|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.12.2006 16:39:08   
altati
mis - sprašuješ kako to zgleda??? hm, zanimivo, hvala bogu za filme, v katerih kažejo notranje organe (ala Urgenca itd...), drugače bi me kap. Za pest velik,rdeč, prekrvavljen kos tkiva je ven pogledal....nisem imela pojma kaj je! Samo nazaj sem porinila, ker sem smatrala da ne sme bit zunaj. Pa pritisk mi je narastel na 200, zalila me je vročina...pol sem se pa pogledala v ogledalo in si rekla: boli me nič, kri ne teče, menda že ne bom umrlauser posted image   Šla sem na Pušenjakov forum (hvala bogu za Pušenjaka) in brala in brala in ugotovila kaj je to. Potrditev mi je dal pa moj ginekolog.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.12.2006 16:54:52   
altati
Lu - hvala!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
24.12.2006 8:19:12   
Arabela
user posted image

Tako pomagam mamici krasiti jelkico...
Še enkrat Vesel Božič...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
24.12.2006 8:32:59   
gaya

Jutro

končno malo časa samo za mene user posted image . Gaja in ati še drnjohata, jst pa sem na hitrco pripravila za božično večerjo, ker ko se zbudita se gremo spet potepat. Joj prav obožujem praznike, ko smo prvič kot družinica skupaj user posted image .

Drugače sva midve ok. Mala je vedno bolj pridna in moram rečt da zdaj pa prav pogrešam včasih njeno visenje na joški user posted image , kot bi se osamosvajala in mam občutek da me ne potrebuje več tolk kot me je user posted image . No saj vem da še vedno me pa zelo zelo rabi user posted image . Zdaj je tud ati al pa kdo drug že ok, da se igra z njo. Prej pa samo jst in moje naročje. Mi je kar pasalo. user posted image

In drage moje punce,

V tem letu, ki se počasi poslavlja smo dale skupaj skozi veliko lepih srečnih trenutkov in tudi nekaj žalostnih. Važno pa je, da je vsaka od vas posebej v meni pustila neko stopinjo, pa čeprav samo virtualno. Zato vam v letu, ki prihaja želim vsega dobrega absolutno preveč, zdravja, veselja, predvsem pa veliko nasmehov vaših sončkov. Preživite mirne božične praznike in veselo silvestrovo. In bodite še naprej taki srčki kot ste.
Vse to vam želita tudi Gaja in moj možek

Zdaj, ko so prazniki se bo vrejetno tukaj pojavilo zatišje, vsaj jst bom malo manj tukaj, ampak brala bom pa upam da redno. Če ne prej, po novem letu se tipkamo in potem vas kmalu povabim na virtualno torto, ker 6 januarja praznujem roj. dan. Kateri, pa bom rajš tiho user posted image .

Preživite lepo nedeljo z veliko smeha user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
24.12.2006 9:13:15   
Lu
utro tudi na hitro od mene.

Spet sem zbolela. Maja je tudi slabša tako da se bolj zdravimo in noske brišemo. Mali je zaenkrat OK. Trkam, da kaj ne faše od mene. Edino možek je ok, pa še to izkoristi in gre zvečer na pijačko. Mislim. Sem jezna kot user posted image Me zanima kdaj misli vstat, ker me kar glava boli in oči se mi solzijo, da bo imel danes on otroke čez. Čeprav sanja svinja kukuruz.user posted image

altati držimo pesti, da čimpreje  okrevaš. A ima mogoče to kaj veze koliko keglovih vaj delaš? Ker jaz ne delam popolnoma nič.

Pikabu jaz sem imela tudi včeraj generalno. Saj mogoče sem zato danes slabša. Je šel moj z obema user posted image ven za 1 urco tako da sem čistila user posted image

Je bil pa zdaj zadnje dni mali full siten. Kar naprej nekaj. Pa jedel, pa ne jedel, pa ne spal. Skratka. Sem bila kar zmatrana, ko sem se pa že navadila, da je tako priden.

