|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.12.2006 8:08:14   
Arabela
Evo izkoristila mirno jutro da sem uredila album... uredila je bol mila beseda, ker so slike kar pometane notr, ampak potrudila sem se... Geslo je še vedno isto...

Zdaj pa grem res malce pospravljat, mala še vedno spi..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.12.2006 8:45:06   
Pikabu
Uvav, ste že pridne navsezgodaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas noč minila mirno, kot vedno, s tremi dojenji (pb enih, štirih, sedmih), zdaj pridno spi. Danes pa upam, da bo spet en lep dan, dopoldne ga nameravmo izkoristiti, da bomo zunaj, popoldne pa res piškoti z Emo, ki jih že nestrpno čaka.

Capyka, sem čakala, da bo katera prej odgovorila. Kar se teže tiče, je pomojem čisto v redu, prav lepo napreduje. Kar se pa pedatinje tiče, pa ne vem, kaj ti svetovati. Kaj pa drugi kaj pravijo o njej? Eni so pač bolj strokovnjaki, pa bolj redkobesedni. Jaz glede sebe že potrpim, če je kakšen zdravnik tak, glede otroka pa težko. Naša pediatrinja je res v redu. Vedno vse pove, odgovori na še tako butasto moje vprašanje, tudi ko sem (vem, da sem) za brezveze paniko zagnala, nas je resno vzela, ne daje ti občutka, da samo paničariš in zapravljaš njihov čas. Glede telovadbe bi ti pa morala ona kaj več pokazati, če meni, da jo potrebujeta ali pa usmeriti h komu, ki bi vama pokazal. Poksušaj še bolj v njo vrtati z vprašanji, če te pa zelo moti, pa poskušaj zamenjati.

Kar se pa tega refleksa tiče, je pa res, tudi sama se včasih tako stresem, v spanju, me pa zbudi. Kar se zavijanja z očmi tiče, tudi naš Maks je to počel, tik preden je zaspal, so se mu kar oči tako čudno rolale. Zdaj pa mislim, da ne več, vsaj že dolgo nisem opazila. Je pa Maks tudi škilil, ampak navznoter, zdaj pa mislim, da ne več. Me je pa bilo tega zelo strah, ker sem sama škilila, dala čez dve operaciji, pa še vedno ni čisto v redu. Če sem zelo utrujena, mi eno oko še vendo po svoje uide.

Evik, lepo da se nam še kaj oglasiš, te pogrešamo. Super se že znajdeš. Pride kakšen dan, ko malo zmanjka energije, ampak si res krasno odreagirala, da si šla najprej k prijateljici, potem na sprehod. Tudi meni to najbolj pomaga. Glede telovadbe: po novem letu ene že bomo tri mesece po porodu, ostale pa pridete hitro za nami, je pa res, da ni dobro pretiravati, pa mislim, da se tudi na mleku pozna, saj vem, da če je bila kriza z mlekom, da so poleg pitja priporočali tudi počivanje. Glede fontanele: mislim, da je frrrrrr pisala, da je bolj problem, če je izbočena. Jaz pri Maksu sploh ne vem, ker imam občutek, da ima ves čas malo bolj noter in da je zanj očitno to čisto prav. Imam namen naslednjič pri pediatrinji vprašat, pa bom kaj več lahko povedala.

Frrr,
user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno žurko, pa za tvojo pridnost ponoči.

Arabela, a ne, kako je luštno, ko se vse bolj zavedajo sveta okoli sebe. Naš Maks je tudi pravi dobrovoljček, če je buden, pa tudi mu uspe že kakšen vrisk spraviti ven, gruli pa res zelo veliko (aggggggggiiiiiii), v primerjavi z Emo, veliko več. Zdaj moram pa iti gledat za nazaj k Emi, kdaj je stvari začela prijemati, ker mislim, da bi moralo biti prav kmalu, če me spomin ne vara.

Vava, user posted image user posted image user posted image user posted image za voščilnice. Dobra si, res. Mi smo jih poslali okoli 50, pa sem na računalnik naredila, podpisovala pa sem na roke. Uf, mi roka stran pade, če bi vse tisto pisala, pa ne vem, kdaj bi toliko časa našla, da bi napisala.

