lucika
|
altati, ojej! pa ravno zdaj...med vsem casom, ki je na voljo, ce ze mora bit to tak... sva s kolegico debatirale, da je vedno nekaj,. al te boli to, al drugo; ce ne mene,pa malega...non stop je nekaj. pa sem si mislila, da sem danes jaz najbolj boga. ati je na zurki, mama pa joce, ker se mali dere, odkar so se vrata zaprla za atijem... pa na rokah, pa na jkoski, pa petje, pa...grrrr. zdaj je malo obnemogel oblezal z dudo, pa vmes protestira, samo dere se ne vec. napooorno. ko bi mu kaj falilo vsaj, pa mu nic. no, ati, menda. sem pa slutla da bo nekaj takega, ker smo cel dan bili z vozickom zunaj, pa je skoz uzival in spal ali dremuckal. ja, zdaj je pa naspan. pa tako mal krizo imam med prazniki. pred prazniki pravzaprav. sem imela vedno take sluzbe, da ni bilo bozicnice, al pa zurke...pa zdaj malo zelenim. saj vem, da noben od "zurerjev" ne skace do plafona na sluzbenih zurkah; samo mene pa vseeno boli, da nimam sluzbe, niti zurke, niti bozicnice. pa sem menda mal faus. pa letos niti privat zurke ne bo, pa mi solze ravno tecejo, ko se spomnim. eh, bo ze boljse, cez par let... altati, jaz se pocutim za vstrelit, sam priznam pa ,da si ti zmagala.
|