muki1
|
No, zdaj pa se še vam posvetim, jaz sem se zjamrala. Maxica, tako hvališ ta vaš čebriček, da so se še meni sline pocedile po njem. Pa res ne vem, kaj naj kupim Ivi za Božič. Malo sem kalkulirala. Od Neže imam banjico, pa zdaj sem kupila novo previjalno z banjico, zdaj naj še čebriček kupim? Saj bi res rada, da uživa, pa ne vem, do kdaj so uporabni. A ve katera kdaj jih prerastejo? Arabela, za H&M se pa strinjam. Imajo res nore stvari. Tiste majče I love mommy, pa I love daddy si videla? Iva ima obe [sm=smiley9.gif" border=0>. Eno št.62, eno pa 68. Tak da zdaj ima rada atija, spomladi pa mamo Pa čestitke za 3 mesece. Kako čas beži. Seveda čestitke tudi dvomesečnikom. Mi bomo jutri v klubu dveh mesecev. Tasha23, upam da je Gael zdaj že čisto zdrav. @lina, ti si kar fajn vodila svoj samostojni dan in večer. Saj gre, če le uspemo naše starejše obvladati, mar ne? Frrrr, čestitke za prežuran vikend. Jaz grem danes zvečer in v petek zvečer na en zaključek. Upam, da bodo deca preživeli brez mene . Na VIP seznam pa dobro, da si me dala, drugače bi bila štala . Mis, ti kar svobodno daj čajček. Jaz sem ga dala do zdaj trikrat, po flaši. Pa ni noben problem. Kaj bi se po žlički matrala. Upam, da ji bodo pomagale. Glede koroških kapljic sem pa slišala, da so boljše od Sab simplex. Lu, upam, da bo Maja čimprej ozdravela. Še predobro vem, kako se počutiš. Pa upam, da Tiana ne bo okužila. Pikabu. Nič si ne zapisujem. Razen na RR. Sem imela lansko leto nekaj časa voljo, ko je Neža začela govoriti, da sem ji pisala dnevnik, ampak sem ga nato zanemarila, potem nekam založila..... pred kratkim odkrila in malo brala. Joj, kake je imela.... Mi je prav žal, da sem taka lenoba nemarna, da nisem tega nadaljevala. Sem pa prebrala eno štorijo, ki se je zgodila 21.septembra 2005. Smo imeli obiske ( sestrična, mož, hčerka ). S sestrično se prav lepo razumem, njen mož mi pa ni prav pri srcu. In naša Neža, ima že od rojstva malo večji trebušček. Noge, roke so suhcene, trebušček pa malo ven štrli. Ni debela, ampak zgleda da ni po JUS-u. In od te moje sestrične mož se nonstop v njen trebušček vtika ( kot da je pa on popoln ). Pa jo je spet gnjavil in za trebušček prijemal, pa spraševal...kaj imaš pa to...pa mu je Neža gladko odvrnila MAJCO . Tak mu pa treba. Je bil kar šokiran. Takrat je bila stara šele 19 mesecev in že tak odrezava. Sem prav vesela zate, da si tako uživala na koncertu. Čestitaj možeku v mojem imenu. Jaz se tudi tako znam v glasbo vživeti, da mi kar dlake pokonci štrlijo. Super, res. Si imela fajn vikend. To za kombinezonček je pa dobra finta. Ampak, da takega malega na finte mečeš...CCC. Ko bo pa on tebe, se boš pa jezila . Mislim, da bom zdaj to kar objavila in več napisla še pozneje, ker se je zbudila Iva in se pošteno pokakala.