marsovka
|
Lenika, je videt, da ste se imeli super! A to ste vi šli v lastni režiji, se pravi, ni bil tečaj, samo tako družinsko? Se v toplicah dobi tiste šlaufenčke za dojenčke? Pa kolk stopinj je imela voda in kolk časa ste ga imeli notri? Pri nas žal ni bazena, bi ga morala ravno v Lj vozit, je pa malo od rok (60km 2x)... Jejtata, naš je še buden ko skovik, včeraj je zaspal okoli polnoči, zelo redko ga spravimo kaj prej v bingalce!? Čez dan spi slabo urico dopoldne, potem pa še kakšno popoldne, danes do 17h, a je mogoče to krivo? da gre popoldne prekasno še enkrat spat? Samo, če gre prej, ga pa okoli 20h zloži, zaspi za eno urico, potem je pa spet ves frišen do 24h.. Ne vem, kako naj rešim ta problem, če ga sploh lahko. A naj se sprijaznim, da je pač tak??? Me kar zvije, ko berem, da nekateri hodijo okoli 19 že spat?? Kako je to mogoče? Ja, no, mora biti en križ očitno. Vsaj vemo, da ga imamo, hahaha Včeraj smo bili v BTCju,, joooooj, norišnica, na srečo je bilo malemu vse tako zanimivo, je bil priden kot le kaj, mene je pa kar oblivalo od vročine in slabega zraka. Obetajo deeeeeeež, sranje. Upam, da bomo dobili kakšno cedro urico. Nič, lahkonočko vsem, jaz ga grem še malo zabavat (ga ni miru za malo tv.ja)
|