala kaj bi ji letos podarila, saj je tako še premajhna da bi kaj vedela, sem pa že tuhtala, da bi rabila malce 'drugačne' igrače (da ne bo samo gledala, ampak že kaj tuhtala zraven ) pa ji bom verjetno kaj takega miklavž prinesel, itak bom pa nastavila pehre , zase tud, a ne??? Hrana: Karin poje okrog 170ml, odvisno od obroka, dneva,... kolk pa pri meni, pa nimam pojma Zadnji teden su učimo sami zaspati (mi je bilo že dosti nošenja okrog - pa čeprav je lahka), se ne bom še nič hvalila, poročam čez kakšen teden... Grem zdaj naši miški kosilo zrihtat Aja še to .... VSE NAJBOLJŠE VSEM KI PRAZNUJEJO V TEM TEDNU LP
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 12:35:04
|
|
|
|
maya2
|
Puncica: Jooooj k je dober
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 13:51:11
|
|
|
|
mojca75
|
ojla punce, etikete na igračah: cofek - to je pri nas najboljši del igrače, in mami brihtna je na dveh to odstrigla, kaj hujšega, igrače ne maramo , ne moreš verjet! "dobri" možje - pri nas bosta nosila Miklavž in Božiček, tako kot doma, miklavž bolj suho sadje, nogavice, etc... Božiček pa kako fensi (didaktično!) igračo! pri dedkih in babicah isto; kaj bosta prinesla pa "sam boh ve" OČKATI - ko ga zagledamo je svet takoj lepši, ta mami je cel dan z nami, nas futra in briše rit, zakaj bi se ji že smejali oči to pa je ena posebna pojava, njemu je pa potrebno podarjat taaaaaaaaaaaaake nasmehe, no ja, tko je to pri nas. In zjutraj ko jo vzamem k sebi in če je doma in ji pravi "kje si čebelica moja" ... mojca v trans od veselja, ugodja,... kdo bi jih razumel, glavice male Zdele spimo, jaz sem maznila 5 pečjakovih cmokov, sva bili danes že enkrat zunaj pa še enkrat bova šli, zdej smo vozek obrnili tko da gleda naprej, kaj lepšega, kolk se to dogaja, 100x bolje kot gledat mami, njo izak SKOOOZ... Punčica, pa vi ste zmagovalci , hudooooo kALINA - ZA pol leta ENAKO ZA VSE KI BOSTE DOPOLNILI POL LETA TA TEDEN
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 15:44:05
|
|
|
|
petka
|
Punčica: , res hudo, kot je rekla Mojca Cofek in Mojca in etikete: to je ja bistvo igrače (taka lepa pisana igračka pa strupeno bel listek) Očki so zakon! Naloga našega očka je, da ko pride iz službe najprej meče Davida v zrak, potem pa ga skopa (uživancija dneva) in da v posteljo Ne pa ta mami, k ga sam prestavlja iz tal v stajico in potem na posteljo pa v stolček in voziček - prav nič zabavno, pa še z zelenjavo ga sili Barbs: MarijaPo: eh, ne se sekirat, do pubertete bo že... , si pa mislim kolk te živcira, ker mene tudi, ko skupaj stiska usta, flaša je še vedno zakon... ampak se ne dam mulcu frdamanmu Aja, pa še to... vidim, da so tele pence res zakon, od jutri naprej so v akciji Baby centra za 990 sit (10 kom). Sicer pa pri nas nič novega.... stanje na nogicah je veliko bolj popularno kot plazenje... gre samo v rikverc in v krogu...ampak se tudi tako daleč pride Zelenjava je še vedno bljak
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.11.2006 15:47:45
|
|
|
|
Kalina
|
Punce hvala za cestitke Poglejte si tole, mi je res polepsal dan: http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20061106_5749_17817.php
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMikrosporija – najpogostejše glivice pri o...Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?