|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.11.2006 19:14:03   
tt79
Pikicaa, nimam več komada v računalnikuuser posted image user posted image  Kej druga?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.11.2006 19:25:40   
pikicaa
tt79 kaj pa Magazin Ti si želja mog života ali pa Tamara ali pa suze krijem one padaju

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.11.2006 19:46:58   
mojca75
tt79 - mega želje izbiraš - "đesi dejms" .. sto let že nisem sišala.... sej mam CD sam...

mam občutek da bo tale oddaja poslala stalnica, zdej mi je moj pokazal kako lahko muzko iz neta poslušam preko "feršterkerije", ker ?zakaj že imamo vse tiste "črne škatle" v dnevni user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.11.2006 20:00:39   
pikicaa
tt79 hvala ti res si zakon. A jutri si ti od 11. do 15.tih?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.11.2006 20:27:46   
puncica
Barbs K A T A S T R O F A !!!!!!!!!! mislim to s tamalim, jaz bi sigurno na inšpekcijo poklicala pa rekla da naj pogledajo mal to "varno" hiško v tej in tej prodajalni, če je sploh primerna za prodajo glede na to da piše da je od tolk in tolk mescev, pa podrobn opisala da se ti je tamal skor zadavil, no pa sej ne moreš verjet nouser posted image user posted image user posted image

Oddajo sem pa žal zamudila, sem pač sama s tamalim in ni blo časa poslušat, šele zdej sem vidla kaj sem zamudilauser posted image pa drugič a ne.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
21.11.2006 20:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.11.2006 20:52:00   
tt79
Pikicaa, ja jutr med 11-15 uro. Bom vesela, če boste z mano, mi dajate energijouser posted image user posted image user posted image

Barbs, katastrofa!!! Bom pazljiva ko bom kupovala stajico. Mislim da še kak mesec ne bom, ker Lara ne kaže nobenega interesa za statuser posted image user posted image je sedenje bolj zakonuser posted image

Sem pa ful vesela, ker je moj dragi danes izvedel, da bodo v službi dobili darila za user posted image , ki so baje vsako leto zlo dobra. Komaj čakam, da vidim kaj bo!user posted image

Bom še pol nekaj slikic naložla!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.11.2006 21:13:38   
lenika
Tt79, sem uspela spremljat oddajo medtem, ko sem hranila Matica, tako, da nisem bila aktivna.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.11.2006 21:27:29   
mojca75
tt79, jaz te bom poslušala, maš kar dobro glasbo user posted image , pa ušesom prijeten glas! user posted image  Obstaja neka radijska postaja (tudi dolenjska) ki je ne morem poslušat ker imasta 2 človeka milorečeno "neposlušljiv" glas, da o službenem zapletu z njimi ne zgubljam besed! user posted image
Vi ste pa kar kul, da o možnosti GŽ ne zgubljam besed! user posted image  A mi zavrtiš Stingovo Every breath you take - ampak verzijo ko poje z eno žensko! Če ni, pa kaj od Briana Adamsa - da sem mal pripravim na koncert user posted image

Jaz mam danes spet en dan "zdrave prehrane" - od zdravega so bili samo ostanki tistega kar Mojči ni pojedla - da ne zgubljam besed o palčkah, sendvičih, aaa frutabelah, ... in potem ??? od kot šlauf okol trebuha user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.11.2006 23:28:39   
tt79
user posted image

user posted image

user posted image

Evo, tule je še nekaj Larinih sličic.

Mojca hvala za pohvale, sem zdej pri mojih 180cm kar zrasla še za enih 10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
22.11.2006 6:53:51   
maya2
Dobro jutro!

Nikakor ne prepričam Karin naj vstaja kasnejeuser posted image

t79: hvala za info glede izvajalca... še nikoli slišalauser posted image  Pri nas smo tudi uvedli stajico, čeprav še niti ne sedi sama, bolj zaradi prigovarjanja kolegov, ki so jo uvedli prepozno, pa potem otroci niso hoteli bit noteruser posted image user posted image  Tako da sva jo rajši že kar dala malo noter, da se navadi (upam)

Kakšne luštkane slikice s plavanja..user posted image user posted image user posted image  Vidim da vas je že veliko preizkusilo, čakam ta fredov obroč, potem pa v akcijouser posted image  

LP

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
22.11.2006 7:37:23   
maya2
Zarja:  user posted image user posted image user posted image user posted image  za gibčnostuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
22.11.2006 10:01:53   
MarijaPo
Hja, vcasih je kar malo frustrirajoce gledat slikice vasih malih sonckov. user posted image

Moja Evica ne samo da ne je nobene goste hrane sploh in da tudi iz joske pije bolj malo, je se svetlobna leta od tega, da bi sama sedela (kot to sedi mala Lara), ali da bi jo lahko posedla v trip trap - ze ce jo oblozim s polstri na zofi, se slej ko prej zvrne.

