|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
3.7.2007 12:34:03   
miaxxx
Eya, kar se tiče tripp trapp stolčka: naš lump zleze ven, ampak ne tako kot vaš, ki zleze na mizo (če sem prav razumela), ampak se obrne, spodvije nogice, potisne obe nogi na eni strani tistga traka in zleze dol user posted image  Ne vem, če si znaš predstavljati, ampak pride ven iz njega. Se pa dajo kupiti v Baby Centru taki paščki, ki so prav za v te stolčke pripet otroka... ne vem za kakšno starost je mišljeno, ampak vem, da je od firme Stokke (niso ravno poceni). Sem jih gledala, ko smo kupili stolček in razmišljala, da bi kupili, pa pol nismo, ker ne poznam nobenga, ki bi kdaj rekel, da je to potreboval... no zdaj pa vidim, da so tile naši pobalini res prebrisani...

Sem si naložila slikco v avatar, pa je mal meglena... kje sem ga pobiksala???

Lp

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
3.7.2007 12:34:17   
mojčika
Kristjan tudi tebi čestitke in veselo v svet po dvehuser posted image user posted image

Pokora, če veš, kako mačji urin smrdi, si lahko zamišljaš, kakšen pekel smo doživljali v našem avtu, ko nam je sosedov maček pošprical šoferjev sedežuser posted image .

Naša dva sta bila oba  pod nožem, zato smrdita zelo malo, se je pa tudi že zgodilo, da je kak nov element v stanovanju dobil svoj pocahnčekuser posted image , sploh ko sem imela ta starega mačka zaprtega med nosečnostjo, sem imela že toliko mačk v življenju, vedno s ceste pobrane in še nisem prebolela tiste mačje zadeve, grrrrr

No danes, ko sva se dajali spat, mi je spet zlezla iz rok na vzglavnik, sem že mislila, aha spet pol ure preden zaspi, no čakala je na praskanje in v 5min zaspalauser posted image user posted image ... če bo tako, bo prav fajn, je že pretežka za roke in hrbet....

*ZVEZDICA* mislimo nate tudi miuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
3.7.2007 12:48:19   
eya
Miaxxx, si čisto predstavljam, kako mali zleze s stolčka. No, Žiga se pa zvleče ven iz stolčka pri vrhu in leze na mizo. Fora je v tem, da prav heca, sploh mojega dragega, s tem-leze samo zato, ker se moj razburja. Bomo ob priliki pogledali, kako je s temi pasovi, sploh nisem vedela, da obstajajo.

Aja, sem že parkrat hotela napisat: zdaj vem, zakaj nekateri starši sprašujejo male, če bodo "pupali". Žiga reče, če je žejen, da bi "pu", ker mu "pil" še ne gre. Ampak prej res nisem vedela, zakaj rečejo pupal. Sklepala sem že, ko sem videla, da potem flaško ponudijo malim, ampak mi ni bilo jasno od kje pride pupaluser posted image

Uh, mačji urin pa res smrdi. Se mi je še v mladosti maček polulal na tepih v sobi, vonja se sploh z ničemer ni dalo znebit, smo morali prav tepih menjat.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
3.7.2007 13:29:54   
mojčika
http://www.hladnik.com/index.php?&stran=numerologija

Malo za hecuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
3.7.2007 14:19:51   
barba
Rok, Nenya in seveda Mina ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image To je blo pa hitro!

Kristjan ČESTITKE user posted image user posted image user posted image za prve korake in le pogumno naprej.

Mojčika pa ne da imate že v OŠ popravne?user posted image

Marelica – ko bi ti vidla pihanje »naše« mačke. user posted image  Tok je huda! Pravi mož, da so imeli prej vse sorta živali, samo porodnišnice pa še ne. user posted image user posted image user posted image

Zvezdica sem tok držala pesti, da je ziher 10.user posted image Dej povej že kako je šlo?

Se grem učit, ker sem dons dopoldne zabušavala user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
3.7.2007 14:25:39   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mojčika pa ne da imate že v OŠ popravne?user posted image

O sevedauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
3.7.2007 14:31:30   
Anonimen
Ojla!

Uf, ste se načvekali, sem na hitro preletela.

Nenya, Rok, Mina in mala Brina, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  bravo vsem za prve korake in druge dosežke.

Mi smo še vedno na dopustu, obeta se nam, da bomo prodali stanovanje imamo pa tudi novo pridobitev:
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17551&photoid=83071][/link]
Kristina je navdušena, kužiko neprestano boža in ji ponuja svoje igračke user posted image .

Ma,moram šibat dalje. Lepo bodite.

