katjandraž
|
Evo, punce, pa sem skor dočakala . Jutri pride moj na dopust za 3 tedne, tako da ne vem, če se bom imela čas kaj dosti oglašat na RR. Otroka sta zdaj zdrava (trkam!), Ana ima sicer še 1 mehurček na stopalu, pa pod pleničko tudi še ni krastic, vendar sva bili že v četrtek zunaj. Sem klicala v ZD in je sestra rekla, da če ima samo še tukaj mehurčke, ki so itak pokriti, vse ostalo pa kraste oz. je že popolnoma izginilo, da ni več kužna. Tako smo šli že v četrtek popoldne z Galom na sprehod in v trgovino, potem pa še k njemu na vrt se igrat, pa včeraj v Spara. Pri Galu sta se oba otroka ful zabavala, Andraž se je nekaj časa lovil z Galom, nekaj časa s kužami (imajo namreč 4), Ana pa je plezala po toboganu, pa v peskovniku se je igrala in v šotoru, jaz sem se pa končno malo spet načvekala . Še enkrat hvala vsem, ki ste mi poslale točkice; lepo je videt, da nas tudi "stare" čveke še berete, čeprav nimate časa kaj napisati. Dejte še kdaj samo en pozdravček vržti, da vidimo, da mislite na nas . Pozdravček do nadaljnega, brala vas pa itak bom. Uživajte tudi ve in vaši srčki!
|