No, je zgleda med malo bolj pocasnimi.

Sicer se imamo zelo v redu. Ta mala je pravi cukr zadnje case - veliko se rezi in tudi po pol ure se sama igra na pencah - prijemlje predmete, ki lezijo okrog nje in gleda pojoci vrtiljak nad njo. Vceraj je prisla na obisk babica, ki je bila 3 tedne v Svici (tam dela njen moz) in prinesla ful cortkan pulovercek, ki ga je sama naredila. Bom prilepila slikico, ko jo dljam. Potem smo zvedeli, da je babici umrla mama (torej Igorjeva zadnja babica) in smo bili malo slabe volje. Eva se je seveda rezala, ker se zdaj ne ve, da so solze nekaj zalostnega in misli, da se hecamo.

Uzivajte, kljub dezju je danes na nek nacin lepo. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
22.11.2006 10:08:47   
Kalina
Oj punce!

mi mamo danes preiskave na Vrazovem trgu. Sm cist out, ker ji bodo vzeli kri iz vene. Ze vidim, da bo vrisk in krik. Verjetn bove kr obe vriskaleuser posted image Nasa Kalinca se kr spomne ob 6h zutri da je dost spanja in noce vec spat, pol je pa aktualno igranje, vriskanje, petje itd.user posted image

Ma tale dez me ubija, tko pogesam dolge sprehodeuser posted image upam, da bo kmal konec, ceprov ne kaze tko.

Aja v ponedeljek smo imeti prvic NFTH in kaj smo zvedeli? Da so najhujsi in najslabsi v razvoju 33tedenski. Kot moja Kalina. Neznajo razlozit zakaj. Potem, ko jo je "pregledala" je rekla, da spet ni tolk kriticna, ampak vseeno bo treba ogormna delat. Nogice imamo trde, tko da v hojico jo nikoli ne smem dat. Sedet naj bi zacela z 8m, hodit tm okoli 15muser posted image bomo videli. Ja blazino tud rabimo, ampak je rekla da nam bo zrihtala recept. user posted image Ker unih 42 jurjev je pa mal too much. V torek gremo spet . Sm fuuuul zadovoljna z fizioterapevtko, je tko prijazna, zgovorna, vse pocasi razlozi, pokaze itd. Tko da se prov veselim NFTHjevuser posted image

tt9 mi smo tud ful veseli, ker ima nasa mucka 20 decembra dedka mraza pri vojakihuser posted image Baje majo huda darila, sam da nebo kaksna puska al pa pistolauser posted image user posted image

No zdej pocas pa grem se par stvari pripravit, pb 11h gremo.

Bodte fajn bejbike.

Aja mami je pa na -7kg. Pa se M mam, pa gre zdej mal pocasnejuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
22.11.2006 10:34:14   
mojca75
Bravo Kalina za kg user posted image

kar se pa jemanja krvi tiče na Vrazovem, ne skrbi, so profiči... Nama so jo vzeli pri alergoloških testih, pa je sam renčala ker sva jo 2 (jaz in sestra )držali, ko jo je pa  druga zbodla pa sploh ni ne bolj ne manj renčala, zajokala pa tud ni! Jemali so nama iz zapestja!

Bravo tud za nft user posted image , pa kul da dobita blazino na recept - je zakon!

Naša spi, deževen dan je muka za vse, Mojči je sitna, mami tud mal, ne moreva ven in se prebijava od enega spanca do drugega, ... pa sej bo!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
22.11.2006 11:08:59   
puncica
Ojla punce
No mi smo po starem, radio imam že užgan ttuser posted image mi je pol dragi naštimal. Glasbenih želja nimam, no mogoče una Trebaš mi, kdo pa poje pa nimam pojmauser posted image

MarijaPo da te ne bom po riti, nič bit zafrustrirana, naj ti povem da tud naš še ne sedi tako kot bi bilo treba, no v trip trapu mu kr boljše gre, pa zadaj mu dam dekco, kot si vidla na slikci, da se ne butne z glavico v kak rob, pa leze mi ne ven, če ga pa dam na tla je pa čist sklučen in je rekla pediatrinja včeraj, da to še ne pomeni da sedi in da sedi šele takrat ko se sam posede in je čist raven, no ima trebušne mišice natrenirane. Pa da čim manj ga posedat, user posted image da bo že sam ko bo hotel. NO naš je večinoma na bušiju in raziskuje stvari okoli sebe, je rekla da je res ful že gibčen, no to da se tako premika pa to.