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4907
3.7.2007 14:43:04   
mojčika
ne delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
3.7.2007 14:59:34   
eya
O, Ankica, kako je lušten...Meni so mladiči tako fajn, kot eni medoti so s tistimi debelimi šapamiuser posted image A je mešanček, a ne?

Mojčika, pojdi kar na album od Ankice, tam je ta slikca.

Zvezdica zdaj že ziher proslavljauser posted image

Mojčika, slabo mi kaže numerološko, nimam nobenega ujemanja user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
3.7.2007 16:53:15   
alička
Eya, tudi jaz nimam nobenega ujemanja, Živa ima vse zeleno - vse se ujema, moj pa tko na pol. Torej sem jaz v riti (kot vedno user posted image ).

Ha, če se poročim, sem pa dosti na boljšem, moram mal mojega začet peglat user posted image .

Ankica, cortek je user posted image .

Kristjan user posted image user posted image user posted image , bravo, kar pogumno korakaj naprej.

Zvezdica!? Sej ne dvomim da je 10-ka user posted image .

< Sporočilo je popravil alička -- 3.7.2007 16:59:48 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
3.7.2007 18:26:37   
mojčika
Videla, luštkauser posted image

Midve sva pa mali čoln kupili, zdaj pa tako dela z njim, da ne vem, če bo do morja zdržaluser posted image , še sreča, da je bil le 4 evreuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
3.7.2007 18:36:35   
mojčika
user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
3.7.2007 19:20:06   
alička
user posted image

Hi, hi Mojčika a ti je kaj znan tala čolniček.
Samo Živa ni videti tako srečna kot MM.
Slika je iz lanskega dopusta, smo ji drugače nalili noter vode, da je malo čofotala, je pa ostal na morju in sem se že spraševala, če bo spoh dovolj velik za letos, pa vidim da bo.

< Sporočilo je popravil alička -- 3.7.2007 19:25:42 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
3.7.2007 19:22:47   
Marelica
user posted image user posted image  Lej jo ti, frajerko, Mayo Marino!user posted image  A zdaj že vadi, kako se bo na plaži fantom nastavljala?user posted image

Ankica, mene firbec matra, kaj je to za ena pasma? Huh, zdaj imate pa kar 2 otroka pri hiši.user posted image

Ja, sem prej pozabila pokomentirat: naša zgagica tudi občasno leze iz trip-trap stolčka. Na srečo sem vedno poleg in jo potem po hitrem postopku kar ven dam. Nočem, da skapira, kako se da čisto ven prit. Pa na srečo ni med najbolj šlankerji.user posted image  V vozičku sedaj tudi velja strogo pravilo: privez.

Zvezdica je pa zdaj že kje čisto pijana od veselja.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
3.7.2007 19:31:18   
Marelica
Še ena naša poletna:

user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
3.7.2007 21:27:18   
Pokora
Močika in Alička, a sta slučajno mislili tak čoln? user posted image  Tudi mi smo ga kupili lani in nam je letos že prav lepo služil.
user posted image

Miaxxx jaz ti ne vem svetovat glede avatarja, ker meni je Mojčika pomanjšala slikico tako da je ok. Jaz znam samo te ta večje pomanjšati tako, da jih lahko prilepim.

Eya mi imamo stolček za hranjenje iz Ikeje. Do sedaj se nam je res super obnesel (vzamemo ga tudi sabo ko kam gremo, saj se noge snamejo), ta teden je pa začel v njemu vstajati in plezati na mizo. Ima pa na srečo trak za pripet. Za enkrat ga zadrži, samo vprašanje je pa kako dolgo še.

Joj Mojčika ne morem si predstavljati kako se je bilo voziti v avtu, v katerem je bil od mačkov pomarkiran sedež. Mi smo lani dali novo fasado gor, pa domača mačka (sterilizirana) je šla od doma, tako da je zdaj veeeliko bolje. Upam da tako ostane. Ker tega smradu se res ne znebiš kar tako!

Naš pa ko hoče jesti ali piti, reče BABA. Pri njemu je na sploh vse v glavnem BAuser posted image  Kako pokliče očija vam pa sploh ne morem napisat, ker nekaj zapiska - kot bi rekel samo O.

PIsmo, ne vem zakaj sem se poročilauser posted image  Prej se mi je numerološko vse ujemalo, zdaj mi je pa tale možev priimek prinesel negativno številko. Ojojojuser posted image  Zanimiv, da se mi ne zdi, da bi imela zdaj kaj slabše življenje. Sem celo bolj zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
3.7.2007 21:28:55   
Pokora
No Miaxxx sem se prehitro pohvalila da znam pravilno pomanjšat slikice. Nekam majhna je ratala.

Drugače sem pa dodala malo novih slikic iz morja.

