|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.11.2006 12:29:57   
mojsoncek
Ziv'

Kalina - bom sla kar po vrsti. Kar se tice trajanja terapije, sva bila midva vceraj tam kaksnih 45 minut. Hodiva pa v Center, ker imajo za Bezigradom ful guzvo in bi prevec cakala, da bi prisla na vrsto. Blazino sva dobila na recept, sedaj sva pa dobila se recept za valjcek, da bom lahko pikeca valjala sem in tja user posted image .

mojca75 - iz kaksnega razloga pa vidve hodita na terapijo. Anze hodi zaradi hipotonije.

lenika - user posted image za spanje!

zdej grem pa se malo pocivat, dokler se piscancek ne zbudi user posted image .

lp

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.11.2006 12:59:38   
Barbs
Kalina user posted image  za -5...jaz pa + petuser posted image user posted image  Jaz kar jem in se kar redim - men je tok fajn domauser posted image user posted image user posted image  ...zdaj sem se odločila, da po novem letu PA RES!!!!! user posted image  Nisi kot sraka, imaš tak obražček, da ti pašejo daljši...morda bi pa kakšne stopničaste fore udarla, boš še bolj seksiuser posted image

MI smo danes ponoči rajali - trikrat se je zbudil, kar je čudno, saj ponavadi spi v kosu od cca desetih do petih..Ne vem, a mu je luna na glavo svetila al kaj??!!user posted image

Zdaj veselo packa za mizo, mu sestrice dajejo eno slivovo kašo...mora svojo žlico v rokah držat  in potem si vmes vtakne še svojo, ponavadi, ko ima polna usta - cela štala....user posted image user posted image

Nič, grem jaz prt dol pobrat, ker frči na en meter...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.11.2006 14:38:58   
maya2
Kalina : user posted image user posted image user posted image  bravo za - kilogramčke  ...  a ne bi še nam zaupala kako ti rata, kakšna huda shujševalna je touser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.11.2006 14:46:15   
žmož
uf,
končno sem prišla do računalnika-gužva da pouser posted image .
Ma kaj ste dobre bejbe, ej, pa vse se neki brezveze sekirate o kilogramčkih ... super ste in vaši otročki ravno tako. bom (v bližnji prihodnosti) še jaz kašno fotko moje družinice prilepla gor. Opažam pa, da ste skoraj vse iz "zgornjega " konca Slovenije, nobena ni "južnjakinja"user posted image
Mojca75 ti bom v kratkem poslala zs, da te res malo povprašam o vajah za ta malo!
Pozdravček

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.11.2006 16:03:59   
lenika
Žmož, jaz sem čisto južno, pa Barbs po novem tudi.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.11.2006 16:13:47   
žmož
A res Lenika? Od kdaj pa je ta novost-mater, pa sem res v zaostanku z dogodki. No, jaz nisem čist južno, južno, prej bi rekla, da sem proti jugu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.11.2006 16:18:54   
žmož
Da se ne bomo narobe razumele, jaz sem bolj na primorskem koncu

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.11.2006 16:40:11   
lenika
Jaz pa v Beli krajini.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
18.11.2006 16:57:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.11.2006 17:36:01   
mojca75
Kalina, Mojsonček, Žmož: naša diagnoza je Aksialna mišihna hipotonija z ekstenzijskim vzorcem in levostransko hemisimptomatiko!

Vglavnem, mehki smo v ramenih, pa drgje tud in zvijali smo se nazaj. No mehki smo še vedno, čeprav fizioterapevtka pravi da ni panike, zvijamo se pa precej manj od kar smo na nft in VADIMO OZ TELOVADIMO DOMA!

Ja, zdej se zvijamo sam še ko nas popade "tamočna trma" in včasih še zvito spimo, sam prot tem pa nimam kej, tud če jo podložim,... ne mine 2 minuti ko je v svojem položaju!

smo pa danes bili veliko zunaj, ker ni deževalo, pa toplo je bilo, smo sicer okol bloka plesali ampak "bolje išta nego ništa"

Kalina user posted image za kilograme! Očitno res deluje ta tvoja dijeta, sam je pa ubitačna... svaka ti čast!user posted image  Upam da jest ne bom še 10 kg prfej gor dala da se lotim, sem bila že na kg pred zanositvijo, pa sem na račun dojenja lepo papala, zdej pa mam,... ah .. sam da smo zdravi user posted image .

