|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Začela sem!
4.8.2007 22:25:37   
eva1
čer punce!

Moj prvi sadni dan je minil-pojedla sem samo 3 jabolka čez ves dan, ker sem šla k sestri na obisk, pa je imela od sadje samo jabolka-jaz pa jih najbolj ne maram! Sicer pa nisem bila nič lačna...ne vem pa kako bo glede mleka-namreč še dojim, ampak imamo obistvu že vse obroke, tako da se bolj kot ne bolj cartamo in uspavamo z dojenjem-sicer pa imam mleka dovolj(tudi prvič sem ga imela, čeprav sem začela z dieto 6m po porodu in dojila dokler ga nisem pred službo odstavila!!) Bomo videli, ampak enostavno imam dovolj, ker vse kar oblečem mi je premajhno, prekratko...user posted image user posted image user posted image

Tinca-upam, da z možem čimprej prebrodita krizo-se veš pridejo vzponi in padci...tut midva sva zadnjih nekje 14 dni bolj tako, tako(no sicer je že bolje)-mi gre pa vse na živce...sej ubistvu vem kva je-predolgo sem že doma, nč se mi ne dogaja, razen skoz samo otroci, otroci, dom, pospravljanje....kr en začaran krog in priznam sem tečna k 100user posted image ..bo že bolje...user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Začela sem!
5.8.2007 7:49:12   
reni70
Jutro,dons sem že bolj zgodna.Lakota me je zbudila.user posted image user posted image
Sadni dan je za mano,hvala bogu.
No kar uspešno sem ga končala,sicer sem čutila napetost,nervozo,res ne maram sadni dan.Pa mam sadje zelo rada,sam želodec išče bolj konkretno.
Sem brala,da pri sad.dnevu lahko ješ oreščke nepražene.Kje se jih kupi,jz vidim vse pražene po trgovinah.user posted image Če katera ve naj pove.
Danes B.dan
Bo verjetno mesi,kak piščanček bo padu.Ker še ne vem točno,sporočim kasnej.
Punce dejte se bolj javljat,kaj je zdej to

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Začela sem!
5.8.2007 8:29:34   
eva1
o reni...ja baje da se lahko jedo oreščki-sam ne vem kateriuser posted image ! Pomoje tisti nepraženi, nesoljeni-vem da jih ima mercator neki, pa špar tudi(recimo nepražene,nesoljene, olupljene arašide), samo pomoje ni lih ne vem kva narobe če mal tistega študentskega futra pojemo...al kvauser posted image !
Jaz bom danes juho kuhala(govedna+zelenjava), pa postrvi pekla, za mojedva bom še krompir nardila pa bo! Mogoče bom še kej bučk na žaru spekla, jih namreč obožujemuser posted image !

Se javim še kaj čez dan!
Uživajteuser posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Začela sem!
5.8.2007 8:39:05   
Tinca7
Joj, moj sadni dan je bil ena velika kriza. Hči je že za zajtrk hotela sendvič. Ker jo moram večinoma pitat je bila to velika skušnjava, ampak je šlo. Kosilo sta imela maledva piščančka v omaki, špinačo in pire krompir, jaz pa pečena jabolka. Kriza. Zvečer pa katastrofa. Lara je spet sendvič, mortadela tako lepo diši, pa kruh,uuuu kako ga pogrešam. Prov močno sem se mogla premagovat, da si ga nisem še sebi naredilauser posted image user posted image user posted image . Sem pa danes stopila na tehtnico; ja sej vem da goljufam; -3kguser posted image user posted image user posted image . To je definitivno super motivacija.

Eva; saj pri meni je delno isti problem. Doma sem že dobro leto (bolniška, porodniška) in se mi že rola. Pol pa še deci ne zastopjo, da porodniška ni ravno zabavna.

Danes pa piščanček in bučke. Hvala bogu, da bo kaj za žvečituser posted image !

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Začela sem!
5.8.2007 13:21:44   
katjandraž
Hej, punce!

Jaz imam pa danes sadni dan in sem zaenkrat še ok.

Z: 2 breskvi
M: sadna ploščica (sej ne vem, če lohka, ampak sem bila ful lačna?!)
K: sadna solata
potem pa še malica in večerja, pa še nimam pojma kaj.

Jaz sem si tudi zadnjič oreščke kupila in to indijske, ki so noro dobri, pa nimam pojma, če se to sme, ampak jih bom vseeno.

Tudi jaz sem se danes vagala in imam po enem tednu - 2kguser posted image . Se mi zdi, da sem imela še malo več minusa, pa me je OH dan totalno nesel. Drugače pa se zdajle bašem s čigumijem, da imam vsaj malo okusa v ustih.