Zvezdica sporoči nam no kako je bilo!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
3.7.2007 21:33:46   
mojčika
Miaxxx jaz pač sprobavam s pomanjševanjem, se igram, nimam recepta, lahko mi jo pa pošlješ na mojcalip@gmail.com, pa bom rade volje sprobala...

Hi hi, ta čoln je pa res hit, kdo bi si misliluser posted image , je pa fajn, ker je majhen, se bo lažje postiskal po vodi in manevrirnega prostora ni kaj dostiuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
3.7.2007 21:45:09   
eya
Ojla!

Jaz slike pomanjšam v Officovemu Picture managerju, v Picture grem na Resize in določim velikost. Za forum morajo biti max 400 pixlov široke, za vaator pa 73, se mi zdi. je pa res, da tudi meni kak slikca včasih motna rata, ko jo "obrežem" in zmanjšam, verjetno ni bila dovolj ostra ali pa je preveč zoomirana? Sicer pa se mi zdi od Anžeta čisto fajn, če en bi miaxxx opozorila, sploh ne bi opazila, da je malo nejasna.

Pokora, sem pogledala slikceuser posted image  Eno vprašanje-tudi za ostale-a se vaši malčki znajo gugat na tistih vzmeteh, ki jih imajo na igriščih? Žiga se vedno pribije z brado v sprednji konec, sploh mu ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 3.7.2007 21:50:19 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
3.7.2007 22:04:32   
alička
Jaz sem slikce za avatar pomanjševala tukaj:
http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/

Lahko noč!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
3.7.2007 22:42:33   
*zvezdica*
Hej hej se vam samo na hitro javim, ker sem crknjena za dol past!

user posted image user posted image Najprej ČESTITKE Nenyi, Roku in Mini! Pa imate še eno dečvo pri hiši! Bravo!user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz nestrpno čakam kakšne bolj podrobne informacijeuser posted image

Od danes naprej imam naziv uni. dipl. sociolog user posted image , ha ha pa imam nazivuser posted image , Zagovor je šel super, sta bila še Marcel in Miha povabljena na razglasitev in je mali tolk časa k men tiščal, da so rekli naj ga vzamem v naročje. Ful je bil smešen ves zabublen vame, ko mi je predsednica komisija brala "razsodbo".
Cel dan smo proslavljali, zdajle sem pa kot cunja, tako da samo šibam spat.

Ostalo pa jutri pokomentiram!

lahko noč

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
3.7.2007 22:47:39   
eya
Zvezdica, čestitam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
3.7.2007 23:23:05   
mojčika
Tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
4.7.2007 8:24:47   
Anonimen
Jutro!

Zvezdica user posted image user posted image user posted image .

Naš kuža je mešanka med labradorcem in nekim ovčarjem. Bratec je bil kosmat kot novofundlandec, sestrica pa je bla še najbolj podobna nemškemu ovčarju. Bomo videli, kaj bo ratalo ven, ko bo zrasla.

Eya, naša se guga samo, če jo jaz držim (ker se drugače ne gunca dovolj) in se ji še ni uspelo pribit, je pa bilo že blizu user posted image .
Mi imamo trip-trap in je včasih zelo plezala ven iz njega. Sedaj pa ne več, začne vpit, ko hoče ven user posted image user posted image . Aja, zdaj je čisto sama, ne pusti, da bi ji jaz dajala, rabi pa dve žlički, za vsako roko eno.

Ima katera čas za likanje? Moram zlikat tri stroje cunj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
4.7.2007 10:56:10   
*zvezdica*
Grrr! Zdejle sem pa totalno razkurjenauser posted image . Kar dušim se v oblaku cigaretnega dima. Tukaj kje imam sedaj jaz svojo delovno mizo ( v službi) je "kadilnica" in vsi, ki delajo na recepciji hodjo sem kadit. Sodelavka jih je že parkrat prosila, če lahko prosim mal manj kadijo ker imava ful slab zrak..pa neeee. Zraven pa klimo nažigajo na 16 stopinj (ki je direktno nad mojo mizo) tako da sem še vsa prezebla zraven. Zdejle sta 2 hkrat kadile...sem se mogla it prav mal ven nadihat.
Močno upam, da se bodo potem ko bo začel veljat kadilski zakon tega držal in ne bodo kadil.
Sorry, sam mal sem se mogla spucat in tole dat iz sebe!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

kaj menite
cupacups

kaj menite o jelincicu?

odlicen je,lahko bi zastopal naso drzavo (20%)

provukator je ceprav ve kaj govori (46%)

provukator je in ne razmislja kaj rece (15%)

prevec je nacionalisticen (18%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!