|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.12.2006 16:29:44   
gaya

Ravnokar gledam Gajo kako spi v ležalničku in vsake tolk časa se ful zruka v spanju, odpre očke in nazaj zaspi. Kakor da bi se revica ful ustrašila. A se še kateri to dogaja? In kaj bi lahko naredila da se revica ne bi tko ustrašila? Mamo pa čez dan čist normalne zvoke okol nje. Mi pa tašča in moja stara mama pravita da to raste user posted image user posted image . Ker to ful velikokrat naredi me skrbi da ne bo velikanka user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.12.2006 16:39:05   
Maxica
Gaja, jaz pri Lanu tega sicer ne opažam, se pa spomnim tega pri Maxu (vendar kmalu po rojstvu, par dni, teden mogoče), da se je stresel. Kot da bi se revček nečesa ustrašil. Jaz sem imela občutek, kot da bi podoživljal porod, nemara. Morda pa se samo negotovo počuti v posteljici, morda ji je prevelika, morda bi jo bilo dobro malo z dekco stisniti, da se počuti bolj varne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.12.2006 16:42:05   
Pikabu
Gaya, pri nas se dogaja podobno. Res pomaga dekica, nekaj, da se počuti bolj varnega, se mi pa zdi, da se zdaj to dogaja, če se mu kaj sanja. Se tudi včasih v spanju zajoka, pa spi naprej. Jaz si kar razlagam, da so mogoče sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.12.2006 16:44:47   
frrrr
naš tut skače v spanju kot bi padal kam.. verjetno sanja... je pa odvisno od tega, kaj se mu čez dan dogaja... otročki naj bi v sanjah popredalčkali kar so v budnem stanju sprejeli iz okolice in niso utegnili premislit

lp!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.12.2006 17:21:13   
Capyka
Punce, to je Morojev refleks... naj bi ga user posted image  izgubili do 6. meseca. Naši Sari se tudi to dogaja - razširi rokice in ful trzne, potem sem pa vsa panična iskala kaj naj bi to bilo...

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.12.2006 19:32:09   
mtina
Našega Žana tud trese ...

Sonce!!!

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.12.2006 20:23:19   
altati
Ojla, mi smo bolje.
Javim se samo na hitro, danes ni časa.
Lep večer vsem, se javim jutri.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.12.2006 20:27:54   
altati
saj res, jutri me nič ne bo.
Mi user posted image  nese računalnik k meni v službo, da mi zamenja password.
Notebook je namreč službeni in moram v 10 dneh zamenjati password, drugače več ne pridem v domeno.
se javim zvečer, ko ga dobim nazaj.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.12.2006 21:39:57   
Evik
hojla še enkrat ženske!

sem se samo morala nekomu mal potožit zjutraj. verjetno mi je malo popustil adrenalin po drugem pregledu pri pediatrinji - zdaj ima Matjaž že 5 kg - pa malo manj sem spala pa zadnje dni se Matjaž kar dosti "pritožuje" in sem bila danes zjutraj res crknjena. sem gruntala kaj naj naredim in potem sem že ob 11h (pa bi še prej - samo Matjaž ni dovolil) popokala Matjaža k prijateljici tu zraven pa sem bila malo pri njej, mi je malo dala svojih izkušenj, ko ima tri, pa prvič sem drugje dojila (vaja za nedeljo, ko gremo domov k staršem od dragega) potem sem šla pa na sprehod- z vozičkom seveda. in se nisem mogla ustavit kar  hodila sem in hodila in sem si rekla, če lahko doma Matjaž spi do štirih lahko pa tudi v vozičku zdrži. tako da sem se prehodila in sem pridobila energijo na soncu in zraku. zvečer ko sva ga kopala pa se je prvič manj zaskrbljeno držal in bil dosti bolj sproščen- brca pa totalno - ne glede v katero smer je obrnjen - pravi športnik. in tudi potem se je še kar dolgo pustil razvajati z masažo ipd. no pa tudi dojiti ga je bilo treba malce dlje - ker sva prej čez dan imela dvakrat bolj veliko pavzo. zdaj pa spi.

tiste ki se odločate za telovadbo - malo sem se pozanimala pri moji trenerki (ki ima sama dva in drugače tudi dela vaje z dojenčki - pa sodelovala je pri dvd -ju za vzajemno - vadba z dojenčki) in je rekla, da po tretjem mesecu začetek bolj resnega treniranja, tako da ne forsirajte. - toliko sem prebrala zadnjič da se o tem pogovarjate.

videla sem da se tudi nekaj o fontaneli menite - Matjaž ima vsakič po kopanju vdrto???user posted image

oh moram vas spet malo prebrat. ampak dnevi kar bežijo...