Tinca7,user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Začela sem!
5.8.2007 14:57:45   
reni70
Dan,
Moj jedilnik danes,
Z:2 naktarini
K:piščanec,kos kruha pol,solata paradajz,juha
V;piščanec
Zlo mal sem pojedla za kosilo,ker mi res danes ni pasalo mam ene tažave pa zgleda je to razlog.
se še beremo lep dan vam želim

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Začela sem!
5.8.2007 18:58:58   
Tinca7
joj, danes je oče praznoval rojstni dan. Jaz sem bila zelo šridna in pojedla mojga piščančka, bučke, solato in juhico. Ostali so imeli same dobrote, a sem se jim lahko skoraj brez problema uprla. Potem je pa popoldne na vrsto prišla orehova torta z rumom. Tam sem pa odpovedala na celi črti. No, za večerjo ne bom pa nič. Taka praznovanja in podobne stvari so res ubijalec vseh diet. Sej če bi človek samo doma sedel in gledal v svoj krožnik, bi šlo, a kaj ko so na sosednjem vedno boljše stvariuser posted image .

Katjandraž, čestitke tudi tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Začela sem!
5.8.2007 20:33:50   
Teni_
Da se še jaz oglasim. Se pa nisem odločila za 90 dnevno dieto, ampak samo za manjžriuser posted image  in telovadi. Moram povedat, da sem šla dol nekje 2 kg. Upm, da bo še šla kakšna kilca in kak cm dol do septembra.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Začela sem!
5.8.2007 23:23:29   
Allia
Zdravo!
Se vam pridružujem tudi jaz.Na morju diete ni bilo mogoče izvajat.Prvi dan sem bila na sadju, potem pa vsako jutro sveži krofi s čokolado in svež kruh, pa salama,...zdaj začenjam znova.Upam, da tokrat dieto tudi končam, ker jo vsak teden le začenjam na novouser posted image user posted image user posted image Bom pa poskušala delati ločevalno, če pa bo kriza pa malo po Montignacu oz. po metodi manj žriuser posted image user posted image user posted image Tudi prvič se diete nisem striktno držala, pa je šlo vseeno dol.Zdaj se moram spravit le še na meg lagic.Ta teden grem še na masažo proti celulitu in upam, da mi bo dala več zagona.

Sem gledala mamice na morju, ki so bile kakšne pol leta po porodu in so bile fit. Takrat me je pa res bilo sram, ker zase nič ne naredim.Res upam,da mi tokrat uspe.
Jutri imam škrobni dan.Danes sem pa za kosilo jedla zelenjavo in jajce, kruh, juho. Za večerjo pa kruh in sir - sem ga kiksnila, ker bi morala le jajce brez kruha in ne sira.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Začela sem!
6.8.2007 19:42:33   
Tinca7
Kje ste vse? A ste obupale? Upam da ne!

No, jaz sem danes jedla prebranac - NJAM!!!! Res sem se najedla. Mal sem sicer goljufala in sem tudi za večerjo malo kruha zrave jedla. No punce pišite kaj, kako napredujete, kaj papcate,...


(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Začela sem!
6.8.2007 20:30:56   
bini
jest se javljam predno oddidem na morje...
danes je bil OH dan, pa mam občutek da je bla porcija makaronov za kosilo rahlo prevelika user posted image  - ampak skušnjava je bla velika tud, hehe.... vagala sem se prvič po prvem sadnem dnevu in je blo -1kg.. nekaj je za vzpodbudo user posted image
sicer pa gremo jutri do sobote na morje in upam da bo šlo kljub skušnjavam... sicer pa najbrž ne bo časa za skušnjave ob dveh škratih, ki sta čist naspidirana zadnje dni user posted image ...
torej srečno vsem, ki vztrajate...se javim spet drug teden kaj.
papa user posted image


_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Začela sem!
6.8.2007 21:28:53   
eva1
hej!

Mi smo cel dan okoli hodili, in nakupovali...ja in smo šli jest kr v špar restevracijo, pa sej jedla rižoto, samo meso sem ven zbezala...kr nekiuser posted image , pol pa smo šli še na en piknik, kjer sem okol 5h pojedla malo zelenjave+majhen kos kruha...no mal sem grešila, ampak pomoje ne bo panike! Sej mi ni jasno kok bom zdržala 3 mesece, ker mi je že sedaj ful težko, ko moram tko pazit, kaj lahko jem , pa kaj ne...ne vem kako bo na morju, pa v nedeljo imemo piknik(ima nečak roj. dan) jaz pa lih sadni dan..ne vem, mogoče bom pa menjala dneve al kva naj?
Drugače nisem ne vem kok lačna, samo to mi je zoprn, ker skoz moraš gledat kaj lahko ješ in kaj ne!
Jutri imam OH dan-bom vrjetno jedla testenine z gobovo omako in za večerjo bom imela tiramisu(sem že vse sestavine nabavla)...komej čakam na neki sladkegauser posted image user posted image

Kok časa že ve hujšate, oz kdaj ste začele?