Lu, saj v bistvu nisem nič posebnega svetovala Gayi. Jaz Maksu pač ne pondudim za vsak najmanjši jok joške, ampak ga prej poskusim zamotiti na drug način. Dopoldne mi itak večino prespi in se zbudi samo za jest, ponoči enako, popoldne se malo bolj pogosto dojiva, na dve uri. Ampak ga zdaj vidim, da že sam od sebe čisto lepo zdrži, tudi če mu ponudim, pa ni lačen, sploh ne vzame joške, se kar stran obrača. Je pa pri nas vse bolj zanimiva Ema. Če ni dovolj lačen, vedno gleda za njo in sploh noče jesti ali pa poje zelo malo, toliko da pika poči, potem pa je spet Ema naprej glavna. Če hočem, da dovolj poje, se morava odstraniti od Eme. Kot pa vidim, si napisala, da ti tudi že na vse načine animiraš, tako da očitno vseeno potrebuje joško. Mislim, da se sčasoma bo navadil na malo daljše odmore med podoji.

altati, smo ti dali dosti dela? Upam, da ste v redu, te že pogrešamo in komaj čakamo, da se nam kaj javiš.

Zdaj grem pa še od Arabele album pogledat, potem bo pa zagotovo že kakšen od otrok buden, bo pa AKCIJA, pa ven.

Lep dan vsem, pa uživajte v sončku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.12.2006 9:03:51   
mis
bom prebrala vse, ko bo čas... samo povejte kako čistite ušesno maslo...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.12.2006 9:30:08   
vava
U Mis si me spomnila. To sem tudi jaz že hotela vprašati. Najprej saem mislila s palčko poskusiti pa sem si premislila. Kaj pa s tistim sprejem, ki ga reklamirajo (pošpricaš pa ven steče) A je tisto primerno za otročke?
Če je fontanela izbočena pomeni, da se v glavici med ventrikli nabira preveč možganske tekočine, kar pomeni, da so neki vodi zamašeni ali poškodovani. V takem primeru moraš takoj k zdravnku (nam so rekli, da kar v porodnišnico na intenzivno). Da vam ne pišem kako zgleda operacija s katero naredijo drenažo (vstavijo cevko in jo v telesu speljejo nekam okoli trebušne votline - ne vem točno kam), o kateri mi je prijazni zdravnik vse razložil ... Spremljajoči znaki so še bruhanje, otopelost, pretirana zaspanost in zavračanje hrane. Je pa to zelo, zelo redko tako da ne delat panike. Nam so to vse razložili, ker je bila možnost poškodbe ob rojstvu. Mislim, da so Luciki tudi nekaj o tem razložili (krvavitve v glavici...) V glavnem ni fino poslušat, kaj šele da bi se kateri to res zgodilo.
Vdrta fontanela načeloma pomeni dehidracijo, kar pa se hitro popravi, če otrok dovolj pije.
Upam, da vas nisem prestrašila in boste otročke zdaj vse po glavici šlatale. So predvsem tisti drugi znaki (in to vsi skupaj) prej opazni.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.12.2006 10:43:38   
Arabela
Jaz sem naši uhice očistila zunaj z vatirano palčko, pa tudi na začetku luknjice, v uhico pa sem potisnila vatico, tako kot sem čistila nosek...

Ja, naša mala je imela konkretno usrane uhice, pa za uhicami tudi.... moraš prav paziti da jih res temeljito umiješ...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.12.2006 11:15:17   
mtina
Jaz tisto kar izteče ven "pobrišem" z bebi palčko - tisto za dojenčke ...

Danes pa nič ven ... pri nas ful piha pa neki dežuje al sneži ...   user posted image   user posted image  

Pa bomo na RR-ju čvekale ...   user posted image

Pa spet imam hemeroide ...

