Pikabu
|
Jest tudi tukaj. Ema je pojedla in je že v svoji postelji, Maks je na poti domov zaspal, jaz imam nekaj že pospravljeno od zjutraj, nekaj me še čaka, pa verjetno bom šla zamesit za piškote, ker se Ema že zelo veseli, da jih bova pekli. Se moram še odločiti, a jih bova že danes ali jutri. Res je bilo super na kofetku. Gaja je že prava gospodična, pa zelo pridna. Naš Maks pa ni bil kaj preveč družaben, ker navadno tak čas spi, bo pa zdaj noter prinesel. Z mamico Gayo sva se lepo naklepetali, si izmenajli izkušnje pa na veliiiiiiiiko orpavljalali, a ne Gaya? Celo Ema je bila presenetljivo pridna, sem mislila, da bo huje. Uf ja, glede rezervacije... je Maks baje že iz porodnišnice rezerviran za Gajo, ima pa še kar nekaj ponudb. Ej, Gaja, saj se ne bo drla, na tak način jo zaposli, kot si jo na kofetkanju, malo nošenja, guncanja, pogovarjanja, pa bo. Saj boš po joku vedela, a je res lačna in bi jošk, ali še lahko zdrži. Tasha, nič ni narobe, da celo noč spi, samo uživaj. Očitno čez dan dovolj poje, da ponoči zdrži. Zate pa upam, da se čim prej pozdraviš. Moje nestrokovno mnenje in zgolj opažanje je, da vsaka sprememba na mojem telesu tudi vpliva na mleko. Ne moreš mu nič škoditi, lahko da bomleka manj, mogoče manj kvalitetno, ampak res pravim to je zgolj moje mnenje po lastnem opažanju. Če imaš pa kakšna zdravila, pa upam, da si povedala, da dojiš in so ti dali taka, da jih lahko tudi med dojenjem jemlješ. Frrr, uživaj zvečer. Name pa ne vem, če niso letos v službi pozabili. no, saj itak ne vem, če bi šla, ker imajo menda v petek, pa ima tudi mož takrat službeno zabavo, ampak letos sploh nisem dobila nobenega vabila. Altati, upam, da ste dobro opravili in je Tia že boljša. Grem še jaz malo pospravljati.