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Začela sem!
6.8.2007 22:05:56   
reni70
Čer,
Joj punce jaz sem dons za većerjo tolk grešilauser posted image .Nisem se mogla zadržat.
Tolk sem bla lačna,da se mi je svetilo v glaviuser posted image .
Zdej pa razmišlam,da bi jutr naredila kar sadni dan,pa čeprav ga ne maram.
Mislim,da je bil razlog grešitve premalo sadja Z sam pol jabolka sem pojedla.
Za K sem imela kuhan krompir pa solato pa en kos kruha.pa juho po vrhu.
Pa pijem PREMALUUUU.
Moram se v roke vzet RESSS
Danes sem se vagala in je blo -2 kguser posted image


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Začela sem!
7.8.2007 8:12:26   
tananejka
Ojla punce!

danes imam OH dan, jedla bom pa krompir z zelenjavo, zvečer pa solato s krompirjem.

Danes je 1. teden in imam -1,5 kguser posted image



(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Začela sem!
7.8.2007 20:21:23   
katjandraž
Hej!

Danes sem imela Š dan (10. dan  moje diete) in sem si skuhala rižoto. Njami, je bila ful dobrauser posted image ! Samo že ves dan sta bila mala dva obupna user posted image  in zvečer mi je vse dol padlo in sem šla čist živčna iskat čokolado. No, čokolade ni bilo, so bili pa piškoti in valjda sem jih jedlauser posted image .

Bo že boljše, jutri je nov dan, in sicer zame OH dan. Jedla bom špagete z eno umetno paradižnikovo omako. Mali je bil namreč zvečer kar naenkrat lačen in je ravno to hotel jesti, pa sem malo več skuhala. Omake se mi pa niti pod razno ni dalo sami delati, ker sem ju user posted image  user posted image  imela že čist poln kufr.

Pa čestitke za izgubljene kg, reni70 in tananejkauser posted image !

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Začela sem!
8.8.2007 0:55:25   
pravljica
evo, še ena, ki je začela 1. 8. user posted image

se nisem prej javila, ker je bilo takih začetkov že več, pa sem po 1 ali 2 dneh obupala...tokrat gre očitno zares...1 teden je že mimo!

se kar striktno držim jedilnika...edino na Š dan sem si krompir skuhala nato pa še ocvrla na olju...ampak po moje ni panike...aja, pa pit bo še treba vsaj pol litra na dan več...če me pa ne žeja user posted image

torej, danes je bil OH dan - zelenjavna pizza na dom, zvečer pa kos in pol torte + 2 koščka čokolade
jutri spet sadje...pa bo že user posted image

malo me muči to, da moram vedno gledat na seznam, kaj lahko in kaj ne...za Š vem na pamet le riž, krompir, fižol in koruza...pri OH poznam le pizzo in testenine...pri B se spomnim na meso in jajca...to je to...potem pa kombiniraj user posted image

pri obrokih pojem zraven veliiko solate (zelene + paradižnik)...kako je s kruhom pa še zdaj ne vem, zato ga niti ne upam jest...kdaj ga lahko jem (belega npr.)???
pri B bi mi pasal zraven kakšnega mesnega namaza, s šunko, z jajci, biftekom...ampak ne vem, če lahko...pa TOAST npr. (+ pašteta, biftek, poli)???

bi morali napisat kak seznam za vsak dan posebej, kaj se lahko je, kakšni jedilniki se lahko sestavijo...tako, vse na enem kupu...je težko iskat po komentarjih za vsak dan posebej in zbirat podatke user posted image

se jutri tehtam...komaj čakam user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Začela sem!
8.8.2007 7:29:50   
katjandraž
Pravljica, pošlji mi svoj email naslov na zs, pa ti lahko pošljem skenirano knjigo o tej dieti. Vse notri super piše, pa še jedilniki so.

Tananejka, a ti si imela včeri res OH dan? Si se zmotla v dnevu ali si se zmotila, da je krompir OH? Krompir paše pod škrob.user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Začela sem!
8.8.2007 8:51:53   
Tinca7
Katjandraž, dobra si, da si takole sama z obema doma. Jaz imam dopoldne doma samo enga, popoldne (ob 14h) grem pa še po Laro v vrtec, pa sem zvečer kot cunja. Sem ugotovila, da je najtežji del te dijete to, da moraš za otroke kuhati same dobre reči, ki jih ti ne smeš jesti. Poleg tega da si itak na psu, ker malo manj ješ in ti pol še živce žrejo. Sem ugotovila, da sem na Laro veliko prej jezna, kot sem bla prej. Sem moram prov nazaj držat, da nisem prestroga z njo. Ampak znajo bit pa res user posted image !!!!!!