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.12.2006 11:46:16   
beki24
uf ste se že razpisale- še dbro da sem ponoči že za nazaj prebralauser posted image

Tisto tresenje ni nič hudega, če se dogaja v spanju!!! Narobe bi bilo, če bi se otrok ali pa mi, stresel ko je buden!! To so pač neki živčni dražljaji- baje, da se to zgodi ko je telo tako utrujeno, da se sprožijo ti dražljaji, da ne umremo- PA NE ZDAJ PANIKE ZAGANJAT, TO SE DOGAJA VSEM LJUDEM (MALIM IN VELIKIM)user posted image

Naša tudi še malo poškili, pa ko je fajn utrujena tudi "zaspi z odprtimi očmi"- ni prijetno za pogledat!!

ušesa jaz sčistim z bebe palčko- kot nosek, samo ne grem noter v uho, ampak samo na obrobju pobrišem, tisto kar je prišlo ven!

Kakšno vreme imamo v Ljubljaniuser posted image - naj se že odloči ali bo oblačno ali pa sonce- da vem če greva kej ven!!

Kaj je pa Tinkara včeraj naredilauser posted image - jo namilim in potem ona roko vtakne v usta in jo začne lizat- sploh je ni žajfa nič motilauser posted image ! No sej sm ji jaz hitro dala roko ven iz ust!!

grem zdej mal kuhat, zadnje čase se mi sploh ne da, in to se pozna tudi pri okusuuser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.12.2006 12:23:32   
tasha23
Drdan, tukaj sonce in burja - MRZLOOOOO
Drugače pa se je naš palček zbudil v groznem joku danes ponoči okoli 2, v snu sem ga dvignila ga malo nahranila in tako je zaspal do 6.30. Ubogi celo noč je prdel, da je kar treslo user posted image

Drugače, VAVA tudi Gael obrača očke, ko se mu začne spat in ustraja z odprtimi okicami - je prav grozno videt, upam, da to neha delat.
Sem pa glede voščilnic takoj za tako cca 60 jih je bilo user posted image , pa vse ročno izdelaneuser posted image

Tudi naš se občasno v spanju strese pa nežno zajamraozirona tako luštno vzdihuje...

Aja, pa pri dohtrju sem bila (nadomestnemu, ker je moja na dopustu); torej čeprav imam pogosto vnetje ledvic in simptomi so vedno isti, se je ta novi dr. spomnil, da morda pa nimam vnetja ledvic ampak kamneuser posted image user posted image user posted image , v bistvu, naj grem jutri zjutraj dat sanford in pokličem svojo doktorco v sredo ko bo nazaj z dopusta user posted image user posted image user posted image , dal mi ni ničesar razen napotnice za sanford. Mah, zdi se mi brezveze zapravljen čas in riziko, da kasiram kakšno virozo, ko sem čakala v čakalnici ambulante - so mi pa na hitro pregledali urin in v njem se nahajajo vse mogoče stvari: levkociti max, beljakovine max, kri (nimam user posted image ),... Lani ko sem imela iste izvide, so se čudili, da nimam 40 vročine in grozne bolečine, letos pa češ, da ni nič in da je morda drobcen kamenčekuser posted image

Uhice, čistim z bebe palčko ampak samo od zunaj, ne brskam notri - ušesno maslo je sobro, ker varuje pred vnetji (v mejah normale, seveda)

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.12.2006 13:12:35   
muki1
Hej, sploh ne utegnem brati, kaj ste načvekale včeraj, ko me ni bilo. Sva izkoristili dan za potepanje na sončku in nakupovanje božičnih daril. Jaz imam vse. Iva je včeraj skoraj cel dan SPALA user posted image . Je pa sirotika prehlajena in težko diha user posted image .
Včeraj je bila moja mucika stara 2 meseca user posted image . Čeprav prehitro beži ta čas.
Danes sva imeli tehtanje, se je zredila 500 g in zrasla 3 cm v enem mesecu. Potem sva šli v Špar, kjer se je posračkala na pol hrbta user posted image , zgleda, da mami ni dobro poštimala pleničke pri pediatru ali kaj user posted image .

