|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
8.8.2007 22:33:27   
Antigona
Moj je tud pr Žanu govoru da ne bo šel zraven, ker bodo mel več dela z njim kot z mano (je imel nesrečo na smučanju pa 13 šravfov v nogi in ful ne mara bolnic, kaj šele igel in krvi), pa sem mu rekla da bi rada da gre z mano in je tam dokler bo zdržal, pa naj gre potem ven. Ampak je ostal lepo do konca in je bil ful vesel... Edino ko mu je babca rekla če bo popkovino prerezal, je stopil nazaj in reku da bo on rajš slikal...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
8.8.2007 22:35:23   
ger06
Pozdrav vsem! Prvo čestitke vsem, ki ste rodile pa veliko sreče in brzine vsem, ki ste na dobri poti, da se avgusta zgodi....!!!! Nekaj časa brez branja pa že toliko sprememb, no pa saj je avgust!

Naša Pia je danes stara 4 tedne in odlično napreduje... ima že skoraj 50 cm in 3150 g!!! Zalita lička in nogice z veseljem opazujemo, radovedne očke pa vse manj spijo in kakšno noč spominjajo na sovo, zjutraj so nato moje bolj podobne sovinim! Drugače se veselo vozičkamo in izkoriščamo sončka. Cel dan mesta in Tivolija.... se počutiš skoraj kot v študentkih letih?   Čolnarna v Tivoliju kar vabi... sonček, mir, brez avtomobilov!

Če se katera že vozička po LJ naj mi sporoči......

Jumpy, za prezgodnji porod ti poleg razvojne ambulante (prednosti tudi ob normalnem razvoju: fizioterapije, masaže, skrbno spremljanje, kasnejše cepljenje,...)  pripada tudi 3 mesece podaljšana bolniška)!

Še malo pa se bo potrebno prestaviti nov forum in sicer: starši čvekamo....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
8.8.2007 22:39:15   
mojca 32
ja pri janu jee skoz govoru da bo šol zraven sam pol ko je bil čas za to je dal rep med noge in zvis ha ha ha korajža pa taka
ja pri drugem je pogoj bil že na začetku da gre zraven ker sam ne bom zmogla dat tega skozi(je bilo hudo pri 1) tak da sedaj ko vem da gre zraven me sploh ni strah poroda in kdaj bo??????????????? sem nekam kr flegmatik okol tega sam na živce mi grejo bivšeuser posted image ko ti hočejo na vsak način razložit kako je potekal porod  kot da ne vem saj sem v drugouser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6003
8.8.2007 22:45:39   
pajac
Mojca povej mu, da v kompletu imajo samo ene škarje in če misli pasti v nezavest naj jih prej odloži na sterilno podlago...user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje boš Ulo na popkovnici vlekla ???user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojega ni strah krvi in podobnih reči.. pravi da če bi se šel zdravnika da bi šel na sodno medicino ....user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mela vaje zadosti in zaključila s tem...

Bom pa videla kako se bo odrezal...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
8.8.2007 22:46:52   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ger06

.......radovedne očke pa vse manj spijo in kakšno noč spominjajo na sovo, zjutraj so nato moje bolj podobne sovinim!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena Ger06, lepo je slišati kako uživate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
8.8.2007 22:48:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

sem nekam kr flegmatik okol tega sam na živce mi grejo bivšeuser posted image ko ti hočejo na vsak način razložit kako je potekal porod  kot da ne vem saj sem v drugouser posted image

Jaz pa zgleda imam srečo, mi nobeden ne teži s tem... pa tudi kličejo ne prepogosto.... sicer pa imam še mal časa, a ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
8.8.2007 22:49:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Moj je tud pr Žanu govoru da ne bo šel zraven, ker bodo mel več dela z njim kot z mano (je imel nesrečo na smučanju pa 13 šravfov v nogi in ful ne mara bolnic, kaj šele igel in krvi).....

Moški pa takšni........

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
8.8.2007 22:51:08   
mojca 32
meni pa vsaka po svoje razlaga kao je bilo sploh sodelavka takoj ko me vidi mi razlaga do podrobnosti tako da znam njeno zgodbo že na pamet pa se je sploh ne da ustavit mora povedat do konca ha ha ha
sej mal preslišim sam mi gre to čezdalje bol na živce

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6008
8.8.2007 22:54:29   
mojca 32
so me pa danes moji starši presenetli iz izjavo da bi nam kupli hišo kao izpalčilo te hiše da me setra ne bi potem (po smrti) trebala izplačat in bi rada onadva to že prej uredila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
8.8.2007 22:55:56   
pajac

so me pa danes moji starši presenetli iz izjavo da bi nam kupli hišo kao izpalčilo te hiše da me setra ne bi potem (po smrti) trebala izplačat in bi rada onadva to že prej uredila user posted image user posted image user posted image

Kaj češ lepšega... mogoče te je to tako šokiralo in te sedaj zvija...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6010
8.8.2007 22:57:59   
mojca 32

to bo to ja ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image
sem sam aše tud o tem razmišljala
že res se fajn sliši ampak ne vem če bi lahko to sprejela ker lani sta nama avto kupila za 2 miljona kar ni mala šala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
8.8.2007 23:03:14   
pajac

to bo to ja ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image
sem sam aše tud o tem razmišljala
že res se fajn sliši ampak ne vem če bi lahko to sprejela ker lani sta nama avto kupila za 2 miljona kar ni mala šala

Je res .... saj jaz bi tudi premislila o tem, samo sta že mogla gruntat o tem, ker nista na slepo prišla na to idejo... Saj sama veš kako jima gre.. Je pa res da ti mal lažje že razmišljaš o tem, ker imaš že "velikega" sina in se lažje postaviš  v njihovo kožo... Ti si za njih tako, kot tebi tvoj Jan....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6012
8.8.2007 23:04:07   
pajac
Kako gre urejanje albuma Antigona???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
8.8.2007 23:06:29   
Antigona
so me pa danes moji starši presenetli iz izjavo da bi nam kupli hišo kao izpalčilo te hiše da me setra ne bi potem (po smrti) trebala izplačat in bi rada onadva to že prej uredila

Ej jst bi tud take starše...