V petek smo imeli novoletno zabavo. Punce. Mali je spal od 20-3 ko sem ga jaz zbudila.user posted image

me kliče.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
24.12.2006 9:21:10   
altati
Ojla, pa še jaz:

Punce, res smo luštna klapa. Res sem vesela ker smo se našle, vsaka od vas je nekaj posebnega. čeprav se v večini ne poznamo med seboj, druga o drugi vemo ogromno, Mislim, da smo praveprijateljice, čeprav virtualne. Ampak ravno ta virtualnost nam omogoča večje zaupanje. Upam da tako ostane. Želim, da v prihajajočem letu prijateljstvo ostane, se še poglobi in da se nam končno uspe srečati v čim večjem številu (po možnosti kar vse skupaj).

Vsem skupaj želim prečudovite božične praznike v krogu vaših novo nastalih ali povečanih družinic.
Predvsem vam in vsem vašim pa  želim VELIKO, VELIKO, VELIKO ZDRAVJA!

Današnji večer in jutrišnji dan preživite v krogu svojih najdražjih. Z njimi podelite svojo ljubezen in sreča bo vaša!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
24.12.2006 9:24:08   
Maxica
Dobro jutro. Eh, sem bila pa prepričana, da bom prva danes tukaj. user posted image  Sem pa včeraj po dooolgem času šla spat že ob desetih in se danes zbudila res naspana.user posted image  Sedaj me pa čaka samo še malo likanja, pa še malo posesam in pomijem stanovanje, potem pa par dni samo praznovanje.user posted image  
Altati, veš kaj me zanima, kaj ti je pa ginekolog na tistem prvem pregledu po porodu rekel glede maternice? Joj, kar ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi?!user posted image user posted image
Torej ne bo nič z našo ponovoletno telovadbo ali pa boš zgolj naša trenerka?
Čestitke vsem, ki v teh dneh ste ali boste praznovali 2 meseca.user posted image user posted image user posted image
Evik, pridna, super te je spet brati. Sem pa jaz podobna, včeraj smo bili pri moževi stari mami, pa pestuje Lana, njegova glava pa kar visela nekam v tri dni. Joj, sem si mislila, spet bom vsa tečka izpadla, ampak jaz se držim načela - jaz se moram za svojega otroka postaviti, kdo drug se ne bo. Potem je pa Lan seveda ves tečen tulil, sem pa rekla možu, da bo verjetno treba kupča podreti, ga je pa on prevzel. Vidiš, Evik, mamice že vemo, in mislim, da si ti več kot super mama.user posted image
Lu, da ne boš mislila, da sem pozabila nate z dvdjem. Upam, da v sredo gre naprej, sedaj so ravno ti prazniki, pa še mož ima spet ful dela, ampak te imam v mislih, veš.user posted image
Jaz sem pa tudi vesela, sem se šla včeraj spet vagati (sedaj se tehtam samo ob sobotah) in mi je spet pokazala ene par dag manj, tako da bom, tako kot sem si splanirala, v enem mesecu shujšala spet 1 kg. Torej še +4. Me je pa tašča ravno zadnjič pohvalila, da sploh ne zgleda, da bi se kaj zredila. Sem bila tako fajn oblečena, da je bila vsa navdušena.user posted image
Ušesno maslo - jaz s palčko samo zunanji del ušesa očistim, baje se naj ne bi čistilo notranjosti pri dojenčkih. Tisto za pošpricat je pa baje sploh za otročke nad 3 leta.
Zdaj vam pa pripopam še en par fotkic od Lančka, pa zaželim en lep lep lep doživet božični večer s svojimi dojenčki.user posted image user posted image user posted image
Naš resen Lanček
user posted image
Tako super se zabavam v novem ležalniku
user posted image
No, pa smo postavili smrečico in jaslice
user posted image
Ok, to je to, se beremo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
24.12.2006 9:24:29   
Lu
Sem nazaj.

Aja glede zabave v službi. Domov sva prišla ob 2.30 in mali je spal, edino MAja se je zbuala, ker je bolna. Tako. Božičnica tudi bo user posted image user posted image

Arabela a za 10 let dl. dobe pa ne boš č dobila jubilejne nagrade?? Malo jih spomni.

Zdaj pa grem poiskat kakšne novoletne okraske. Da malo okrasimo stanovanje, aja pa še smrekico postavljamo. Samo da ne bom obležala.