Se oglasim še zvečer. Jutri bo pri nas spet pestro. Ob 12.00 Dedek Mraz z Nežo, ob 15.00 v službo na fešto...moram do 20.00 biti doma, ker potem gre spet mož žurat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.12.2006 14:41:52   
gaya

evo naju nazaj in kofetka in opravljanja,ane Pikabu. Moja Gaja vedno bolj preseneča. Danes je zdržala že 4,5 ure. spet je zaspala v kafiču z dudo user posted image , skratka Pikabu, Maks in Ema krasno vplivajo na njo. Komaj čakam da se še ostale pridružite, sam bomo mogle najdt dost velik kafič, da bomo vse vozke not stlačile user posted image .

Arabela  jst bi tud geslo. Ga ne najdem med starimi ZS.

Grem zdaj nafutrat Gajo, pol pa še na en kratek sprehod.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.12.2006 14:46:27   
Lu
Punce a je katera mogoče zasledila v kakšni trgovini Pametnega kužka??? Sem se odločila, da jima Dedek mraz prinese še tega kužka pa jih ni nikjer več za dobit. Če ga katera mogoče najde naj mi prosim sporoči. Full hvala.

Drugače pa ravno naročam darila za novo leto kar po spletu Baby Centra. Je baje taka gužva po LJ da raje ne grem.

Mali pa trenutno pančka. Ga čakam da se zbudi in da odrineva po Majo v vrtec. Me prav zanima kako je bilo danes, ko jih je obiskal Dedek mraz. Vam javim.

Zdaj pa šibam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.12.2006 14:51:12   
Lu
muki čestitke Ivi za 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas hotla samo vprašat, ker vas sprašujem že kar nekaj časa pa vedno pozabim. A že perete cotke skupaj z ostalimi? Jaz sem mislila začet. Vsaj otroške skupaj. Pa brez mehčalca.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.12.2006 15:17:35   
Pikabu
Tudi mi končno doma, vsi siti, mala dva že spita, ne vem, če ne bom šla še jaz.

Kofetkanje, klepetanje je bilo spet super. Maksa sem kar malo na silo dvignila, da je pojedel in da bo sedaj še nekaj časa pridno spal. Maks se nič kaj dosti ne meni, da ima punco ob sebi, ki ga gleda, on uživa po svoje.

Vreme je tudi pri nas bolj čudno. Vmes je začelo že kar fino snežiti, pa potem ni bilo nič od tega. Za domov je pa zelo veter pihal, tako da smo res šli hitro, da smo bili čim prej na toplem.

Mis, naša Ema je imela zelo veliko tega ušesnega masla, mi jo je bilo kar nerodno peljati k zdravnici, ker je se prav videlo, da ga ima v luknjici, pa mi je sama rekla, naj obrišem samo okoli, zunaj, kar ga ven pride, ostalo pa pustim, oz. tako kot je Arabela napisala, še na začetku luknjice, noter pa niti slučajno nikoli nisem šla, čeprav se je videlo, da je še. Je rekla sama pediatrinja, da ni nič narobe in naj notri kar pustim.

Sem se še nečesa spomnila glede lulčka, kaj je naša patronažna svetovala. Me asociirajo palčke, pa pogovor z Gayo. Ene pišete, da vam pediatri svetujejo, da pustite čisto pri miru, jaz sem napisala, kako je nam rekla, no, naša patronažna je pa rekla, naj mu čistim s to palčko. user posted image

Lu, pametnega kužka se menda ne da dobiti več. So pisale že punce tukaj, na čvekanju v tri dni, da je razprodan in da se jih sploh ne bo dalo več dobiti. user posted image Mi smo ga na srečo kupili zelo zgodaj, ko jih je bilo dovolj. Glede pranja: jaz že ves čas perem vse z ostalimi cunjami. No, v bistvu je tako veliko otroških, da njune skupaj, ampak jih skupaj že od začetka in tudi mehčalec uporabljam, pa dvojno izpiram, zdaj bom pa počasi tudi to nehala.