Danes izjemno malo spimo, 2x po pol ure, pa zdeje še mal spimo, smo že pred sedmo vstali!

Nič, grem še perilo pospravit, pa prat dat temno, pa....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.11.2006 19:05:15   
tt79
Sem vas na hitro prečekirala, ker sem blacel dam pri mamici in smo kuhale ajvaruser posted image user posted image Moja dva sta bla namreč prejšnji teden na izletu v Beogradu in sta nabavla rdečo papriko za ajvar,  pa ne boste verjele kaj še. Mami je na tržnici kupla ful cotk za laro firma HM!  Zgledajo ful dobr, se bom pa še kej pohvala al pojamrala, ko jih bom dala prat!user posted image user posted image user posted image Aja nisem povedla da so stale pol manj kot v slovenskih hm-jih!

Zdejle se pa z lubijem odpravlama na koncert Gibonnija, sem dobila akreditacije, tko da lahko grva še v zaodrjeuser posted image user posted image Bom mogoče Lari kak podpis zrihtala, če jo bo še zanimal...sam ko boj naši otroc veliki sam bog ve kaj se bo poslušaluser posted image user posted image user posted image
Aja Lara bo spala pri babici. Bojo jutr spekle tortico, ko ima Lara pol leta.

Kalina, bravo za kg-mcke!!!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.11.2006 8:39:53   
lenika
Lara in Zarja user posted image  za pol svečke.user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa sedaj z Maticem plavat v D. toplice. (prvič) Kakšen bo odziv poročam popoldne, ko se vrnemo.

Lepo preživite ta zopet lep jesenski dan. Sem resnično vesela, da je takšna jesen (nazadnje je bila takšna pred 80 leti), da smo lahko veliko zunaj.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.11.2006 10:31:47   
pikicaa
Lara in Zarja čestitke za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 11:48:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 11:49:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.11.2006 15:02:55   
lenika
Hoj, mi smo nazaj iz plavanja in smo se imeli super. Matic je užival, sedaj pa spi, ker je čisto utrujen. Ko bom imela čas, bom dodala kakšno slikico.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.11.2006 21:47:57   
lenika
No in dodajam obljubljeno:

user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.11.2006 22:06:30   
mojca75
Kuuuul Lenika, ful ste uživali!!!!

Tud mi smo se meli danes kul, smo bili pri babici in nečakih na rojstnem dnevu, večer pa sem "zabila" z iskanjem info o ruzakih za nošenje pamža - sam bi takega orng, hribovskega - ne tista jajcuser posted image  iz BC! So pa tud cene orng!!!! Sam bomo pisali "trem dobrim možem" naj prinese raje prispevke za dober ruzak!

No tale je pa naša včerajšnja, ko smo jo posladili v STOKKejev TripTrap! Čeprav kle zgleda - še ne sedimo samostojno (nč bat!)

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.11.2006 22:09:18   
marsovka
Lenika, je videt, da ste se imeli super! A to ste vi šli v lastni režiji, se pravi, ni bil tečaj, samo tako družinsko? Se v toplicah dobi tiste šlaufenčke za dojenčke? Pa kolk stopinj je imela voda in kolk časa ste ga imeli notri? Pri nas žal ni bazena, bi ga morala ravno v Lj vozit, je pa malo od rok (60km 2x)...

Jejtata, naš je še buden ko skovik, včeraj je zaspal okoli polnoči, zelo redko ga spravimo kaj prej v bingalce!?user posted image user posted image user posted image  Čez dan spi slabo urico dopoldne, potem pa še kakšno popoldne, danes do 17h, a je mogoče to krivo? da gre popoldne prekasno še enkrat spat? Samo, če gre prej, ga pa okoli 20h zloži, zaspi za eno urico, potem je pa spet ves frišen do 24h..

