MarijaPo
|
ionizator - ena je sprasevala, ce ga katera ima. In ja, jaz ga imam. Naj na hitro povem kako deluje: ionizator je negativno nabito telo, ki zato privlaci pozitivno nabite delce, ki letajo po zraku. Ko pridejo do njega, se razelektrijo (ratajo nevtralni) in zato padejo na tla. Ko so tam nekaj casa, se spet naelektrijo in zacnejo letat po zraku, dokler spet ne pridejo do ionizatorja in zgodba se ponovi. Problem te zgodbe je ta, da ionizator le ni tok divje nabit, da bi ti pozitivni delci kar noreli k njemu in da pol, ko so na tleh spet ratajo nabiti. Torej, meni se ionizator ne zdi "must have" stvar. Je pa res, da imamo mi povsod po stanovanju (razen v kopalnici in wcju) itison, ki ima to lepo lastnost, da zadrzuje prah in ostalo svinjarijo v sebi - torej, ko gres mimo kupa prahu, se ne dvigne takoj, kot se to obicajno dogaja na parketu. Torej, ce ste redoljubne in stalno pucate in imate parket, se vam ionizator splaca, v ostalih primerih pa zal ne. Mi smo sicer zelo v redu, v petek smo bili obvesceni, da je na klinki guzva in ker eva ni kriticen primer, bomo dobili datum verjetno tam nekje februarja. To me zelo zelo veseli, ker klinika suxx! Sem namrec se vedno na staliscu, da z evo ni nic narobe in da jo bodo tam za brezveze matrali z invazivnimi testi, o hrani pa zaradi pomanjkanja njihovega casa itak ne bomo nic zvedeli. Skratka, guzva vcasih tudi koristi!
|