|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
13.8.2007 0:11:16   
pajac
jutri...
se bom delala da se mi je zaciklal post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6526
13.8.2007 0:15:40   
Antigona
Si ga sama naredila...

Jap, smilegenerator al kaj že tam piše....

Zdej pa res  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6527
13.8.2007 0:28:50   
pajac
jutri mi razloži kako si ga prilepila... meni ni šlo... sem pa prav luštnega naredila... lahko noč....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6528
13.8.2007 6:16:15   
pajac
Vidim da vse spijo kot ubite user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa sinoči še en film do konca pogledala.... danes pa nikakor spat... (no saj je moj user posted image imel prste vmes, ko se je tako "potihem" spravil v službouser posted image )...

No kakor koli čokolino user posted image user posted image user posted image in kava sta že na varnem...

Dejte se zbudit....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6529
13.8.2007 7:15:03   
pajac
vse spite???
grem še jaz malo počivat  user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6530
13.8.2007 7:56:56   
mojca 32
HOJLA
mi smo bili za vikend pa na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
madona je pasalo. ups kako se pa izražam ha ha ha ampak je res pasalo.
vreme smo imeli super je bilo toplo ne prevroče ravno prav.morje 25 stopinj.najprej sem mislila da se ne bom nič kopala ampak me je kar not potegnil ha ha ha
aja veste kaj brala sem o tem da pravijo da se visoka nosešnica ne more potopit in sedaj sem sama okusila to.plavati žabco je skoraj nemogoče te trebuh skoz gor uleče plavaš tako kot boa ha ha ha  smo se tako smejali na plaži smo bili pa glavna atrakcija me noben ni pogledal v oči ampak vsi v trebuh ha ha ha sedaj pa res vem da imam velikega
v trgovini so bili vsi tako ustrežljivi mi je ena prodajalka hodila za ritjo in sem imela občutek kot da bi mi sama najrajše kaj prijela (trebuh mislim)  en moški se je spravljav v vodo in je rekel da če grem jaz lahko potem gre on sigurno lahko 
saj vam pravim ful mi je bilo hecno
domov smo pa šli tako slabe volje
smo imeli avto na parkirišču in nam je nekdo fuul poravsal vrata sprednja in zadna ZA **** da bi ga dobila mu roke polomim da jih ne bi nikoli več uporabljav  pa jaz res ne vem kaj je tem folku nobenem ni bil v napoto ker je bil na parkirišču na drugi strani ceste stran od pločnika tako da ni motil nobenega no ja enega je že ker ravse je še mal popravil da je lahko nadaljeval delouser posted image user posted image user posted image user posted image
ko je user posted image pripeljal avto me je skor kap zadela .pa ravno meni ko se sekiram pol še tolk bol......
no to je zahvala za kratek dopust vidim da nam ni bil namenjen saj vem vse ne more bit.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6531
13.8.2007 8:09:25   
April
Jutro,

Pajac men je po boraxu tok tekel, da sem šla z brisačo med nogam spat.user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6532
13.8.2007 8:13:28   
Antigona
jutri mi razloži kako si ga prilepila... meni ni šlo... sem pa prav luštnega naredila... lahko noč....

tako kot kopiram vse... desni klik copy, pa potem paste (uporabljam explorer)

Dobro jutro vse skupaj!

Ja, pri nas se še zmeraj nič ne dogaja. Pravkar sem pojedla zajtrk, še kavico si skuham in zdej je res skrajni cajt da grem rodit, ker mi bo neskafeja zmanjkal user posted image . Sam še za zdele ga mam. Očitno bo treba v nabavo... Upam vsaj, da danes v Sparu dobis Jokerja (10% popusta, če kupiš nad 50 eur)...

Mony se vidive ob desetih, al te je že kam odneslo???

Mojca lepo da ste uživali na morju, za avto oz. rajse pa ne bom izgubljala besed, upam da imate vsaj kasko, da boste lahko tako dal popravit.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6533
13.8.2007 8:14:24   
Antigona
Jutro,

Pajac men je po boraxu tok tekel, da sem šla z brisačo med nogam spat.

Mislim, da si jo zdej pa kkonkretno potolažila user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6534
13.8.2007 8:15:52   
April
pa nism nč pretiravalauser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6535
13.8.2007 8:17:00   
April
Antigona, kdaj ti misliš sling rentat? A takoj na začetku al mal kasnej? Pa, če veš kam moraš ponj, ker na netu nč me piše.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6536
13.8.2007 8:20:27   
Antigona
Antigona, kdaj ti misliš sling rentat? A takoj na začetku al mal kasnej? Pa, če veš kam moraš ponj, ker na netu nč me piše.

Res nič ne piše, ampak predvidevam da ga pošljejo. Sicer pa je verjetno kak kontakt na internetu pa se bom takrat pozanimala. Verjetno ga bom rentala čez kak mesec...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6537
13.8.2007 8:23:21   
April
Jaz najbrž tudi. Ko bo mali star že kakšen mesec in bom morala začet sama hodit po Bena v vrtec.
Se bom pa kar za sling odločila, čeprav ostale rute tud super zgledajo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6538
13.8.2007 8:29:31   
Antigona
Jaz najbrž tudi. Ko bo mali star že kakšen mesec in bom morala začet sama hodit po Bena v vrtec.
Se bom pa kar za sling odločila, čeprav ostale rute tud super zgledajo.