lepo se imejte!
user posted image

vaš nočni strahec - buuuuser posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.12.2006 1:35:26   
frrrr
in še kompanjon od nočnega straheca - buuuuu user posted image
sm glih spod tuša... bila na Špica žuru... mali še spi... sem šla prav preverit ali diha, ker je tolk miren user posted image

prej me sploh ni vleklo... pol sm si pa 20:45 premislila in ga orng podojila... mi ni žal... je blo fajn videt stare in nove obraze, ter malo poklepetat z njimi, se naplesat,... še 2 mamici sta prišli - ena junija rodila, druga pa avgusta... vglavnem splačalo se je vzet v roke in it...

drgač pa pralni stroj že pere prekajeno perilo user posted image js lahk grem pa še mau spat, dokler se Jaša ne zbudi... lahko noč!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.12.2006 6:49:30   
gaya

Jutro,

danes sem pa jaz tud zgodnja user posted image . Me je Gaja vrgla v luft in ona zdaj spi, jst pa ne morem. Bom pa popoldne mal z njo. Pa od kje vam otroci, da brez joške zdržijo 4 ureuser posted image , mene je zdaj Pikabu naučila kako zdrživa vsaj več kot 2 uri ampak 3 je že kr luksuz. Ampak včeraj je šlo že dobro, danes bova nadaljevali. Ponoči mi je nehala spet kot angelček, zdaj ma najdaljšo rundo 5 ur, s tem da se vmes mal zbudi, pojokca 5 min pol pa nazaj zaspi. pol pa kr na 2 uri. Pa zvečer ma obvezno crkljanje na joški tud do 1 ure. Mah bo že. Se tolažim da sam še enkrat tolk pa bova na gosti hrani, pa bo mal lažje.

Zdaj grem pa mal pospravit dokler še spi.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.12.2006 6:50:50   
Arabela
Jaz pa sem jutranja čebelica user posted image !

Zadnjih par dni se vedno vstanem okrog pol šestih... in kaj naj zdaj počnem.... škoda da trgovine niso odprte, pa da nimam brezglasnega sesalca, potem bi lahko vse zrihtala, saj mala spi ponavadi tam do devetih.... zato pa strašim tu gor...user posted image

Včeraj spet nisem nič zrihtala, mi je dan kar nekam pobegnil... ampak danes pa grem res po zadnjih nakupih, pa generalko moram doma narediti pred božičem, da bo mir.. upam da bo user posted image  danes doma, saj trenutno nima nikakršnih sllužbenih terminov... pomoč bi mi prav fajn prišla...

Katarinca pa je postala takšen sonček, da se je sploh ne morem nagledati... včeraj je bila ful dobre volje.. ves dan se je smejala, čebljala, občasno ji uspe že kakšen vrisk user posted image ... pravi mamin sonček...

povejte mi, ve ki imate kengurujčke, a ste male fakine in fakinke že obrnile, tako da gledajo stran od vas... jaz sem včeraj to naredila z malo, ker je zadnje čase ful protestirala ker ni nič videla, pa upam da ni prehitro...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.12.2006 6:50:51   
gaya

UUUUU prva če odštejem frrrr k straši pono naokol, frrr, tole pa je odvisnost, ane.user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.12.2006 6:51:56   
Arabela
Gayica, zaslužiš si le srebrno medaljo user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.12.2006 6:52:50   
gaya
O Arabela dobro jutro, ti si tud pridna zgodnja ptička user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.12.2006 6:53:04   
Arabela
popravek, jaz imam srebrno user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.12.2006 6:53:47   
gaya

Ne pa ne, sm te za minuto nažgala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.12.2006 6:54:56   
gaya