Vsem skupaj želim vesel božič. Kot ste že pred mano pisale. Preživite ga v krogu svojih najdražjih.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
24.12.2006 10:26:09   
altati
Maxica- pri pregledu po 6.tednih je bilo vse b.p.
Mislim pa, da ima zdaj moj ginekolog slabo vest in zato pride v sredo samo zaradi mene delat (in še sama sem lahko uro pregleda izbrala). Ah, bomo videli...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
24.12.2006 11:40:45   
tasha23
Opažam, da ste vse praznično izginile, ker pa Gael ponovno nina, sem izkoristila trenutek, d zaželim vsem mamicam in njihovim angelčkom
VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2007

Naj zvezda božična vam sreče nasuje...
Naj zdravje vam služi in v vas domuje...
Naj sem vam v Novem letu zgodi,
dva tisoč in sedem najlepših stvari!!!!!

SREČNOOOOOOOOOOOOOOO

p.s. Hvala za vse te čudovite klepete in upam, da v prihajajočem letu jih bo tudi toliko... HVALA

Tasha, Gael in user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
24.12.2006 12:56:56   
muki1
Hej moje drage.
Še moja poslanica:

Ko hodiš,

pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi: vnovič
            in zopet
            in znova.
                                     (Tone Pavček)

Saj vem, da zveni kičasto, ampak kljub vsemu...res vas imam rada in vesela sem, da smo se spoznale. Upam, da se bo naše prijateljstvo nadaljevalo in bomo skupaj še in še spremljale rast naših srčkov.
Mirne praznike.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 24.12.2006 12:57:59 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
24.12.2006 15:05:30   
Pikabu
Tudi mi smo bolj na tesno s časom, je kar dolgčas, ko pridem gor samo prebrati, pa nič novega, ampak saj tudi sama te dni nisem med najbolj pridnimi za pisanje. Morda se kaj več oglasim zvečer, ko bo šel možek k polnočnici in bosta otroka spala.

Ko daleč nad mano se zvezde prižgo,
po lestvici splezam tam gor pod nebo.
In ena od zvezdic mi sede na rame in vem,
da vsaj malo gori tudi zame.

Lep in doživet božič, v novem letu pa veliko iskrenih pogledov, prijaznih nasmehov in lepih misli.

vam želi: Pikabu z družino

Pa še tole: res vam hvala, drage (virtualne) prijateljice. Tudi meni je lepo v vaši družbi, toplo mi postane pri srčku, ko me pogrešate, jaz pogrešam vas, če se predolgo ne oglasite. Hvala vam za vse, kar sem v tem letu lahko doživela z vami in veselim se našega druženja še naprej. Super ste in najboljše ste. Za vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 24.12.2006 15:14:51 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
24.12.2006 15:35:20   
Maxica
Joj, kako lepe želje pišete.user posted image user posted image user posted image  Res se imamo super tu, postale smo prave in krasne virtualne prijateljice. Želim se z vami vsemi spoznati tudi v živo, prepričana sem namreč, da ste v živo še bolj krasne.user posted image user posted image user posted image  Lepo lepo praznujte v krogu svoje družinice, z mislimi sem z vami.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
24.12.2006 19:44:40   
vava
Drage damice!
Letošnje leto je bilo (in je še) res nekaj posebnega. Nekateri smo prvič postali starši, nekaterim se je družinica povečala za enega člana. Za vse je bilo to leto polno čustev. Veliko je bilo veselja, več kot ponavadi je bilo tudi solza. Skoraj vse kar se je dogajalo, sem doživela prvič. Vesela sem, da sem veliko tega lahko delila z vami in tudi jaz upam, da bomo tudi v naslednjem letu ostale vsaj tako povezane ter da se kmalu tudi v živo spoznamo.
Naj bo današnji večer in vsi praznični dnevi za vas in vaše družinice polne veselja, lepih misli in prijaznih besed.
Rada vas imam!
Vesna, Luka in Robi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
24.12.2006 22:13:44   
frrrr
a ve ste tut vesele, da smo se tolk spoprijateljile in si delimo srečne in včasih malo manj srečne trenutke?
upam, da bo v letu 2007 prvih čimveč in najbolje čisto nič tadrugih... pa, da se enkrat v živo srečamo user posted image