Zdaj pa šibam malo pospravit, če me ne bo kavč premamil....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.12.2006 16:55:25   
beki24
jst tudi že skupaj perem cunje, res pa je da uporabljam persil sensitive in mehčalec sensitive, takrat ko so vmes otroške cunje, nič 2x ne spiram- zaenkrat je še vse ok- pa že približno cel mesec tako perem!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.12.2006 18:03:53   
Maxica
Ker me čaka gora cunj za zlikat, se samo na kratko oglašam.
Zjutraj smo imeli posvetovalnico. Lan se je zredil še za skoraj 1 kg in ima sedaj 5470g, dolg je pa že 59,5 cm.user posted image user posted image user posted image  
Jutri imam v planu eno generalno čiščenje stanovanja, v soboto dvojne obiske pri moževih starih starših, nedelja bo itak v znamenju božičnega večera, v ponedeljek gremo na kosilo k moževim staršem, v torek pa gremo na obisk k sestrini prijateljici, ki je rodila malo pred mano. V glavnem, čaka nas pester teden, tako da ne vem, koliko se vam bom kaj oglašala.
Kakorkoli že, lepo lepo se imejte. Cao.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.12.2006 18:53:51   
tasha23
Ojla, spet se malo oglasim. Glede cunj jih trenutno perem še posebej z sensitive tekočim praškom in že cca mesec dni dodajam malo mehčalca - tudi sensitive. Gael, danes pridno je, se igra - klepeta in počiva. Upam, da bo to noč mirno spal in da ga ne bo nič matralo.
Čestitke mali Ivin in muki za 2 meseca user posted image user posted image user posted image Oj, kaj katera ve kaj je z Najo? Kaj pa Evik in psaša - cca en teden nazaj sem se slšala z psašo in je rekla, da je vse ok vendar trenutno ji ne znese priti na RR - nas pa pogreša.

Mene danes malo trese, nimam vročine le mrzlo mi je, kljub temu, da sem oblečena... upam, da ne zbolim - tisto čakanje v čakalnici danes dopoldne mi ni preveč dišalo ... upam, da je samo utrujenost.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.12.2006 19:56:46   
lucika
mi smo pa danes bili na pregledu. mali falotek ni zastonj tolk jedel zadnje dni. zredil se je za kilo in pol, zdaj ima 5790 in 58 cm. se mi je zdelo, da mi nekam tezak postaja...
drugace sem pa jaz bolj tak. se mi je vnela ocka, imam celo veko zateceno, zgledam, kot da bi dobla kak udarec:) zna baje bit bakterijsko, pa sem dobila dvojne kapljice in eno kremo. vitaminov mi kao ne manjka, pa sem si vseeno vzela v lekarni ene. farmacevtka je bila istega mnenja kot jaz, da nekje se pozna primanjkljaj. otrok si vzame vse kaj rabi, pol pa mami to ven vdarja. evo, ocko imam vneto, pa v nosu eno skrivnost ki se ne zaceli, pa se pri nohtih se mi nekaj trga koza, pa tak fino boli...da ne govorim o krizu, o zapestju, o nogah...vse kar sem imela ze v nosecnosti, pa se kar ni minilo:( eh, bo ze. kuro z b komplčeksom sem dala skoz, zdaj pa se tole miltivitaminsko. elevit se jim rece, a pozna katera?
sva se nasmejala nasmu pikcu. ga previjeva; pa narediva 100 ml mlekca (to slucajno danes, ker se mi je zdelo da nekak se ne naje popoldan). pa pije in se neki napravla, pa sva pac videla, da mu ni. torej ni lacen, jedel je uro nazaj, spat. kak ga polozi v postlco..pet minut, in fuuul jok. malo cartaNJa, pa spet probava flasko. spil vse. se je vlegu in ugotovil, da gre zares, da je tisto bila vecerja. aaaaaa, ne grem spat, prej bom pojedel, kaj sta mi mislila dat! mu kr misli berem:)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.12.2006 23:27:33   
frrrr
vava, gaya, Arabela... sem med 3. in 3:30 obešala perilo in hranila Jašo... pa se mi ni dalo še k računalniku vsest... bi vas tk šišnila, da bi bilo veselje... pa še rečt ne bi mogle kaj, ker sm vmes spala

gaya, naš Jaša čez dan komaj 2 uri brez joške zdrži... ponoči pa kr gre eno rundo tudi 6 ur skupaj spi, drugo pa od 2-5 ur (včasih ima teh 5 ur razdeli na 2 hranjenja user posted image )
danes sva šla na sprehod do Rožne doline... 40 minut hitre hoje v eno stran - to je moja rekreacija... in je bila nazaj že mau kriza... je bilo že 2 uri od zadnjega hranjenja in je bil doma pravi mali požeruh
user posted image

