Pikabu
|
Uvav, ste že pridne navsezgodaj. Pri nas noč minila mirno, kot vedno, s tremi dojenji (pb enih, štirih, sedmih), zdaj pridno spi. Danes pa upam, da bo spet en lep dan, dopoldne ga nameravmo izkoristiti, da bomo zunaj, popoldne pa res piškoti z Emo, ki jih že nestrpno čaka. Capyka, sem čakala, da bo katera prej odgovorila. Kar se teže tiče, je pomojem čisto v redu, prav lepo napreduje. Kar se pa pedatinje tiče, pa ne vem, kaj ti svetovati. Kaj pa drugi kaj pravijo o njej? Eni so pač bolj strokovnjaki, pa bolj redkobesedni. Jaz glede sebe že potrpim, če je kakšen zdravnik tak, glede otroka pa težko. Naša pediatrinja je res v redu. Vedno vse pove, odgovori na še tako butasto moje vprašanje, tudi ko sem (vem, da sem) za brezveze paniko zagnala, nas je resno vzela, ne daje ti občutka, da samo paničariš in zapravljaš njihov čas. Glede telovadbe bi ti pa morala ona kaj več pokazati, če meni, da jo potrebujeta ali pa usmeriti h komu, ki bi vama pokazal. Poksušaj še bolj v njo vrtati z vprašanji, če te pa zelo moti, pa poskušaj zamenjati. Kar se pa tega refleksa tiče, je pa res, tudi sama se včasih tako stresem, v spanju, me pa zbudi. Kar se zavijanja z očmi tiče, tudi naš Maks je to počel, tik preden je zaspal, so se mu kar oči tako čudno rolale. Zdaj pa mislim, da ne več, vsaj že dolgo nisem opazila. Je pa Maks tudi škilil, ampak navznoter, zdaj pa mislim, da ne več. Me je pa bilo tega zelo strah, ker sem sama škilila, dala čez dve operaciji, pa še vedno ni čisto v redu. Če sem zelo utrujena, mi eno oko še vendo po svoje uide. Evik, lepo da se nam še kaj oglasiš, te pogrešamo. Super se že znajdeš. Pride kakšen dan, ko malo zmanjka energije, ampak si res krasno odreagirala, da si šla najprej k prijateljici, potem na sprehod. Tudi meni to najbolj pomaga. Glede telovadbe: po novem letu ene že bomo tri mesece po porodu, ostale pa pridete hitro za nami, je pa res, da ni dobro pretiravati, pa mislim, da se tudi na mleku pozna, saj vem, da če je bila kriza z mlekom, da so poleg pitja priporočali tudi počivanje. Glede fontanele: mislim, da je frrrrrr pisala, da je bolj problem, če je izbočena. Jaz pri Maksu sploh ne vem, ker imam občutek, da ima ves čas malo bolj noter in da je zanj očitno to čisto prav. Imam namen naslednjič pri pediatrinji vprašat, pa bom kaj več lahko povedala. Frrr, za uspešno žurko, pa za tvojo pridnost ponoči. Arabela, a ne, kako je luštno, ko se vse bolj zavedajo sveta okoli sebe. Naš Maks je tudi pravi dobrovoljček, če je buden, pa tudi mu uspe že kakšen vrisk spraviti ven, gruli pa res zelo veliko (aggggggggiiiiiii), v primerjavi z Emo, veliko več. Zdaj moram pa iti gledat za nazaj k Emi, kdaj je stvari začela prijemati, ker mislim, da bi moralo biti prav kmalu, če me spomin ne vara. Vava, za voščilnice. Dobra si, res. Mi smo jih poslali okoli 50, pa sem na računalnik naredila, podpisovala pa sem na roke. Uf, mi roka stran pade, če bi vse tisto pisala, pa ne vem, kdaj bi toliko časa našla, da bi napisala. Lu, saj v bistvu nisem nič posebnega svetovala Gayi. Jaz Maksu pač ne pondudim za vsak najmanjši jok joške, ampak ga prej poskusim zamotiti na drug način. Dopoldne mi itak večino prespi in se zbudi samo za jest, ponoči enako, popoldne se malo bolj pogosto dojiva, na dve uri. Ampak ga zdaj vidim, da že sam od sebe čisto lepo zdrži, tudi če mu ponudim, pa ni lačen, sploh ne vzame joške, se kar stran obrača. Je pa pri nas vse bolj zanimiva Ema. Če ni dovolj lačen, vedno gleda za njo in sploh noče jesti ali pa poje zelo malo, toliko da pika poči, potem pa je spet Ema naprej glavna. Če hočem, da dovolj poje, se morava odstraniti od Eme. Kot pa vidim, si napisala, da ti tudi že na vse načine animiraš, tako da očitno vseeno potrebuje joško. Mislim, da se sčasoma bo navadil na malo daljše odmore med podoji. altati, smo ti dali dosti dela? Upam, da ste v redu, te že pogrešamo in komaj čakamo, da se nam kaj javiš. Zdaj grem pa še od Arabele album pogledat, potem bo pa zagotovo že kakšen od otrok buden, bo pa AKCIJA, pa ven. Lep dan vsem, pa uživajte v sončku.