lepe praznike!
ne pozabit na RR!
user posted image

drgač pa smo mi danes imeli eno svetlo noč... mislim, da je to prva user posted image vsaj spomnem se ne, da bi kakšno že imeli, nazaj po forumu se mi pa ne da brskat....
in vse je bilo samo zaradi smotane mamice in očka user posted image sama sva si kriva, a ne user posted image nismo doma in je v sobi malce bolj temno kot doma, zato sem ob 4ih prižgala pri dojenju luč... ko sva se najedla, sem moža prosila, da podreta z Jašo kupček... jaz sem vmes skočila na wc... unadva sta se pa začela na veliko smejčkat... in očitno je Jaša mislil, da se je dan že začel user posted image plenico nafilal z lulanjem... ko sem ga poskušala uspavat, je nekaj trenutkov palilo, potem pa jok... sem ga pristavila, nič pomagajo, jok... sem mislila, da so krči in ga nosila okol, a nič ni pomagalo, še vedno jok... vmes v posteljici 5 minut tiho, potem spet jok... sem moža prosila, če prevzame, ker jaz očitno po mleku dišim in je preveč zaspan, da bi zaspal ob meni... je rekel, nej ga mau pustim, ker je jokal kot bi izsiljeval... še jaz v jok user posted image
zjutraj me je pa zafrkaval, da sm mehkužna in kolk je bil bogi, ker sva mu z Jašo jokala vsak na eno uho user posted image
no, vglavnem ob 5ih js pogruntam, da je plenica čist nabasana... sva ga šla previt... ga dam na previjalno podlogo in mali spusti še orng file na zadnjem delu plenice user posted image ga previjeva, potem je pa še mau trajalo, ker je bil preveč utrujen, da bi lahk brez joka zaspal...
mucek je pa ull zaščitniški do njega... nas pred sobo straži user posted image še kakšen mesec ali dva, pa bo spet z nami user posted image

no, lep večer!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
24.12.2006 22:14:36   
frrrr
tut js vas mam rada!

lupčka vsaki posebej in vašim malim sončkom...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
24.12.2006 23:37:01   
Pikabu
Zdaj se pa lahko malo daljše oglasim. Oba otročka pridno spančkata, možek je pod tušem in se odpravlja na pevske vaje pred polnočnico. Za nami je en prečudovit dan, zame osebno nabit s čustvi in kar naprej me sili na user posted image od sreče. Vse je zelo sproščeno, večino smo včeraj naredili. Danes smo dopoldne najprej dokončali jaslice, je Ema postavljala figurice. Vmes je gledala božičnega Nodija in ji je bilo tako všeč, da je ves čas ponavljala: Božič je, slečen božič mami, ati. Po kosilu smo šli vsi spat. Ko se je Ema zbudila, sva do konca okrasili drevešček, nanj sva dali še čokoldane okraske, ki se jih je Ema najbolj veselila. Pogrnili sva mizo s prazničnim prtom in tudi Emino mizo sva morali praznično pripraviti. Na mizo sva dali svečko in piškote. Ema je bila vsa navdušena in si je še s tavelike mize dol pobrala, kar ji je bilo všeč in si dala v svoje posodice, da je imela na svoji mizici isto kot mi na taveliki. Maks se je ta čas crkljal pri atiju. Ko sva končali, se je možek lotil večerje, jaz sem se pa igrala z Emo in Maksom in zraven gledala Pesem ptic trnovk. Vmes smo že malo prepevali božične pesmi, na TV sem še gledala prispevke o božiču in so me po malem že oblivale solze. Sem držala Maksa v naročju in se zahvaljevala za ta dar, da smem biti mama, da imam tako čudovito družino, da se imamo tako lepo. Med tem sem tudi dobila prekrasen sms od Maxice, Maxica, hvala ti user posted image , to je bila kaplja čez rob vseh pozitivnih, srečnih čustev, sem lupčkala Maksa, objemala Emo, solze sreče so se ulile in bila preprosto srečna.Ko je imela možek vse pripravljeno, smo šli blagoslovit hišo. Ema je tako resno vzela, da šprica hišo, prav lep občutek je bil. Maks je bil tudi izredno dobre volje (včeraj sva imela malo krize), danes je bil pa strašno zadovoljen. Ko smo končali z blagoslovom, sem šla Maksa spravit spat, potem smo imeli večerjo. Vmes je Ema že gledala Kekca in ga je po večerji želela pogledati do konca in sva ji pustila. Po Kekcu pa je šla še ona spat. Jaz sem šla pripravit darila, potem sva še z možkom malo klepetala, zdaj sva pa že vsak na svoje koncu. On na pevskih vajah (je med tem časom že šel), jaz pa tukaj čakam, da bo polnoč in bom gledala polnočnico po TV. Jo ima brat od moje dobre prijateljice. Spomini mi uhajajo nazaj, v čas pred poroko, ko sem sama bila zelo aktivna s petjem pri polnočnicah. Na trenutke malo pogrešam, pa vseeno ne zamenjam več, sem presrečna v tem, kar imam.

