Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...zadnje dni sem tolk napeta...ko sem bila noseca sva z mozem narocila balkonske okne in novo spalnico ...saj na eni majckeni postelji nisem mogla spati ...in sva mislila majhno sobico v kateri sva spala opremiti v otrosko sobo....naj bi bilo vse gotovo pred majem ...po ss pa sva klicala ,da so malo zavlekli in sedaj imam vse na kupu...v prejsni dnevni imava sedaj spalnico...dnevno pa sva si namislila na balkonu,kjer so mi sedaj namontirali okne...vse bi bilo fajn ,ce bi delo opravili do konca..pa niso in jih sedaj cakam...in imam vse na sredini...kavc je razmontiran ze od petka...jaz pa cakam in cakam..pa poln praha imam
..po celem stanovanju...
ne cakam ...pa kr naprej bi neki jedla no...so ze 31 dnevi ..najvec razmaka med ciklosom sem imela 33 dni ,ampak je blo to pred
...a je vam tud zamujala oz se je po

drži se!!
!!
in se selim v mesec junij..al pa kr na zacetek julija ,ce bo ciklus spet tak dolg...ampak nic zato...bo poletje kljub temu zelo pestro...za komaj cakam...
,bom naslednjič popravla,izgleda sem eno poravnavo teksta nekje pobrala in je tole ratalo?!
,
doma,
,vam iz srca želim,da jih tudi vsak čas ugledate.