Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Končno sem se uspela sesti za računalnik.So me cel dopoldan prsti srbeli,sem komaj čakala da pridem domov.Smo bili cepljeni danes.Joka nobenega
.Težki smo 7180 kg,dolgi pa 72 cm.Zdravnica kar ni mogla verjeti,da je tako velik
in je prosila sestro naj ga še enkrat zmeri.Sicer res zgleda bolj suh,je pa zato bolj dolg.Zdaj pa upam
,da bomo preživeli brez reakcije(prvič smo).
.Pet mesecev nazaj,sva bili tak čas že vsega rešeni,a ne.No ja,jaz se nimam kaj pritoževat,je šlo tako hitro naprej,da sem komaj tapravi čas na porodno prišla.Še pet minut bi počakala,pa bi na hodniku rodila
,dokler Žan še spi,pol pa bi šla rada še malo ven.Imamo tak lep
.
Zdele marce bodo znižane cene kopalk preteklih sezon. Se splača mal pogledat, če katero zanima.
A mata ta teden kakšen dan frej za kakšen sprehod? Recimo v četrtek. jaz sem ob 10ih zmenjena v firmi potem bi pa glih okol 11ih v loko prileteli.
Tanja
še sedaj nisem dobila, pa jemo GH že od četrtega meseca. Zdaj imava že zelenjavno kosilo (ob 12) sadje(ob 15), skutka(ob 17) in mlečna kašica(ob 19). Pol pa še mal na joško.
. Je pa sigurno še kakšna druga varianta......naj povejo še ostale!
Danes mi je končno vročina padla. In včeraj še za piko na i celo noč nisem spala, tako me je zob bolel.
Vsak dan smo bolje. Važno, da je Nik zdrav.
Moji otroci spijo že kakšni dve uri,jaz pa seveda za računalnikom.Bom pa šla dans prej spat,saj komaj še gledam.Zjutraj sem pa taka
.
.