|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.12.2006 23:21:58   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya, javi se zjutraj! Če boš bolna, bomo pač prestavile, a ne Pikabu?
Saj se še nobena druga ni javilauser posted image

Ja, bomo prestavile. Bi bilo res super, če bi nas bilo več. Vava, mojceca, Maxica, viv, pa še vse ostale. Če ne bo snega, se pa po novem letu kaj zmenimo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.12.2006 0:53:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Capyka,
naš tut pohitel in privekal 20 dni prej na svet... začetne mere približno enake
ob rojstvu (11.10.) = 2800g, 48 cm
prvi pregled (22.11.) = 4730g, 55,5 cm
jutri 2. pregled... predvidevam, da ima nekje 5400g in 60 cm
odštejejo nekaj.... vsaj zdi se mi tk... pri nas zavijejo v tetra plenico, ki je 60g težka
uspešen pregled jutri!

kje ste vseeee?????

pomota... 29.11. je bil tolk težak, 22.11. je bil 4530g

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.12.2006 1:13:09   
frrrr
js zaključila z izdelavo čestitk, zapekla CDje, v Jašin album zložila vse slikeuser posted image ... zdej se morm pa še uštimat...

jutr greva pa s tamaučkom na mojo firmo dopoldne, zvečer je pa itaq zaključek... bomo videli - mogoče bom celo šla - odvisno od tamaučka... možek se uči višjo matematiko user posted image in ga ne bom nč obremenjevala

danes mi pa samo pomivalc dela... likanje bo do jutri počakalo... pralni stroj ima pa dopust user posted image

aja, slike sm kr prek neta v Sparu naročila... 1 kom. = 27 sit... men se je zdelo zelo poceni, pa še fajn so jih naredili

to je to... o Jaševi kilaži sm že... moja je še 2+, 16 jih je že pobegnilo... počutim se fit, vendar hlače še vedno ne gredo gor user posted image noge in roke so bolj suhe kot pred nosečnostjo... zadnjica, trebuh in zgornji del stegen pa ne in to bo potrebno natrenirat - po NL, a ne?

drgač pa sm dans prav občudovala tamaučka kolk hitr se naje... na začetku sva po 1 uro jedla, zdej pa po 5 minut... pa razmaki med hranjenji so vsak dan večji user posted image user posted image user posted image nisem si predstavljala, da bo kdaj to ratalo... pa še bolj bo user posted image
je res eno zlato dete... bogi je le, ko ga krči matrajo in traja cca. 15 minut, da kapljice primejo... mu jih bom mogla preventivno dajat... ampak kako, ko pa se zbudi z jokom... naj ga zbujam in ga s kapljicami filam? no, sej mogoče bi šlo, ker ponoči mirno spi, le čez dan ima krče... je pa kakec vsako jutro zelen user posted image

no, lepo spite...  jutri pa uživajte na Bledu, če greste... če se pa drug teden dobite, pa mogoče tudi midva prideva - kdo ve, mogoče res user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.12.2006 4:51:48   
beki24
jutro!

definitivno prva- no če Frrrr odštejemouser posted image

ja jst mam -14kg (pa od tega jih je blo samo 10kg od nosečnosti) pa tud ne grejo vse hlače goruser posted image - bo treba migatuser posted image

lepo se imejte na Bledu

kar se hrane tiče bi imela pa naša najrajši  12 obrokov po 60mluser posted image , zdej pa ne vem kako naj ji to raztegnem, pa tudi če je na 3 ure poje samo od 80-100ml, kar je pa skoraj premalouser posted image  Mora imeti skoz nekaj v ustihuser posted image  pa trebušček polhen!
Pa taka faca je, ko ob 4ih zjutraj poje, potem se pa smejeuser posted image  in ne bi šla spat!

No grem še mal spat, da ne bo prekratka noč!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.12.2006 7:58:48   
Pikabu
Dobro jutro vsem.

Kako ste kaj?

Kako kaže za danes? Gaya? Altati? Ostale? Jaz samo čakam na nadaljna navodila. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.12.2006 8:20:21   
gaya

Jutro

jst sem malo boljše. Ampak ravno na Bled ne bi šla na prav dolg sprehod. Glede na to, da smo samo me tri (Pikabu in altati) bi se res lahko dobile na Jesenicah. Jst moram tako v trgovino in bi blo fajn če se dobimo na kavici v Mercatorju, pol pa vidve še mal povoziččkata, jst bom pa raje zviznila domov, da me ne bi še kaj hujšega napadlo. Kaj pravita na moj predlog? Ura bi bla pa 11 kr v redu.