punce - tile sprehodi (js pedenam opravke z vozičkom in ponavadi orng šibava) se očitno fajn poznajo... v primerjavi s sodelavkama (ena rodila junija, druga avgusta) sem bila najbolj suhcena nosečka... pa sem že pred nosečnostjo imela 10 kil viška... sm se prav fajn počutila... pol mi pa še vsak drugi reče, da kr žarim od sreče in se mi sploh ne pozna, da sm rodila (na postavi kao)... joj, sm zrastla user posted image

muki, čestitke za pridno pridobivanje na teži Ive user posted image
Maxica, tudi vašemu Lanu čestitke user posted image sta zgleda z Jašo pr glih... tut on podobno velik in težak... pridno vlečeta sisi user posted image
lucika, čestitke tudi vašemu malčku za pridobljene grame user posted image

Lu, js skoz perem oblačilca Jaše z najinimi.... na začetku nisem mehčalca uporabljala, zdej pa tut že tega nekaj časa uporabljam v polovični dozi - Lenor Sensitive user posted image

ušesa... čistim z vato... nč ne tiščim kaj preveč v uho, le kar vn priteče orng očistim

frontanela... kot sm že enkrat napisala... naš ima vsakih 5 minut drgač... enkrat normalno, drugič vdrto... odvisno od položaja, od tega kaj trenutno počne (če joka, je orng vdrta)... vglavnem js se ne obremenjujem več s tem, ker sta mi 2 pediatra rekla, da je vse ok

lulček
... čistim s krpico za umivanje... čist mau kožico dol potegnem tolk, da do une bele zadevce pridem in jo lahko odstranim

vprašanje... Evik bo zihr vedla... savna... kdaj lahko? mau jo pogrešam... zunaj po zimi diši in bi se prilegla... ampak verjetno bi mlekec vn tekel user posted image

dans bla v šopingu... noro... sm vesela, da sm Jašo doma pustila, ker se bi mu scufalo na blagajni... vse blagajne Interspara polne in to po 10 ljudi v eni vrsti... nobeden ne plača pod 15 jurjev... groza.... dlje časa v vrsti za plačat čakala kot pa šopingirala... še sreča, da je za mano...

jutri bom v MBju raje vozičkala... Arabela - je kje v centru kakšna previjalnica?
zanima me tam okolica FERIja... proti H&Mu...

pa še eno vprašanje... vozičkanje v temi... slišala sm že, da kao otročka ne smeš ponoči zunaj nositi... koliko je to povezano z vraževerjem in kolk je tu konkretnega? med 16. in 18. uro vozičkat po centru mesta? da ali ne?

js pa Ženkico pogrešam...
no, pa vse ostale tudi Evik, Najo, psašo, amazono, Clody, MAMICO81, danes celo altati in mojceco...
@lina, ima mau gužve, je pa menda vse ok - nas bere, za pisat pa  zmanjka časa

altati, kako je Tia? če bo z zdravjem otročkov, tebe in moža vse ok, bomo zdej 3 mesece skoz na vezi, pol pa spet geslo menjat in bo en dan off, a ne? user posted image

nč, zdej pa pičim spat... no, prej še perilo dat prat user posted image pa pod tuš skočit...
jutri pa dopoldne spakiramo... okrog 14. ure pa šibamo proti MBju... potem pa proti Koroški do torka...
da me ne boste preveč pogrešale, če se pred sredo ne javim...
uživajte!

mau sm mogla pofarbat, ker je preveč in sploh ni blo pregledno user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.12.2006 23:30:59 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
22.12.2006 3:35:32   
frrrr
hehehehehehehe - prvaaaaaaa user posted image

buuuuhaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
22.12.2006 7:46:23   
Arabela
Frrr, nemogoča si... kako se grebeš za to prvo mesto....user posted image user posted image user posted image

Nova previjalnica je v Galeriji Gosposka, to je v centru mesta, kjer je Mango in S.Oliver... sama še nisem izprobala ampak češ da je lepo, pa še za dojit je... 2min hoje od H&M... pA City center, Velika kavarna na Glavnem trgu...