Še dobr da sta temu podobna vsaj tašča in tast user posted image  user posted image  user posted image ...

Namreč stanovanje v katerem živimo sedaj je kupila firma (ki jo imata tast in moj - tud samedva delata) in naj bi bila sicer ob poplačilu (kupljena na lizing) od tašče ki je solastnica firme, ampak naj bi to bil ako dobiček, ker sicer od firme ne dobi nič (kaj se pa jst zastopm v te pravne posle). U glavnem lani ko me je tast spraševal kaj misliva za naprej, pa sem rekla da zaenkrat še ne vem, da sva kao še zmer na začetku. In je reku neki v tem stilu kao da bova midva lahko to stanovanje prodala in kupila večjega user posted image  user posted image  user posted image . Kaj pa bo, bomo pa vidl. Stanovanje bo odplačano drugo leto...

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
8.8.2007 23:07:51   
Antigona
Kako gre urejanje albuma Antigona???

Super, sem že končala...

Žan u sem že prištimala potovalko za jutri ko gre spet na počitnice, jaz pa v Rim user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
8.8.2007 23:08:22   
mojca 32
ja saj vem saj sestri tud urejata hišo in sta zadnič prišla na idejo da po njuni smrti gremo pa mi gor živet ( v njuno nastropje) ampak jaz sem mnenja da je bolje tako da smo vsak na svojem koncu kot vsi skup saj veš spor hitro pride teško pa mine sva si pa s sestro ful različni in si ne predstavljam da bi skupaj živeli pa še vsaka s svojo družino user posted image user posted image user posted image user posted image
to bi bila komedija ha ha ha bi sigurno nas po pol leta gledala na TVS TISTEGA LEPEGA POPOLDNEVA   kje pa vas čevelj žuli ha ha ha

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
8.8.2007 23:08:23   
Antigona
Zdej bom šla pa počas pod tuš in spat...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
8.8.2007 23:09:48   
Antigona
Sej res Pajac, a si že zrihtala skyp??? Še zmer nisi online user posted image , al se bojiš da bove spet preveč čvekale in bo začel padat dež???

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6018
8.8.2007 23:09:51   
pajac

Zdej bom šla pa počas pod tuš in spat...

Lahko noč in srečno pot jutri... user posted image user posted image user posted image ...Pozdravi žalostnega angora zajca (Sisy)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
8.8.2007 23:10:48   
pajac

Sej res Pajac, a si že zrihtala skyp??? Še zmer nisi online user posted image , al se bojiš da bove spet preveč čvekale in bo začel padat dež???

veš da sploh nisem pomislila na to... user posted image Dej bova jutri zjutraj sprobale, spomni me.... Seveda če ne boš na poti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
8.8.2007 23:10:53   
mojca 32
ja saj vem da sta zlata po eni strani po drugi pa user posted image user posted image user posted image
kar se pa financ tiče bom pa tako rekla sta zadela nepričakovan denar tak da ..........sedaj ne vesta kako in kaj ...........

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6021
8.8.2007 23:12:25   
mojca 32
antigona lahko noč mirno pa ne najbolj saj vem da upaš da boš odšla v RIM  ha ha ha upam da ti uspe čimprej 

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
8.8.2007 23:13:17   
Antigona

Sej res Pajac, a si že zrihtala skyp??? Še zmer nisi online , al se bojiš da bove spet preveč čvekale in bo začel padat dež???

veš da sploh nisem pomislila na to... Dej bova jutri zjutraj sprobale, spomni me.... Seveda če ne boš na poti...

Bom probala bit na poti v ...

Če ne me pa spomn, da te spomnem user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
8.8.2007 23:13:31   
pajac

ja saj vem saj sestri tud urejata hišo in sta zadnič prišla na idejo da po njuni smrti gremo pa mi gor živet ( v njuno nastropje) ampak jaz sem mnenja da je bolje tako da smo vsak na svojem koncu kot vsi skup saj veš spor hitro pride teško pa mine sva si pa s sestro ful različni in si ne predstavljam da bi skupaj živeli pa še vsaka s svojo družino user posted image user posted image user posted image user posted image
to bi bila komedija ha ha ha bi sigurno nas po pol leta gledala na TVS TISTEGA LEPEGA POPOLDNEVA   kje pa vas čevelj žuli ha ha ha

Medve s sestro sva si tudi ful različni (se sicer  imava noro rade in sva vsaki dan na navezi) in si jaz tudi ne bi znala predstavljat kako bi bilo da bi živeli skupaj... Mogoče ne bi bilo slabo, samo vem koliko mi pomeni szasebnost in samo moj dom....Lahko je pa na kavici vsak dan....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6024
8.8.2007 23:14:16   
Antigona
Nočko tudi vam in kako že ne mirno ampak v pričakovanju popotovanja....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?