Drugače ma me še nekaj mori. kako veš da ti je začelo zmanjkovati mleka user posted image . Ker midve sva se od včeraj in danes ponoči nenormalno skoz dojile. Od 20-22 je bla na joški. Pol je od 22- 0.00 spala. Pol pa spet ob 3. Pa ob 4.30, pol pa na točno vsako uro do sedaj. Jst pa bolana in vsa zadeta. A je možno da ma premalo? Vsakič je pa bolj po malo pojedla, pa sem jo budila pa se ni dala. Ko sem hotla spumpat pa ni nič vn priteklo user posted image . Sem totalno zmedena. Ali je čas za dodatek?

No zdaj se grem pa zrihtat, altati pa pikabu pa sporočita...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.12.2006 8:23:01   
Arabela
Dobro jutro!

Danes me čaka drugi del nakupov...
Pikabu, a je tvoj malecki tako priden v trgovinah? Midva sva zadnjič samo v Spar šla pa je bila mala ful glasna, jokala in tečnarila, tako jo zdaj rajši doma pustim... ČE pa grem v mesto se mi vsakič ko pridem v trgovino zbudi in zahteva pozornost tako da mami ne more nič opraviti user posted image
JA, spomladi se definitivno vidimo...

Mi imamo pa v petek pregled kolkov... A potrebujem s seboj kakšno napotnico ali je dovolj da so me pri prvem pregledu naročili?

Zbiram ideje za božična darila za moške user posted image  Da ne bodo dobili samo buteljk... ženskam je toliko lažje kaj malega kupiti, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.12.2006 8:23:53   
mtina
Hej!

Internet ni delal. Pa sploh ne vem zakaj. Kulk ste se razpisale.

Ej punce, a ve kam greste same? Mene so zadnjič kar napadli, ko sem šla sama v gledališče. Pa sploh nimam slabega občutka.

Lepo se imejte danes ... mislim, da bo lep dan.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.12.2006 8:34:11   
mtina
Hej!

Internet ni delal ... pa sploh ne vem zakaj.

Imam nekaj vprašanj:

- Ali greste ve v vsakem vremenu ven z malimi? Tudi po dežju?
- Naš Žan ima neke pikice na nogah, se nič ne vidi, samo občuti. Kaj je to?
- Kdaj si znajo dat dudu sami noter, ko jim pade ven?

Danes bo sončno, UŽIVAJTE na sprehodih!!!

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.12.2006 8:36:43   
mtina
Arabela: naš Božiček je kupil moškim: čelado za smučanje, darilni bon za čevlje in lego igračko za v vodo.

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.12.2006 8:38:32   
Pikabu
Gaya, jaz sem ZA, še altati se mora oglasiti, če pride.

user posted image Čestitke Muki in Ivi za dva meseca. user posted image user posted image user posted image

Arabela, naš je dokaj pridenv trgovini. Včeraj je večino prespal, ko se je pa zbudil, pa samo pri miru nisem smela stati, pa je bilo v redu. Jaz grem tudi sama velikokrat dopoldne, pa Maks večinoma spi, tako da sem skoraj vse nakupe opravila z njim. Glede napotnice: mi smo jo potrebovali in nam jo je pediatrinja že kar takoj dala. Ideje za darilo: moj možek je zdaj na žurki dal (pa je imel za moškega, so se med seboj obdarovali z žrebanjem) tisto "škatlo" za shranjevanje CD-jev. Edino to mi trenutno pade na pamet. Sicer imam pa jaz za mojega svečnik, kjer se kadilo zažiga gor, ker zelo rad dišavi naše stanovanje, pa mi to zažge kar na štedilniku.

mtina, jaz ne grem sicer nikamor sama, ker niti ni priložnosti, če bi jo pa imela, bi pa šla. Ne sekiraj se zaradi drugih, pomembno je, kako ti čutiš in prav je, da nimaš slabe vesti. Saj se cele dneve razdajamo za naše otročičke in si zaslužimo, da imamo kdaj kaj malega tudi frej.

Gaya, pojma nimam, kako veš, da ti zmanjkuje mleka, to se tudi sama velikokrat vprašam. Drugače pa na mleko vpliva zelo veliko stvari. Če si ti zbolela in se slabo počutiš, mislim, da že vpliva, mogoče niti ni nujno, da na količino, ampak na kvaliteto. Ne vem, zdaj to govorim čisto na pamet, ampak tako sem jaz odkrila po opazovanju same sebe. Drugače se pa bližata dopolnjenemu 3. mesecu, pri treh mesecih pa naj bi baje spet imeli poskok v rasti.