Tud jaz sem gledala še ostale, in sem se tud odločila da bom najverjetneje vzela tegale (Maya wrap sling)

user posted image

in sicer verjetno v teli barvi
user posted image

Trak mi je všeč pa tale:
user posted image

Ma ne vem ful se ne morem odločit... Morm še mal razmislit user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6539
13.8.2007 8:30:59   
April
Jah saj jaz bom tud ta sling vzela, sam med barvami se pa ne moram odločit. Bi rajš v živo vidla.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6540
13.8.2007 8:38:05   
Antigona
Sem šla še enkrat prebrat vodič med culami in je sling najbolj uporaben kakor koli pogledaš... Tako da bom verjketno res tega prvega vzela. Al v tej oranžni ali pa modri barvi... To se morm pa še odločit...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6541
13.8.2007 8:40:00   
April
Kok ti vse lepo pregledaš. Men se brat ne da, ti bom kar na besedo verjela.user posted image

Jaz bi imela pa zelenga, bež ali pa pisanega.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6542
13.8.2007 8:40:10   
Antigona
Sem vidla da modre ni na zalogi, torej ostane oranžna...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6543
13.8.2007 8:41:02   
April
Da ti bo k barvi las pasala.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6544
13.8.2007 8:42:21   
Antigona
Jaz bi imela pa zelenga, bež ali pa pisanega.

bež mi je sicer všeč, ampak bi bil skoz v stroju (preveč občutljiva barva za moje pojme), od pisanih mi je pa všeč vzorec 37 ali mogoče 53, ampak to bi pa res mogla vidt...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6545
13.8.2007 8:42:21   
kk133
No, punce, naj se vam javim. Sem spala kot top, ker že dve noči nisem kaj prida.

Čeprav smo imeli plan it za vikend na morje, sem pristala v porodnišnici...

Hočete podrobnosti?

V petek zvečer sem še pogledala Globoko modrino, potem pa me je naenkrat začelo tako zvijat in tiščat na blato, da sem imela občutek, da nekaj ni v redu. Sem šla še dvakrat na stranišče, pa ni bilo nič boljše. Sem si rekla, tole bojo pa pa verjetno popadki. Sem čakala še eno uro, in so bili redni na 10 minut, zvija v spodnjem delu trebuha, seva, pa spet zvija... Poklicala lubčka, naj pride domov, so šli ven s fanti, pa je priletel za pet minut nazaj čisto paničen,...."a še ne greva?"...user posted image user posted image

Medtem, ko sem ga čakala, sem vse razpakirala za morje, ker sem vedela, da ne bomo šli nikamor.

V glavnem, pridem v porodnišnico v Celju, kjer me dajo na CTG - "gospa, vam se pa zelo lepo rišejo popadki, ...ja odprti ste dobra dva cm...no ja, glede na to, da boste tretjič rodila vas bom pa kar v porodno dala..."-

Lahko si mislite, da me je zagrabila panika za znoret.

Potem so poklicali še mojega dragega, ki je skoraj znorel, ko je čakal zunaj, in smo šli v porodno. Popadki so bili še kar na 10 minut.

Potem pa čakamo...in čakamo....in čakamo...pa pride sestra pogledat in reče, da se sicer lepo mehča in pripravlja, da pa se nisem nič več odprlauser posted image  in da bomo še počakali in predli mehur zjutraj, bo zdravnica ocenila.

Jaz sem malo zakinkala, se ob petih zjutraj spet zbudila, popadki pa so bili vedno REDKEJŠI in ne pogostejši!

Seveda sem šla zjutraj namesto rodit na oddelek, kjer sem zvečer še enkrat dobila te ne dovolj dolge popadke, ki so bili po mojem mnenju bili lažni ampak zelo intenzivni. Nato mi je še šel čep v soboto, včeraj pa sem zaradi lepega ctg rekla, da bi šla domov.

Upam le, da bomo jutri v Ljubljani, ko imam pregled, izvedeli, da smo vsaj 3 cm odprti in šli rodit, ker imam teh lažnih popadkov, ki sicer bolijo ko hudič, že poln kufer. Mogoče danes še en user posted image ...user posted image   Čep mi pa še kar leze ven, kot bi imeli polžeuser posted image user posted image

No, pa sem se vam izpovedala. Moram...

Lp katja

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6546
13.8.2007 8:44:29   
Antigona
Da ti bo k barvi las pasala.

Ja ja, sam ne vem kolk časa bom še mela oranžno rdeče lase....

< Sporočilo je popravil Antigona -- 13.8.2007 8:46:02 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6547
13.8.2007 8:45:51   
April
kk 133 to pa je res sranje, ko že misliš, da bo to to, pa te potem domov pošljejo.user posted image

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 6548
13.8.2007 8:47:29   
Antigona
kk133 ste imel pa pester vikend, ni kaj. Sam škoda k ni blo zaključka. Želim ti da bi jutri v Ljubljani pa le dočakala tvoja user posted image !

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 6549
13.8.2007 8:54:06   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: April

Jutro,

Pajac men je po boraxu tok tekel, da sem šla z brisačo med nogam spat.user posted image

user posted image .... kje si bila sinoči... danes to že sama vem....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Nifty test
Michonne RR

Ali ste/boste v nosečnosti opravile NIFTY test?

Da (30%)

Ne (54%)

Se še odločam (16%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!