|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ambiciozne mame
17.12.2006 21:37:51   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76
In tisti trenutek, ko mu ne bo več všeč ga bomo tudi izpisali.


Jaz se pa s tem ne strinjam! Če si eno stvar izbere, da bo hodila, potem naj to izpelje do konca - en ciklus, kolikor pač traja. Ne bomo se pa šli 14 dni plavat, pa 14 dni glasbena klavir, pa naslednjih 14 violina, pa en mesec smučat... Kam pa pridemo! Kot prvo je treba znat tudi vztrajat pri stvari, kot druga pa lahko bankrotiram samo z nakupom rekvizitov.



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ambiciozne mame
18.12.2006 7:57:42   
Anonimen
arielca: to si tako lepo napisala (škoda , da se nisem sama domislila) :Pustimo otrokom, da so otroci....user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ambiciozne mame
18.12.2006 12:49:39   
cuma
Se strinjam z arielco in tudi s tem, kar je napisala viv. Zelo pomembno se mi zdi, privzgojiti otroku vztrajnost. Pri veliko aktivnostih -pravzaprav pri vseh, je namreč treba najprej prebroditi prve ovire in težave, da lahko potem začneš uživati. Pa naj bo to trening atletike ali učenje kitare. Na začetku je težko, potem pa, ko že nekaj znamo, nam postane všeč in se naučimo, da se s trudom in vztrajnostjo nekam pride user posted image !

Lp cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ambiciozne mame..
21.12.2006 4:45:05   
Anonimen
Imam dva otroka, stara eden 1 leto in drugi 9 let. In za nobenega od njiju se mi niti sanja ne, kaj bosta. Karkoli jima pač srce poželi, pa naj bosta. Posledice svojih odločitev bosta tako ali tako nosila sama. Kamikaza sicer pravi, da bo poskusil vse, samo, da ju odvrne od tega, da bi pristala v taksiju user posted image user posted image user posted image , ampak jaz sem pa rekla, da sta zaradi mene lahko tudi oba taksista, če bosta to pač želela biti. Sploh pa, ker sta doma avto in volan takorekoč v krvi user posted image user posted image user posted image .

Edino, kar zahtevam od njiju brezpogojno, je to, da končata osnovno šolo. Nisem ne izobrazbeni ne poklicni frik, tako, da so vse odločitve v njunih rokah. Če bosta postala slovenska Donalda Trumpa, prav. Če bosta postala kriminalca - ja pa kaj naj zdaj? Kruto, ampak realno. Pri še tako dobri vzgoji ne moreš vedeti, kaj bo prineslo življenje.

Praksa pa kaže, da ravno tisti otroci, kateri so imeli prevel ambiciozne starše, na koncu pristanejo na drugi strani zakona. Ker se jim "po pubertetniško" uprejo in potem je, kar je. Delček tega sem izkusila tudi sama (brez ekstremov), zato mislim, da kar vem, kaj govorim. user posted image

Izvenšolske dejavnosti pred vstopom v osnovno šolo? Ne, pri nas jih ni. Morda bo kakšna igrica ali kombinacija igre in športa 1x tedensko, ampak forsiranje s tujimi jeziki, računalniki, tekmovalnimi športi in podobno - eh, tega pri nas še zdaj ni, kaj šele 5 minut po rojstvu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ambiciozne mame..
21.12.2006 7:32:38   
jana
Joj ,kako so nekatere mamice user posted image Moja dva hodita v gimnazijo pa še nobeden ne ve kaj bo.Naj pa še povem, da nobeden ni hodil pred šolo k nobenim dejavnostim,pa sta oba zelo uspešna v šoli. Hči je v devetem razredu pridobila kar šest zlatih priznanj iz državnih tekmovanj .Tako da se mi zdi tako majhne otroke nekam silit in vozit čist brezveze. Raje se malo pocrkljajte tisti čas z njimi, jim bo več pomrnilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?