Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Andrej Bručan ostaja še naprej minister za zdravje.Interpelacija ni uspela.To pomeni,da v našem zdravstvu ne bo nič bolje,še naprej se bodo dogajale stvari,ki se v zdravstvu nebi smele.Kaj pa vi mislite o našem zdravstvu,ste zadovoljne? Jaz nisem.

, pa sociale tut se mi zdi- skratka, čist na psu je vse. Nisem sicer Jelinčičev zagovornik in nacionalne stranke, ampak Peče je lepo povedal, da je vse skup ena velika
, kar se dogaja v zdravstvu. Ma ja, hoteli smo Ameriko, zdej jo bomo pa imeli- ampak pobrali bomo sam klump ameriški- šoping centre, za en drek zdravstvo+sociala, folk bo zakreditiran za dve življenji, samo da bodo lahko kolikor toliko dostojno živeli...
Ma obnašat so se začeli tile naši ministri ko v otroškem vrtcu, nobeden nič ne dela, sam neki drek mešajo, pol pa nč krivi!!! grrrrrrrr
. Mogoče res samo zato, da opozorijo, kako naše zdravstvo dela. SEm se pa danes resnično nasmejala ob stavku, da so se čakalne dobe v zdravstvu zmanjšale za 4x. Kje in kako?
Samo a veš tisto- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal? Politiki nam ziher ne bodo, ne.