Jim bova zdaj naklofale najin dialog na 6 strani, da jih bo kap k vstanejouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.12.2006 6:55:09   
vava
Dobro jutro!
pa sem prva. Potem, ko sva se pred šesto z Luko podojila, sem ga dala nazaj spat in se odločila, da se ne uležem nazaj. Imam kar nekaj dela še tudi za službo in bom danes pač bolj zgodnja. Včeraj sem napisala 85 voščilnic, z naslovi in voščili vred (pa meni ni dovolj Srečno novo leto. Je kar nekaj vrstic spisanih) Večina jih je sicer za službo pa sem jih vseeno na roko pisala. Se mi zdi bolj osebno.
Se spomnite, ko smo se pogovarjale o dobrih delih in načelu "daj naprej" Poglejte si tole: www.objemislovenijo.net Baje je bilo v Ljubljani kar močno. So bili tudi v porodnišnici in UKCju. Me zanima, če so o tem kaj pri dnevniku povedali? Mogoče ne bi bilo kdaj o tudi o takih stvareh poročati.
Glede stresenja v spanju jaz mislim, da ni nič narobe, saj tudi odrasle ljudi kdaj strese preden globoko zaspimo. Je pač nek refleks, ki ga imamo vsi. Mene pa zanima če vaši sončki kaj z očmi zavijajo. Luka je sicer nehal škiliti, ker je počel kakšen dober mesec (večkrat sta mu šli očesi vsaka po svoje, sicer je gledal normalno) So rekli, da je to normalno do 3. meseca. Zdaj pa še vedno (predno zaspi in se trudi imeti še odprte oči) učke včasih zarola navzgor ali pa postrani in je prav grozno videti. Vsake toliko z učki tudi malce strese. Težko je opisati. Zelo na hitro jih čisto kratko razdaljo premekne levo-desno. Upam, da veste o čem sprašujem in da je vse to normalno.
Želim lep dan. Mogoče bo pa danes tudi sonček.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.12.2006 6:55:48   
Arabela
Gaya, moja mala me žvaka vsako noč pred spanjem minimalno eno uro... malo eno joškico, potem pa še drugo, dokler vse ne izprazni in omaga ter zaspi... in zdaj spi že od devetih zvečer... ampak čez dan hoče vse notr spravit in se ful pogosto dojiva... pa bomo že vzdržali.. ker še malo pa bodo ptičke šle od doma tako čas hiti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.12.2006 6:55:56   
vava
Uf ste me prehitele medtem ko sem pisala. user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.12.2006 7:00:33   
vava
Arabela mi smo tudi otroka v kenguruju okoli obrnili. Tudi naš se je prej na veliko razburjal, ko je v telo gledal. Zdaj je pa to povsem druga pesem.
Gaya tudi mi se ponoči hranimo na veliko. (ob 22 ih, 1:30, okoli 4ih in okoli 6ih). Največ kar zdrži je dobre 4 ure. Pa bo že.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.12.2006 7:00:35   
Arabela
Vavica, imaš le brončanu medalju, user posted image user posted image
Si pa dobra z voščilnicami... jaz letos nisem nič pošiljala..

Ja tudi pri nas so podarjali objeme... tudi jaz sem se stisnila k eni luštni pupi potem pa še k pubecu.... user posted image .... pa veš da tak objem prav paše... fina akcija..

Naša mala je tudi dosti z okicami zavijalai in škilila... pa je to zdaj pri treh mesecih minilo....
Kar se pa tiče tresenja v spanju pa se to dogaja tudi naši mali... kjerkoli že spi.. tudi ko je varno v mojem naročju in zadekana do vratu se rada strese... Morojev refleks...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.12.2006 7:18:03   
Lu
Jutro!

Ja, danes pa res ne mormo spat al kajuser posted image

Mene je mali zbudil ob 6 sva se nafutrala in zdaj pančka naprej. Spet je spal od 20.30-6 zjutrajuser posted image , kar me malo skrbi zaradi mlekca. Da mi ga ne bo zmanjkalouser posted image Mami pa dela še nekaj za službo.

Včeraj sem tudi jaz napisala cca 10 voščilnic, ki sem se jih sama lotila, ostalo je bilo za firmo. Me kar roka boli.

Glede tega tresenja. Ni nič narobe. To je imela Maja. Kot da bi se kaj ustrašila ampak je sčasoma nehala. Mi je pa mali ene 2 dni nazaj tako zatulil ko se je zbudu. Kot da je nekaj takega groznega sanjal. Sem ga komaj pomirila.

Na fešto grem pa jaz v petek, jutri. Upam, da mi uspe malega uspavat do 20, če ne, ne bom mirna.

gaya glede podaljševanja pavze med dojenji sva popolnoma na istem. Smem vprašat kaj delaš? Jaz malega zabavam na 100 in en način.  In nama uspe narest pavze tam za 2,5 urce. Včasih pa že po 1,5 urci hoče jest. Ga ne morem prepričat da naj še malo potrpi in konec. Ko hoče jst, mora jest.user posted image

altati upam da je z Tio že bolje. Maja gre danes v vrtec. Malo še kašlja ampak ni panike. Pa še Dedek mraz bo v vrtec prišel user posted image Smo ga imeli službeno v torek. Je Maja kar malo pojokcala in hitro v moj objem zbežala, vzela darilo,tako bolj na hitro, in Dedku mrazu poslala lupčka in pomahala. Prav posrečena je bilauser posted image

Zdaj pa letim Majo zbudit. Pa možeka. Je bil včeri spet na ˝eni˝pijački.user posted image

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.12.2006 7:27:17   
gaya

Ej babe je kuj lažje če veš da maš sotrpinke ponoč user posted image . Pa bo že.

arabela pr nama je zvečer isto, s to razliko da maš ti pol do zjutraj mirr, midve sva pa še ponoč lačni.

Lu to prakticiram šele en dan, oz od včeraj popoldne k sem bla s Pikabu na kavi. Najprej je v ležalničku zdrži cca 30 mion, pol pod mostom spet cca 30 min, pol moje naročje, pa mal ji dudo tišim da se reži, pol na previjalni mam odvito tud 45 min, k tega se ne naveliča, pa fen skoz laufa. in tko prilezeva do dobrih 2,5 ure. Včeraj mi je pa clozdržala od 10-13.30, mal sem jo nosila pa klešetala s Pikabu, pa je zaspala.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?