lonja
|
Ojla, najprej seveda VSE NAJBOLJŠE NAŠIMA BRINI IN JANU, lepo upihnita prvo svečko na torti in bodita še naprej velika sončka, mamici in očku v ponos in veselje . Cuma, za tvoje sanjsko stanovanje delam reklamo vsak dan. Upam, da čimprej najdete za vse vas najugodnejšo rešitev. Pa lupčka dolgolaski enoletnici Emi! Bina, na žalost verjetno sanjske službe nikoli ne bomo našle. Je pa baje vsakih sedem let čas za menjavo službe in pri meni se letos ravno teh sedem let izteka. Mogoče pa je res čas... Ac, ne obupaj, tudi Sara se bo navadila, bodi brez skrbi. Prvi teden se je tudi mene Ajda full oklepala, ko sem jo puščala tam, pa sem kar hitro ''zbežala'', saj je bilo meni verjetno še bolj neugodno kot njej. Zdej že tudi ona postaja rutinerka, naši varuški Miji pa kar naprej žuga s prstom. Le kaj si pri tem misli? SEm bla pa dans zjutraj full presenečena, ko sem jo pripeljala v varstvo, je na tleh za vsakega otročka čakal Miklavžev paket. Full lepa pozornost! Aja, kdaj pa zvečer daješ spat Saro? Nana Liza, čestitam za uspešen prvi dan službe. Kot že rečeno sama nisem imela take sreče, ampak že iščem rešitev, ki bo ugodba tudi zame. Valeri, čestitke Maju za prve korake . Nam se hoditi še sploh ne da, po mojem bomo ta zadnji... HIMH, pridno se uči, pa ne preveč paničarit. TA izpit se baje zdi težji, kot kasneje izpade. Slučajno vem, ker moj očka budno ždi že nekaj let v komisijah ob tem izpitu. Mml, še vedno se nisem spravila k telovadbi, bom pa v teh dneh spet zakurblala naš orbitrek. Obljubim. Jana73, upam, da si imela uspešno taxiranje. Pa tale vaš Miklavž se je pa res lepo izkazal, pošlji ga še kaj na naš naslov. Kje pa si naročila torto za Elo, če ni skrivnost? Sonček Balonček, dej mi kak nasvet, kako se spraviti k pisanju magistrske naloge? Lupčka vsem decembrčkom, mamicam pa lep pozdravček, lonja
|