Pa da se vrnem malo nazaj. Včeraj je bil res naporen dan. Pospravljanje od petka je naredilo svoje, včeraj sem imela še veliko dela in sem bila zvečer res utrujena. Ne vem ali je Maks čutil, da sem rahlo nervozna ali je bilo kaj narobe, zvečer je tako jokal, da sem res mislila, da se mi bo zrolalo. Jaz tudi, če bi hotela, da bi ga pustila jokat, ga ne morem, ker se tako joka, da gre pošteno čez ušesa. Včeraj se pa ni in ni hotel umiriti. Sama sem si zelo želela, da bi čim prej zaspal, pa ni šlo. Sva tudi jokala oba in sem imela zelo slabo vest, ker enostavno nisem imela moči, da bi mirno vse prenašala. Pa nama je nekako uspelo, da je zaspal. Sem pa bila sama doma z obema in je zato bilo verjetno res še huje. Danes zjutraj sva se pa oba zbudila čisto druge volje. Se mi pa zdi, da res zelo vplivamo s svojim razpoloženjem na otroke. Če bi večraj sama bila mirnejša, vejretno ne bi bilo zvečer takih težav.

Altati, kako si kaj? Pridno počivaš? Se pustiš razvajati? Kljub vsemu upam, da uživaš in se imate lepo, tebi pa naj čas do pregleda hitro mine, da te za silo zrihtajo nazaj.

Lucika, upam, da se že bolje počutiš. Mislim, da je res bil en čuden dan, tudi sama sem tisti dan kar nekaj bluzila.

Evik, ne sekiraj se. Pri drugem boš to lažje prenašala. Vse take in drugačne izjave se boš pa tudi navadila preslišati in delati z otročkom tako, kot ti veš, da je prav in kot ti MAMA veš, da je za tvojega otroka najboljše.

Gaya, jaz te prav občudujem, kako dobro vse prenašaš to z bivšo. Mislim, da ti bosta punci znali to vrniti, če ti še ne in ti bosta hvaležni za vse, kar se trudiš za njiju. Kako pa sta kaj z Gajo, vama še dobro teče?

Maxica,
še enkrat hvala za prijetno presenečenje s sms-jem. user posted image Mi je bil tak lep občutek, da je nekje še ena taka luštna družinica in se imajo tudi tako lepo kot mi. Kako se pa kaj obnese ležalnik z vibrom? Jaz možu že nekeja časa težim, da bi ga Maksu kupili, ker ko je zaspan, ga je potrebno gugati in tresti v ležlniku, pa pleničko čez obrazek dati, da zaspi. Me roka že pošteno boli in bi mi ta vibro zelo prav prišel. Enkrat me bo prijelo in ga bom šla sama kupit. Pa čestitke za kilograme, počasi se daleč pride. Jaz se pa sedaj sploh ne bom tehtala, po praznikih pa začnem intezivno delati na tem, da kaj izgubim in se predvsem znebim vse sladkarije. Pa hvala ti za slikice, prav fletni ste.user posted image user posted image user posted image user posted image