Hitim malo naprej pospravljat, če se danes k nam najavijo visoki obiski. user posted image user posted image user posted image Rdeča preproga je že počiščena. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.12.2006 8:42:47   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

- Ali greste ve v vsakem vremenu ven z malimi? Tudi po dežju?

Jaz grem načeloma v vsakem vremenu. Z Emo sem šla tudi v sneženju, je bilo tako lepo, romantično. Ema je bila strašno sitna, če kakšen dan nisva šli. Sva pa šli za manj časa, le toliko, da sva se malo nadihali. Zdaj je pa malo težje organizacijsko, ampak ker imamo kengurujčka, je tudi lažje.

- Naš Žan ima neke pikice na nogah, se nič ne vidi, samo občuti. Kaj je to?

Pojma nimam. Ima Ema podobno, imam namen naslednjič vprašati pediatrinjo.

- Kdaj si znajo dat dudu sami noter, ko jim pade ven?

Bo še nekaj časa trajalo. Ne spomnim se od Eme, kdaj jo je znala.

Danes bo sončno, UŽIVAJTE na sprehodih!!!

Hvala, enako.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.12.2006 8:44:57   
gaya

Pikabu a mi hočeš rečt da me kmal spet čaka maratonsko dojenje 2 dni v postelji priklopljena user posted image . O bog. Sam upam da ne bo na silvestra, bo mala pričakala svoje prvo novo leto z joško v ustih, ker žur user posted image .

No super midve sva že zmenjeni. Še altati. ALTATI ZBUDI SE, SONČEK JE user posted image ..... GORNJA GORENJSKA TE ČAKA user posted image , PA BAJE RDEČA PREPROGA TUD user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.12.2006 8:52:49   
Pikabu
Gaya, pojma nimam. Jaz tega nisem počela, ker nisem vedela, da pomaga, če bo pa treba, bom pa poskusila. Se mi je pa pri Emi to zgodilo, ko je že jedla gosto hrano, tako da sva samo uvedli večerni obrok, pa je bilo bolje. Se je pa meni vedno poznalo na mleku, ko sem imela M. Zdaj pri Maksu ta čas veliko več pijem in je bilo zdaj obakrat v redu čez M.

Atlati... Kje si?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.12.2006 8:57:25   
moci
halooo a zdej greste pa dons na bled??? šid. jaz pa zdej ne morem, moram na banko po kredit (jutri gremo po avtekauser posted image user posted image ) pa še mami k zdravniku pelat. v kranj sicer, sem že bližeuser posted image
a bomo šle še kdaj? da bova še midve prišli.user posted image
drugač smo se mal poteepali cele dneve pa mi mal rr-ja manjka. zdej bom morala pa malo v varstvo dat če hočem vse prebratuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.12.2006 9:03:14   
vava
ojla damice!
Dolgo se nisem javila. Tudi meni vedno bolj zmanjkuje časa. Verjetno tudi zato, ker so obiski spet pojačali, pa vsa ta darila in okraševanje (sicer v tem uživam,  imam pa tudi slabo vest, ker sem vas tukaj malce zanemarila).
V glavnem. Mi smo kar pridni. Luka vsak dan bolj uveljavlja svojo voljo. Ne vem če sem že pisala. Po vaših nasvetih smo pred ca 14 dnevi uvedli fen - kar tako za užitek. In zdaj ga fenamo po vsakem kopanju. Pa ne samo za rito. Se tako nastavlja in uživa, da ga kar celega sfenamo. In pred 3 dnevi se nam je začelo dogajti, da takoj ko ugasnem fen, Luka v jok. Prižgem ... smehec, ugasnem ... histerija, prižgem ... user posted image  ... Pa pravijo, da tako majhnega otroka ne moreš razvaditi. Mogoče res ni razvajen, ampak definitivno pa ve kaj hoče in zelo hitro se uči kako to uveljaviti.
Pri nas je že zelo sončno in mrzlo. Na Bled ne morem, ker mi je dragi vzel avto - njegov na servisu. Bova šla pa z vozičkom po naselju. Moram na pošto po znamke, da pošljem voščilnice.
Mtina - Luka je imel pikice (nevidne) po celem trebuhu pa je pedatrinja rekla da je samo suha koža (čutiti je bilo pa kot kurja polt). Zdaj ga res vsak dan po kopanju namažem z mandljevim oljem in je bilo po parih dneh že občutno bolje. Po enem tedno pa je že čisto ok.
Altati no pa je Jaša prehitel Luko v teži. (zdaj okoli 6300 g)
se oglaša... šibam, pridem nazaj

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.12.2006 9:11:01   
Evik
Babe jest sem crknjena...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.12.2006 9:33:00   
gaya

evik najprej te 100 let ni na spregled da te že vse pogrešamo, pol pa takle post pošlješ da sem res že zaskrbljena. Daj nam mal več poročaj, da ti pomagamo. Aja še to a si dobila denar?

