Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ampak uživam tudi v temu. vse to so radosti nosečnosti, ki sem jo tako nestrpno čakala...bomo preživeli...punce, glavo gor...
  ampak uživam tudi v temu. vse to so radosti nosečnosti, ki sem jo tako nestrpno čakala...bomo preživeli...punce, glavo gor...  
  , noge otečene, kot da imamo ski bucke gor, rit bo zrasla v nedogled....ampak najlepše bo to, da ...je ne bomo vidli
 , noge otečene, kot da imamo ski bucke gor, rit bo zrasla v nedogled....ampak najlepše bo to, da ...je ne bomo vidli , vidli pa bomo buška, ki nam raste, čutli bomo novo življenje v sebi...aja, pa še nekaj, kar je ful pozitivno (vsaj zame): joške bodo rasle
 , vidli pa bomo buška, ki nam raste, čutli bomo novo življenje v sebi...aja, pa še nekaj, kar je ful pozitivno (vsaj zame): joške bodo rasle 
  ...ce pa ze, pa upam, da bos vseeno sprejemala to s pozitivno energijo in z nasmeskom na ustih!
  ...ce pa ze, pa upam, da bos vseeno sprejemala to s pozitivno energijo in z nasmeskom na ustih! 
			 , saj drugače ti ne znam pomagati..(pa mislim, da amaya ni mislila tako, kot si jo ti razumela...)
 , saj drugače ti ne znam pomagati..(pa mislim, da amaya ni mislila tako, kot si jo ti razumela...)  bruhat pa nč jest al full jest pa pol met probleme s prebavo in mene (glede na to, da sem imela že prej zelo slabo prebavo) zelo boli, kot bi rojevala vsak dan...ne znam ti razložit.....vsaka ima svoje probleme a ne....smo pa vse srečke ker jih imamo. lanchy bejba drž se, pojej kak kreker namesto mene, jst bom pa kazga manj
 bruhat pa nč jest al full jest pa pol met probleme s prebavo in mene (glede na to, da sem imela že prej zelo slabo prebavo) zelo boli, kot bi rojevala vsak dan...ne znam ti razložit.....vsaka ima svoje probleme a ne....smo pa vse srečke ker jih imamo. lanchy bejba drž se, pojej kak kreker namesto mene, jst bom pa kazga manj 

raste in se lepo razvija - v kar sploh ne dvomim!!
  raste in se lepo razvija - v kar sploh ne dvomim!!