Frrrr,
a bi lahko raje jaz šla na vikend počitnice? Potem pa pridem še k tebi spucat? user posted image user posted image user posted image V bistvu bi bilo fino, če bi se doma večkrat takole lotila, samo sem bila včeraj kar malo žalostna. Ema je sposobna v dveh minutah nazaj narediti isto kot je bilo pred pospravljanjem in se skoraj ne vidi, da je bilo prej vse pospravljeno. No, samih smetk je manj, ampak kar se igrač tiče, pa ima res v dveh minutah totalni raztur. Saj, če znorim, pa zagrozim, da gre vse v peč, že sama kar lepo pospravi. Drugače se pa verjetno res ne bi vsakič, ko bi bil od doma takole lotila pospravljanja, čeprav sem ugotovila, da se zvečer in ponoči najlažje pospravlja. Ko sem včeraj dopoldne pospravljala zgornje nadstropje, je dela manj, pa sem dlje časa delala, ker je bila Ema pokonci in je skoz nekaj hotela, ponoči je pa mir. Bomo videli, kakšno taktiko bomo za naprej ubrali.

Lu, naj te bolezen in slabo počutje čim prej zapusti, pa naj vam prazniki prinesejo prijetno vzdušje.

Zdaj bo pa počsai čas, da zaključim. Lep večer želim vsem, sama grem uživat ob polnočnici, upam, da bodo peli kakšne lepe pesmi, v tem najbolj uživam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
25.12.2006 6:25:42   
beki24
Prva in želim vsem VEEEEEEEEEESEL BOŽIČuser posted image

Tudi jaz sem vesela, da imam vas virtualne prijateljice! Vas še bolj cenim zato, ker vem, kako mi je bilo tiste 3 tedne, ko sem bila brez internetauser posted image

Zato tudi jaz upam, da si bomo še dolgo delile vse lepo in tudi manj lepo!!

Pikabu- mi imamo ležalnik z vibro, pa Tinkara začne jokat če ga vključimuser posted image , tako da jo je treba še zmeraj zibat na rokeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
25.12.2006 8:12:01   
Arabela
Druga!!! VESEL BOŽIČ...

Te strani sploh nisem mogla prebrati ne da bi mi bilo toplo pri strcu... kar na jok mi je šlo.. Tudi jaz se vsem vam zahvaljujem za podporo...

Kako je minil naš božični večer?! Jokajoče... no saj priznam da sem slutila da bo nekaj takega...
Zjutraj smo odšli na pozni zajtrk k mojim... mala bila vesela, se smejala, pančkala... nato smo šli k starim staršem mojega dragega... jokanje na začetku nato se je umirila in zaspala... Popoldne pa sva odšla okrog petih na božično večerjo k tašči... tam pa je mala ves čas jokala, jokala, jokala... sem jo imela ves čas na dojki, pa ni pomagalo... med jokom je seveda imela svetla trenutke.. iz kričavega joka ona naenkrat utihne, nas vse pogleda in nato nasmešek čez cel obraz... IN to je delala ves večer.. jok, nasmeh, jok, nasmeh... In tašča je ves čas žalostno gledala, češ da je otrok ne mara ker je ne pozna.. HALO!!! user posted image  JAz bi malecko z veseljem dala nekomu v naročje da bi jo cartal in da bi se jaz spočila, še večerjo sem čisto malo zbasala vase... Na koncu sem bila tako utrujena, da sem komaj čakala da smo prišli domov... Doma pa seveda ne duha ne sluha o joku...
Mala enostavno hoče biti popoldne doma in hoče svoj mir.. Ima pač takšno fazo.. Jaz sem srečna, da je zdrava in da ji nič ne manjka... Pa kaj bi pričakoval od deteca, sa je komaj 3mesece na tem norem svetu, a ne?