Zdaj pa šibam, grem z našo Pikabu in Maksom in Emo na kavouser posted image . Pa upam da me je tale bolezen dokončno zapustila.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.12.2006 9:38:43   
Pikabu
Pišem z Maksom v naročju. Altati vas pozdravlja, je Tia zbolela, se javi kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.12.2006 10:08:48   
tasha23
Jutro,

na srečo spimo še vedno ponoči, nagaja pa že par dni, ker noče zaspati - tečnari do 23.00user posted image  Berem, da vaši imajo še vedno nočne obroke - moj jih prešalta; spi celo noč - je mogoče kaj narobe? Sicer pa čez dan poje veliko, saj poleg joške mu večkrat dodam od 60 - 90 ml. Svojega mleka imam kar nekaj, ko spumpam ga je cca od 125 - 210 iz obeh.

Sem pa očitno zbolela - kar mi je bilo prišparano med nosečnostjo se mi je zdaj pojavilo - vnetje sečil in ledvic user posted image user posted image user posted image .

Kaj mi katera ve povedat, če lahko vnetje vpliva na mleko - Gaela dojim in me skrbi, da mu ne bi kaj škodila.user posted image

Na obali je sonček posijal, je pa mrzlo in piha, tako, da tudi danes ne bomo šli ven (še jaz z vnetjemuser posted image )

Sem pa imela štalo z Zavodom za zaposlovanje: prejšnji mesec so mi prenakazali denarno nadomestilo in če jih jaz nebi opozorila, da mi nakazan znesek ne pripada, ker sem na porodniški, bi oni kdo ve kdaj opazili napako in zahtevali denar nazajuser posted image , nato mi pošljejo obvestilo naj jim vrnem znesek na račun - stroške  (provizijo nakazila) pa krijem jaz - češ moja napakauser posted image user posted image  - jaz pa poštena in jih še opozorim njihove napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sem jih poklicala kako naj glede provizije nakazila, češ, da je po njihovi napaki bilo nakazano na moj TRR, je bil odgovor:'' če vi mislite tako, odpide provizijo in boste kasneje zagovarjala svoja stališča''user posted image user posted image user posted image  Uff, me je razp...

Poleg tega pa mi naša user posted image  dela probleme - že nekaj dni (od kadar je mraz stisnil) noče ven na potrebo in jo dela doma v kuhini in pod previjalno mizo user posted image user posted image user posted image , danes zjutraj me je čakalo darilce pod previjalno: ogroooomna luža (sploh ne vem kako lahko tako mali kuža naredi takooo velikooo lužouser posted image user posted image ), dva mala kupčka user posted image user posted image  in za nameček skoči na kavč in zbruha po pregrinjalu user posted image user posted image user posted image user posted image  - meni se bo sfuzlalo.

In če mislite, da je bilo to vse se motite: moj user posted image  me za dobro jutro vpraša 'srce, kaj boš jedla, tvoje salame ni več?

Še dobro, da sem včeraj popoldne skočila v trgovino po kruh, da bomo imeli kaj za zajtrk in ga vprašam - če še kaj rabimouser posted image  -on pa nič razen kruha user posted image

Berem, da se pogovarjate o 'lulčkih' - nam je pediatrinja rekla naj ne tikamo ničesar, da je bolje če pustimo na miru, da bo že sam otroček spoznal in začel raziskovati. user posted image

Se trenutno poslavljam, ker se Gael prebuja in bo vsak čas vpalil sireno user posted image

Tiste, ki greste na Bled danes uživajte, uživajte in še 1X uživajte. Ostalim pa želim prečudovit dan in lepih trenutkov z našimi user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.12.2006 13:46:18   
gaya

Midve s kofetkanjauser posted image , prav super je bilo in hvala Pikabu da sem ugotovila da Gaja gladko zdrži tud 2,5 brez joškeuser posted image . Clo cucek je palil, k je ratala sitna in clo zaspala je brez joškeuser posted image . Tko da Ema, Maks in Pikabu ugodno vplivajo na Gajo. Tkole se bomo večkrat dobili in upam da se vas še več prijavi na kofetkanje user posted image . Drugače vam pa povem fa je Maks tak šarmer, da je rezerviran za Gajo, ane Pikabu user posted image .

