|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avto na akumulator
21.2.2007 12:31:32   
honey
Zanima me, koliko od vaših 2-letnikov ima avto oz. motor na akumulator. Z možem razmišljava, da bi najinemu sineku za 2. rojstni dan kupila nekaj takega, ker je zelo navdušen nad temi stvarmi. Enkrat smo bili v Leclercu in je videl tak motor in zdaj vedno, ko smo tam, najprej dirka na tisti motor in potem je joj, ko je treba it naprej.

Zanima pa me, kakšno je sploh zanimanje oz. koliko časa traja to zanimanje, ker so te igrače precej drage.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avto na akumulator
21.2.2007 12:46:47   
kimba
Midva sva sinu kupila motok na akumulator ko je bil star 3 leta pa še sedaj se vozi (7 let oz 8 julija), seveda se sedaj vozi bolj zaradi tega da tudi drugega sina vozi ker še sam ne zna nevem kako zelo dobro smer držat.

_____________________________

kimba s tremi sončki

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avto na akumulator
21.2.2007 13:01:30   
total
Ima motor in avto in je super,prav uživa v vožnji.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avto na akumulator
21.2.2007 17:05:03   
NinKa
jaz sem pa pri našem sedaj že 3 letniku opazila, kako je bil len že pri onem prvem kolesu, ko sva ga mi2 potiskala. Sploh se ni hotel naučiti sam vozit.

Zato sva se z možem odločila, namesto še bolj podpirat sinovo lenobo in mu kupit avto z motorjem, sav mu kupila pravi prvi kolešček, kjer mora sam gonit. Zraven je pa dobil še traktor na pedala.

Ne boš verjela, najprej sva ga celo poletje prosila naj se nauči gonit kolo....nič od nič...ko pa je dobil traktor, pa je v trenutku skapiral.


(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avto na akumulator
22.2.2007 8:46:52   
honey
NinKa, pri nas mislim da ne bomo imeli teh težav, ker že zdaj daje nogice na pedala pri 3-kolesniku, pa pedalov še niti ne doseže čist dobro.

Total, Kimba, kako močan motorjoz. avto pa ste kupili? Ker tisti v Leclercu mislim da so okrog 6V akumulatorji, pa pravi mož, da je to prešvoh, da mora bit 12V. Kaj pa vidve mislita?

Obenem pa hvala za odgovor vsem trem.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?