Ne vem, kako naj rešim ta problem, če ga sploh lahko. A naj se sprijaznim, da je pač tak??? Me kar zvije, ko berem, da nekateri hodijo okoli 19 že spat?? Kako je to mogoče? Ja, no, mora biti en križ očitno. Vsaj vemo, da ga imamo, hahaha

Včeraj smo bili v BTCju,, joooooj, norišnica, na srečo je bilo malemu vse tako zanimivo, je bil priden kot le kaj, mene je pa kar oblivalo od vročine in slabega zraka.

Obetajo deeeeeeež, sranje. Upam, da bomo dobili kakšno cedro urico.

Nič, lahkonočko vsem, jaz ga grem še malo zabavat (ga ni miru za malo tv.ja)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.11.2006 22:18:45   
lenika
Mojca, super izgleda v stolčku. user posted image

Marsovka, ja bili smo v lastni režiji, na tečaj grem pa jaz z maticem januarja. Voda je imela 31,5 stopinj, v vodi je bil približno pol ure, Fredov obroč je pa naš, smo ga kupili. Drugače se pa mi tudi vozimo 30 km do bazena, pa nam to ni noben problem, ker se zelo rad vozi.

Lepo se imejte. Grem spat, ker sem precej utrujena.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.11.2006 22:24:30   
marsovka
aha, a tako! Ja, saj naš se tudi rad vozi, samo bi bila vsa vožnja na meni, jaz pa si ne zaupam, ne vme, nisem ravno neka voznica...

tale Fredov obroč...kje ste ga kupili?

Pa zanimivo - še kar "hladna" voda, glede na to, da jih kopamo pri 37???

NO, boš že jutri, lahko noč zdej.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.11.2006 7:13:24   
Kalina
Good morning!

Ja mi smo ze pokonci in veselo cakamo ocija da pride iz sluzbe (nocne). Zgleda smo se naspali, no ja sej smo sli ze ob 19h. Joj vstaneve, jo previjem, in cez 3 min se pokaka. user posted image Dama rabi svezo plenicko za njen kakecuser posted image Ja uceri smo papali spinaco in mi je pojedla 90ml/g. Mislim jst sm cist sokirana. In to je prvic jedla spinaco. K sm nehala je zacela kr tulit in usta odpirat. Tko da smo se kr basale. Zanimivo, sadja ful ne mara, zelenjavo pa obozuje.
Danes ob 10.30 mamo NFTH pa nevem kako bom uskladila z hrano, ker nasa kalinca ma itak neka svoja pravila glede tega.

Aja Mojca a vi kej prejemate dodatek za nego oz. a ste ga sploh vlozili?

joooj tamala hoce papat, kr prevale dela od jeze, lauuufamuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
20.11.2006 7:43:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.11.2006 7:45:51   
Anonimen
in cez 3 min se pokaka. Dama rabi svezo plenicko za njen kakec  - hehe naša tut :)

pri nas se pa nič posebnega ne dogaja. razen da mija vsak dan bolj lepo sedi. učerej je sedela sama 10 min pred ogleadlom. baba seveda :)) hehe! ja pa ful se že na kolena postavla in gujsa naprej in nazaj.

ponoč še kr spimo dokaj ok. 2 dni nazaj je prvič da je nekaj rogovilila ponoči, ne vem v čem je bil hec. tako da je ob 4h pristala pri meni v postelji in potem smo spali dalje.

aja fredov obroč pa pomoje lahko kupiš tudi tule

< Sporočilo je popravil LARA -- 20.11.2006 7:47:42 >

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.11.2006 8:13:41   
lenika
Ja Mojca, s temi trakci nismo bili najbolj sigurni kako je, ker smo navodila pozabili doma, smo pa potem doma videli, da bi morali bitii trakci za ramena user posted image .

Fredov obroč smo pa mi kupili v Pikapolonici. Drugače pa mi Matica tudi doma več ne kopamo v tako topli vodi, ampak nekje okoli 34 stopinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?