Še jst se bolje počutim, zdaj bom šla pospravljat, pol vztrajat da Gaje pred 2 urama ne dam na joško, se bova pa mal drli user posted image

se še javim

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.12.2006 14:00:25   
frrrr
oj, kak lep dan je dans user posted image

midva sva bila zjutraj na moji firmi (prek študenta sm tam delala)... je Jaša pol ure pecal kolegico, pol je mel pa dost in začel utrujeno jokat... sva odpeketala domov, kjer sm ga v voziček restavila... po 15ih minutah lačen jok.... sva šla domov jest in se previt... spet v voziček in do Lesnine Brdo, kjer sva v Tukanu kolega srečala... šli na čajček v Buha in naveličan jok.... sprehod nazaj domov, jest, zdej pa spi...

grem še jest spat, da bom lahk zvečer šla na zaključek... že to noč sm bolj malo spala - seveda sama kriva kot vedno user posted image

mogoče še zvečer, drgač pa jutr.. . lep dan!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.12.2006 14:18:25   
Pikabu
Jest tudi tukaj. Ema je pojedla in je že v svoji postelji, Maks je na poti domov zaspal, jaz imam nekaj že pospravljeno od zjutraj, nekaj me še čaka, pa verjetno bom šla zamesit za piškote, ker se Ema že zelo veseli, da jih bova pekli. Se moram še odločiti, a jih bova že danes ali jutri.

Res je bilo super na kofetku. Gaja je že prava gospodična, pa zelo pridna. Naš Maks pa ni bil kaj preveč družaben, ker navadno tak čas spi, bo pa zdaj noter prinesel. Z mamico Gayo sva se lepo naklepetali, si izmenajli izkušnje pa na veliiiiiiiiko orpavljalali, a ne Gaya? user posted image Celo Ema je bila presenetljivo pridna, sem mislila, da bo huje. Uf ja, glede rezervacije... je Maks baje že iz porodnišnice rezerviran za Gajo, ima pa še kar nekaj ponudb. user posted image user posted image user posted image

Ej, Gaja, saj se ne bo drla, na tak način jo zaposli, kot si jo na kofetkanju, malo nošenja, guncanja, pogovarjanja, pa bo. Saj boš po joku vedela, a je res lačna in bi jošk, ali še lahko zdrži.

Tasha, nič ni narobe, da celo noč spi, samo uživaj. Očitno čez dan dovolj poje, da ponoči zdrži. Zate pa upam, da se čim prej pozdraviš. Moje nestrokovno mnenje in zgolj opažanje je, da vsaka sprememba na mojem telesu tudi vpliva na mleko. Ne moreš mu nič škoditi, lahko da bomleka manj, mogoče manj kvalitetno, ampak res pravim to je zgolj moje mnenje po lastnem opažanju. Če imaš pa kakšna zdravila, pa upam, da si povedala, da dojiš in so ti dali taka, da jih lahko tudi med dojenjem jemlješ.

Frrr, uživaj zvečer. Name pa ne vem, če niso letos v službi pozabili. user posted image user posted image user posted image no, saj itak ne vem, če bi šla, ker imajo menda v petek, pa ima tudi mož takrat službeno zabavo, ampak letos sploh nisem dobila nobenega vabila.

Altati, upam, da ste dobro opravili in je Tia že boljša.

Grem še jaz malo pospravljati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.12.2006 15:24:08   
Capyka
Živjo,

Mtina, glede interneta: baje so v Celju en vod presekali in smo bili v Zasavju komplet brez neta... user posted image

Muki1; zdejle sem porajtala, da sta najini pupi rojeni na isti dan.... Zato čestitke za dva meseca!user posted image

Pregled: r: 2870g/48cm; 1 mesec: 3660g/52,5cm; 2 mesec: 4550g/54,5cm. Baje je to okej, glede na to da se samo dojiva.user posted image  Bomo videli.
Mimogrede: ali ste zadovoljni s pediatri? Jaz ne ravno... kaj pa vem. Malo jo prešlata, nič ne komentira, potem pa js žnaram in izpadem blazno tečna. Ima miši malo krive nogice (pri meni ni blo več placauser posted image ) in ko to omenim, reče: ja, pa res. user posted image  wtf? Potem pa spet jaz: kaj pa naj naredim? On: ja nč. Jaz: ???? On: noja, malo potelovadita... Mislim, kr neki.

Sara kliče. Lakotnički prišli...
LP

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.12.2006 15:51:58   
Pikabu
user posted image Capyka, tudi vama čestitke za dva meseca. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?