Danes imam sadni dan - GROZA!!!!!! A slučajno veste kje v LJ imajo kakšno lepo sadje? Tuki okrog mene imajo samo piškavo / gnilo rjavo sadje. Tega res nebi jedla!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Začela sem!
8.8.2007 9:15:06   
eva1
katjaandraž-res user posted image user posted image da si sama z mulčkoma doma-jaz imam Lukca ta mesec doma(drugače je v vrtcu),pa sem vsak večer k cunja-se skoz neki dogaja...res včasih dost naporno(sploh ko ima ati dnevne, sem ubistvu cel dan sama z njima)!

Ja Tinca-jaz sem včeraj 3x kuhala-sem imela že vsega vrh glave-najprej za mojg kuhalaa (fižol+krompir),za aljo zelenjavo, pol pa še za naju z Lukcem testenine+zelenjavna omaka-cel dan sem samo delala...aja pa še tiramisu sem delala...sem ga pojedla kr 3 kosščke(beri koseee)user posted image user posted image user posted image pače je bil pa tko doberuser posted image !

danes sem se vagala -3.5 kguser posted image user posted image user posted image (sem pa začela 1.8)

Pravljica ja dobrodošlauser posted image , jst sem tut  že 100x prej začela pa po kašnem dnevu obupala-upam,da bo zdej kej bolše!

Kakor jaz razumem in delam...sej lahko na B dan pojemo 1kos kruha, pa lahko kakšen namaz zraven-sam men bi blo to premalo za kosilouser posted image ...drugače pa pomoje lahko kruh na OH danuser posted image sam kaj bi zraven ne vemuser posted image

Ja danes pa sadni dan-pa nimam nč sadja doma..tako da moram v trgovino-sej ne vem če se mi bo dao z obema tja rinit...no sej neki borovnic imam, pa kašna jabolka bi se še najdla...bomo že zdržali!

 

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Začela sem!
8.8.2007 9:25:00   
eva1
KOLIKO SMO ŽE SHUJŠALE:

katjandraž - 2kguser posted image user posted image
tananejka - 1.5kguser posted image user posted image
bini - 1kguser posted image user posted image
reni70 - 2kg user posted image user posted image
Tinca7 - 3kguser posted image user posted image
teniRR - 2kguser posted image user posted image
eva1 - 3.5kguser posted image user posted image
pravljica - ?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Začela sem!
8.8.2007 12:33:52   
pravljica
-2kg user posted image

katjandraž, spodaj v profilu je mail, mi lahko pošlješ, prosim user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Začela sem!
8.8.2007 19:55:10   
daysi
Danes je moj tretji dan in če lahko bi se vam pridružila, saj rabim malo motivacije še od drugih, ter vedno je lepše, če lahko z nekom deliš nasvete.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Začela sem!
9.8.2007 11:34:05   
pravljica
daysi, izgleda da bo tukaj bolj bogo z nasveti user posted image

v glavnem, za mano je že 2. (!!!) sadni dan...bi mi skoraj bolj pasal vodni, ker mi že gre kar gor od tega sadja...še zjutraj (oz. v takšnem času kot je zdaj) se moram kar dobro potrudit, da ga pojem kak košček, zdaj ne vem če mi bo uspelo user posted image

danes imam B dan in si grem po biftek user posted image  zraven pa pečen kruh in jajčka, pa kak paradižnik,mogoče še sir...zdaj mi itak vse paše, sam da ni sadje user posted image



_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Začela sem!
9.8.2007 12:28:47   
Allia
Jaz imam danes beljakovinski dan in bom naredila čevapćićeuser posted image , zraven pa še solata iz kumaric.Na koncu popijem še juho.
Zvečer pa isto.

Meni so tudi sadni dnevi grozni.Mogoče bo bolje, če se mi bo enkrat uspel skrčiti želodecuser posted image user posted image user posted image , potem rabiš manj hrane in posledično nisi tolk lačenuser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Začela sem!
9.8.2007 13:57:41   
daysi
Jaz imam vitaminski dan, sem že jedla slive, kumarice, pa spet slive,...Kar je doma in pri roki. Jaz  popijem ogromno vode, tako, da upam, da se čim hitreje sčistim teh kilogramčkov navzdol. Najbolj me jezi, da moram za otročička kuhati posebaj in da vse teko lepo diši, mmmmm.... Ampak se ne dam, se bom borila ko user posted image , ... rečem danes, upam, da jutri tudi.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?