puncica
|
Ojla punce No mi smo po starem, radio imam že užgan tt mi je pol dragi naštimal. Glasbenih želja nimam, no mogoče una Trebaš mi, kdo pa poje pa nimam pojma MarijaPo da te ne bom po riti, nič bit zafrustrirana, naj ti povem da tud naš še ne sedi tako kot bi bilo treba, no v trip trapu mu kr boljše gre, pa zadaj mu dam dekco, kot si vidla na slikci, da se ne butne z glavico v kak rob, pa leze mi ne ven, če ga pa dam na tla je pa čist sklučen in je rekla pediatrinja včeraj, da to še ne pomeni da sedi in da sedi šele takrat ko se sam posede in je čist raven, no ima trebušne mišice natrenirane. Pa da čim manj ga posedat, da bo že sam ko bo hotel. NO naš je večinoma na bušiju in raziskuje stvari okoli sebe, je rekla da je res ful že gibčen, no to da se tako premika pa to. Naj ti pa povem, da tud naš ni glih v tistih njihovih okvirih, saj se mi zdi da je padel pod zadnjo črto v enem mescu se je poredil komaj za 440 g, zrasel pa mala 2 cm, tako da smo še vedno pri tamanjših in mislim da se bo zgodba ponovila kot pri Janji, tako da zdaj pri 6,5 mescih mamo komaj 63,5cm in veliki smo komaj 6530 g . Pa rekla je naj mu dajem ful kašic za jest žita pa to, no tiste riževe zadeve pa to. Ja no pa glavno da smo zdravi pikico je tud dobil končno drugo. Je mal krizice danes, kr noče in noče zaspat, no zdej spi že polno eno urco ampak mislim da se bo kmal zbudil, ne vem al ga nogca še kr boli al kaj Mah bo že. LP