Zdaj je lepo mir, ampak komaj čakam da se moji zbudijo...
Pikice lep božični dan želim... Priznam, da mi ful manjka sneg...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
25.12.2006 11:06:01   
vava
Lep dober dan in VESEL BOŽIČ vsem!
Kaže, da so naši pikci v nekem obdobju spremenljivih razpoloženj. Tud Luka se iz največjega dobrovoljčka v trenutku spremeni v popolnoma histerično dete in kar je še bolj presenetljivo, je v trenutku lahko spet nasmejan, kot največji sonček. Ja to je lahko naporno.
Mi smo se včeraj prvič kopali v ta veliki banji in moram priznati, da smo vsi zelo uživali. Ugotavljam, da naš otrok rabi vedno več prostora in mislim, da bi se njemu v čebričku zmešalo (tako kot se mu je v kenguruju dokler je bil obrnjen proti telesu).
user posted image
Več kot ima prostora okoli sebe, bolj je srečen. Najbolj uživa, ko je nag in ga tudi plenica ne omejuje. Samo, kadar je zelo utrujen in nežen, dovoli da ga povijeva v odejico in stisneva čisto k sebi, potem se umiri in počasi zaspi. Kaže, da imamo hiperaktivnega in zeloooo radovednega otroka.
Pa še nekaj sem ugotovila. Bepanten je res čudežno mazilo. Nekaj dni nazaj sem Luki namzala temenca, ker ni tisto maziljenje z oljem in česanje prav nič pomagalo. Samo enkrat in samo tam kjer so bila temenca najmočnejša. Rezultat - ža naslednji dan niti pikice več! user posted image
Danes odhajamo v Kočevje na obisk babici in dedku, zvečer pa se vračamo in uživamo v svojem miru.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
25.12.2006 16:52:52   
beki24
o Vava, takoj grem temenca z bepanthenom namazat- olje je za en kuser posted image !

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
25.12.2006 18:42:00   
lucika
cisto malo se je bozica..pa vseeno vam zelim prelepo praznovanje!

mi se tudi potepamo ze dva dni, pa je mali, hm, katastrofa! nasi dojencki so navajeni na mir, pa da so doma; al pa ce se potepajo, da je vse po njihovo. tak pa kosila in vecerje ob urah; pa si kar mal nervozen, pa otroci pol se bolj...oba dneva sem prosla za fen, da se je vsaj histericen jok nehal. malo smo celo spali vmes...sam to ni to. vceraj mi je zaspal po poti domov, pa sem ga samo slekla do stramplekov in bodija in dala spat. spal od 10-3 in potem do 6, pol naprej pa v najini pojstli do pol desetih. sem s takim strahom pogledala, ce je sploh vse vredu z njim. pa je bilo...pa se bi spal, pa smo sli na kosilo k nasim... tam pa vse zgoraj opisano:)saj je ful fino tole druzinsko druzenje..samo trenutno nasemu ne odgovarja galama in polno ljudi in tristo rok, in...se mi je kar malo oddahnilo, ko smo koncno doma.

upam, da ste ostali lepse praznovali. pa da se imate lusno se naprej!

tudi meni veliko pomeni tole pisanje; pa super bejbe ste na kupu!

se tole: nasemu se fuuul dopade smrekica,. prav zastrmi se v njo. verjetno zarad luck. al pa daril pod njo, ce je kaj po mami:)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
25.12.2006 21:34:25   
Evik
PUNCE - SREČEN BOŽIČ IN VESELO NOVO LETO, AJA VESELO NOVO LETO IN SREČEN BOŽIČ, AJA SREČNO NOVO LETO IN VESELO BOŽIČ, AJA VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO - NO ZDAJ PA MENDA BO!

Matjaž je bil včeraj na obisku pri ta- veliki familiji - od dragega in se je super obneslo-najprej je spal v šundru potem sem ga podojila na samem - en dva - potem se je vsem smejčkal in potem smo šli domov.
danes je bil pa naporen dan in grem spat.
prvi moj božič z družino...

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
25.12.2006 22:05:56   
Pikabu
Čisto na hitro. Imamo lep dan za seboj, Maks je bil zelo priden, Ema je itak sonček, zdaj že oba pridno spita. Jaz imam spet nekaj čudnega od M user posted image , a je možno, da spet pride po 14 dneh? Bi se morala kaj h G iti pokazat? Grem danes malo prej spat, jutri ne vem, če se bom lahko kaj oglasila, bo spet pestro. Z možkom sva že malo za morje gledala (relax je že poslal kataloge), navdušujeva se nas Brač - Supetar, Biograd na moru, Murter, Petrčane. Katera pozna? Kakšni nasveti?

Še čestitke za dva meseca:
user posted image psaši in Mihu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (upam, da nas kaj bere)

Pa še za jutri, ker ne vem, če bom kaj tukaj gor, tudi za dva meseca:
user posted image evik in Matjažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.12.2006 5:43:41   
Arabela
user posted image ČESTITKE MIHECU IN MATJAŽKU ZA 2 MESECA....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?