Naj ti pa povem, da tud naš ni glih v tistih njihovih okvirih, saj se mi zdi da je padel pod zadnjo črto v enem mescu se je poredil komaj za 440 g, zrasel pa mala 2 cm, tako da smo še vedno pri tamanjših in mislim da se bo zgodba ponovila kot pri Janji, tako da zdaj pri 6,5 mescih mamo komaj 63,5cm in veliki smo komaj 6530 guser posted image . Pa rekla je naj mu dajem ful kašic za jest žita pa to, no tiste riževe zadeve pa to. Ja no pa glavno da smo zdravi pikico je tud dobil končno drugo.

Je mal krizice danes, kr noče in noče zaspat, no zdej spi že polno eno urco ampak mislim da se bo kmal zbudil, ne vem al ga nogca še kr boli al kajuser posted image Mah bo že.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.11.2006 11:40:37   
tt79
Super punce, da se spomnete in ste z manouser posted image
Mam dans ful gužvo, tko da pisat ne bom mogla kej velik, vas pa čekiramuser posted image
Če torej kakšne pesmi že dolgo niste slišale pa se vam mota po glavi...na plano z njo!user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.11.2006 11:43:24   
MarijaPo
puncica - hvala ti za vzpodbudo. :) Ti si res en zelo prijazen clovek.
Hja, nasa je ze 63 cm, ampak tehta pa 5800g, tako da je zgleda tvoj lepi mali korenjak bolj kompakten od nase Eve.
spanje - jaz sem nekje brala, da se pol ful skrci to dnevno spanju, sam kolikor vem, tudi ponoci ne spite najbolje. user posted image  A si probala zvecer, da je vedno isti ritual in da je cist tisina in tema, ko se gre spat (ali je to bo puncici sploh mogoce :) ).

Zdaj pa je Evica lacna in grdo gleda, tako da bom zakurblala joske. :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.11.2006 11:56:36   
mojca75
MarijaPo - dej ne obremenjuj se, Evica je pač taka kot je, ma pa sigurno neke tebi še skrite talente - najbrž bo govorila prej in bolje kot naši user posted image ! Važno da je zdrava in dobrovoljna! user posted image

tt79 - musko imate kul, če pa najdeš od nekega Mitje pesem Čas je da dvignem se - je nekaj let nazaj tekmoval na Emi s to pesmijo, ste pa zakon, al pa od SLO slupine U3NEK - itak so imele samo eno, uf pol pa...

Ja pa mail sem ti tud poslala!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.11.2006 12:12:34   
pikicaa
tt 79 jaz bi paimela Lepi dasa ali pa Novi fosili Šuti moj dječače plavi

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.11.2006 13:24:44   
cofek
oj!

tt79 vidim, da si tudi včeraj združila majčice preko radijsko-internetnih valov user posted image . mi smo te poslišali kakih 10 min, ker smo malce pozabili...user posted image

drugače sem pa danes fuuul slabe voljeuser posted image user posted image . Sem ponoči slabo spala - ne vem kaj je to - od 2h pa do pol 4h se je zbujal na 10 min, vam povem pravo kitajsko mučenje....mogoče je bil pa užaljen, ker sem ga po hranjenju ob polnoči, ko je zaspal dala nazaj v njegovo posteljco, sam pismo, tudi jaz moram spat. Se mi zdi da če je poleg mene sploh ne spim dobro - moram pazit, da ga ne povaljam, poleg tega pa se še stiskamo na postelji. Tako ne gre več, nekaj bo teba ukrenit. Pa še kmalu se bo začel plazit, pa bo treba mirkat, da še s postelje ne pade...sam, ko sem pa tko zmatrana...bi rabla nekoga, ki bi ga ponoči navajal na posteljco oz. prestavljal, ko bi zaspal...evo, pa sem zatežila...po moje je samo to, ker je zadnje 2 noči lepo spal, zdaj pa spet user posted image .
bi prav pasal kak Nick Cave, da se zderem...moram poiskat CD...

zdaj pa mora user posted image  spat, se še kasneje javim, da tudi malo pokomentiram dogodke tukaj...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.11.2006 14:44:22   
pikicaa
Bom poskušala prilepiti slikico naše Maje. Upam, da mi bo uspelo.

Takole se naša Maja kopa

user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.11.2006 14:46:13   
pikicaa
user posted image user posted image user posted image  uspelo mi je, ker jaz sem namreč antitalent za računalnik.user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   [Brisano sporočilo]
22.11.2006 14:56:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.11.2006 15:11:30   
mojca75
Auroraa - napovedovanje še enega user posted image ! Jaz bom modro tiho - sej veš kolk se poje zarečenega kruha user posted image

Bi pa recimo mela 3 leta razlike, po enakem postopku kot ti iz praktičnih razlogov!user posted image  

Eh ja danes mamo spet en spalni dan, kaj vem kakšen, na obroke in v čudnih urah, pa nič ne de... sej je tak dan, zaspan! Bi šla tud sama spat, sam zdej pride user posted image   domov!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?