No meni je včeraj uspelo kupiti še zadnja darila... me ni bilo 2uri, se je mala zbudila in jokala, jokala... spet ni hotela flaške vzeti... mogoče pa ne zna več na flaško piti al kaj user posted image .. sem hitela kot zmešana domov, ampak je bila v mestu takšna gužva da se ti zmeša.... zato pa kupujem darila ponavadi na začetku decembra in imam potem mir.. ko samo pomislim na kakšen nakupovalni center user posted image user posted image ... no ampak nekaj hrane moram še kupiti za čez praznike, čeprav se bova rajši midva letos povabljala na obiske user posted image

Danes imamo v bolnici tudi pregled kolkov... kot da nimam dovolj gužve?!... sem kar malce na trnih in živčna... upam da bo vse ok, povijala sem jo široko le prvi mesec.., ker imava ob 10ih bom malecko morala zbuditi, bo spet mala tečka...

Po pregledu pa v trgovino po najnujnejših nakupih, nato pa se ne maknem od doma v bližino trgovin do naslednjega leta. user posted image user posted image

Vsem ki se boste čez praznike odklopile....
   user posted image  user posted image user posted image VESEL IN SREČEN BOŽIČ VAM ŽELIM!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 22.12.2006 7:49:41 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
22.12.2006 8:25:47   
tasha23
jutrooouser posted image ,
danes sem crknjena user posted image ; Gael včeraj zvečer ni in ni hotel zaspati, potem ko sva se nahranila sem ga dvignila, da bo podrl kupček - in ga je, vendar ga je očitno nekaj matralo, ker je čudno ječal, če pa sem ga dala v ležeči položaj pa jok user posted image , nato pa se je začelo :BRUHANJE. Še dobro, da nismo šli prej spat, ker če bi spali in bi mali izbruhal vso tisto količino, bi se lahko zadušil user posted image , samo pomislim in imam že solzne oči. Nato smo se mučli zaspat vse do 3 zjutraj (vmes je še nekajkrat bruhal... Zdaj še spi vendar dokaj nemirno.
Zelo slabo in malo sem spala, upam samo, da moj user posted image  pride prej domov (tudi on ima ludnico v službi in je zelooo utrujen)... še dobro, da so prazniki tu in se bomo malo odpočili...

Ne vem ali naj kličem pediatrinjo ali naj bom mirna, saj mali nima vročine, lepo je in je še vedno dobrovoljček, mogoče ga samo tisti zoprn katar še muči in se je včeraj zvečer prenajedel pa ga je še katar matral - posledica bruhanje.

Danes bova z Gaelom šla na krajši sprehod (po skoraj enem tednu). Sicer še vedno piha, je pa sonček in prav luštno zunaj - sem pa malo v skrbeh ker vse zimske kombinezone, ki imam (3 prečudovite) so št 74 - 80 in so preveliki. Kakšne kombinezončke pa imate ve? V Šparu sem vidla res luštne, ne vem pa številkic. Niso dragi, pa sem mislila, dabi enega manjšega vzela. Saj res, da raste hitro, vendar ni rečeno, da se bo spet potegnil za 9 cm kot prvi mesec (na zadnje se je potegnil za samo 1 cmuser posted image )

nič se je zbudil, vas pozdravim, se javim še kaj kasneje ko bo ponovno zaspal.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
22.12.2006 8:40:16   
Ženkica
Frrr, evo me, tuki sm; redno berem, ampak za pisanje nekak zmanjkuje časa.
Ja, res je, ti si ful šlank, luštna punca, daleč od tega, da bi se ti vidlo da si bila pred kratkim še user posted image ; to je ful pohvalno.

NO, se bom pa še jaz pohvalila, da sem si včeraj kupila hlače št. 38 user posted image ; sj še sama nisem mogla verjet.

Drugače pa danes nisva skoraj nič spali; cca 3 ure v celi noči; je imela Kaja non stop ene probleme, jaz pa čisto no koncu z živci. Skratka, sedaj šibamo k pediatru, potem jo greva slikat za osebno, potem pa domov, pa spat za kako urco; zvečer grem ven s kolegicami, morm bit spočita.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
22.12.2006 9:23:01   
mtina
Hej!

Tasha očitno se je Geal prenajedel. Našega je včeraj zbudil nek čuden ropot v bloku, se je pol ure ful drl in ga nisem mogla potolažit: pa je spil mleko, pa čaj ... pol je pa še kar jokal ... po eni uri joka je pa ful velika bruheca v loku naredil. sva bila jaz in postelja čisto pobruhana. Pol ko je pa zbruhu je čez neki časa še polival in zaspal kot top za dve urci. Jedel ni pa pet ur nič. Tak da sem ga prenafutrala. Naš je tak požeruh, da nikoli flaše ne vrže ven, kot pravijo nekatere- Še dober, da ne dojim, ko tam kr teče in teče ... ježuška, naš bi mi vse spraznu - požrešneš; saj zato pa je tak bajsek ... user posted image

Ali bomo šle danes kaj ven?  user posted image

Lp, tina

Sonce!!!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
22.12.2006 9:25:19   
mis
Dobro jutro!

Naša Tina je pa že tretjo noč čisto boga. Prvo noč jo je zvijalo, včeraj in danes pa je komaj dihala, ker ima zamašen nosek. In predno sem jaz pogruntala, da je to to...user posted image  Na zunaj v nosku ni bilo nič, zadaj, pa cela štala, tam se pa ne vidi. Tako da sem si včeraj šla sposodit tisto pumpico, o kateri sem vam pisala in vam povem to je zakon!!!user posted image  Daš otroku v nosek in s sapo ven potegneš. Sicer morš imet dobra pljuča, ker je treba kar močno, da od zadaj ven potegneš, vendar uspeh je tu!!! Zdaj lepo diha in ji bom večkrat na dan spucala in pomoje bo ok. Dejte izkušene mamice povedat, a se lahko še kaj drugega naredi? Vroča se mi ne zdi...

Včeraj je mož šel v trgovino tudi po semena kumine in janeža. Če jo bo zvijalo bom skuhala čaj iz kamilice, kumine in janeža. Baje je to super.

Mi se bomo pa danes lotili smrekico postavljat, pa jaslice..., pa stanovanje pospravit... komaj čakam, bo ful lepo. naš prvi božič, ko smo trije. Za darila pa jaz izdelujem koledarje. Sva dala fotke povečat, pa s temperami pišem številke in mesece. Je ful dela, ampak se mi zdi lepo darilo. Bom slikala končni izdelek, pa vam pokažem.

Zdej pa grem naprej delat, mala je glih zaspala, ko se zbudi pa ven.

Mene tudi ne bo čez praznike. No, v nedeljo bomo sami družinica, v ponedeljek greva najprej k moževim staršem, potem k mojim v lj na večerjo, potem pa do 1.1. s prijatelji na Davčo (blizu Cerknega).

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
22.12.2006 10:34:22   
frrrr
oj!

Arabela, hvala za informacije... bom sporočila katero previjalnico bom zlorabila in kako se je obneslo user posted image
to pa bo izziv... bom prvič nekje zunaj previjalala (do sedaj le doma, pri možu in pri nas doma)... tut dojila se še nisva kje drugje kot na že omenjenih krajih... pa še kapljice morm enkrat vmes dat... joj... mau me je strah, a bo ratalo...

krči... ne vem a sm ga že tolk pogruntala, al so že v blažji obliki... mu dajem kapljice preventivno in kr gre skoz dan (skoraj brez joka)... včasih zaspiva in je panika, ker se s krči zbudi - pol moreva pa počakat unih 15 minut, da primejo...

zdej grem pa počasi spakirat... to je dolgotrajen proces, ker je vmes še kaj drugega... previjanje, hranjenje... pa še zlikat morem... stanovanje pripravit do tega, da bo 5 dni samo user posted image (rože zalit, ribico nahranit,...) -> do 13. more bit vse pripravljeno, torej veselo na delo

papa! pridne bodite!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?