|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
14.8.2007 20:21:36   
pajac
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6801
14.8.2007 20:23:19   
Talika19
No jest sem se odločila, da bom jutri rodila (ker je za malega ta datum ful dober, pa ne da se mi več hodit na preglede v LJ, pa še na test sladkorne so me spet dali, pa še Quelle denar da user posted image user posted image ). Tako, da sedaj bom naredila vse kar je na seznamu za pospešitev poroda:
- hitra hoja (sem prehodila 3,7 km)
- topla kopel
- hoja po stopnicah
- seks
...
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da vidimo.
Če to ne bo delovalo ....user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6802
14.8.2007 20:25:50   
April
Kok smo danes čvekic zgubil. Jaz ne bi rada na konc sama s sabo čvekala.user posted image  Enkrat do sobote bi pa res šla že rodit.Men je mama rekla, da bom v ponedeljek rodila. Hmm kok eni radi napovedujejo. No saj prvič je pa rekla, da bo na rok, pa je sfalila.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6803
14.8.2007 20:28:25   
April
Kako pa je s to kopeljo? Sem slišala, da eni ne priporočajo kopeli v pozni nosečnosti zaradi nevarnosti okužbuser posted image

Jaz bi se šla tud namakat.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6804
14.8.2007 20:29:50   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Saj sem jih pri vas pobrala...user posted image user posted image user posted image

Evo linka :
                  1.  http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

2. http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml

Hvala, res so nori

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6805
14.8.2007 20:43:39   
ašun
Zdej imam pa še en problemuser posted image user posted image user posted image  kako jih pa prolepim sem? Html koda ne prime

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6806
14.8.2007 20:47:09   
April
Jaz jih označim, potem copy in paste.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6807
14.8.2007 20:49:20   
pajac
UBB koda... torej ko odpreš samo klikneš na smileya, ki ga želiš, nato ctrl c in v svoj sporočilo ctrl v... in potrdi (ali predogled če želiš videti kako paše...
vsa umetnost... pri smileycentral pa itak samo klikneš pa ti ga vstavi v tekst...
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6808
14.8.2007 20:53:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No jest sem se odločila, da bom jutri rodila (ker je za malega ta datum ful dober, pa ne da se mi več hodit na preglede v LJ, pa še na test sladkorne so me spet dali, pa še Quelle denar da user posted image user posted image ). Tako, da sedaj bom naredila vse kar je na seznamu za pospešitev poroda:
- hitra hoja (sem prehodila 3,7 km)
- topla kopel
- hoja po stopnicah
- seks
...
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da vidimo.
Če to ne bo delovalo ....user posted image

Čuj vse to sem sprobala.. ves dopoldan se potepal, pomila tla, posesala, kopalnico in WC sčistila.. kosilo skuhala, zdaj posodo pomila in grem odnesti smeti...
NIČ!! Samo lak mi je šel dol z nohtov tako da imam še eno delo....

Pa včeraj sem pojedla ogormno grozdja in celi ananas in razen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni bilo nič...

Tko da ti vidi kako boš.. jaz sem se odločila, da se bom po ponovnem lakiranju nohtov poskušala zmenit z user posted image ... Tako to več ne gre... pa ne bom menda ponovno oen pomivala ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6809
14.8.2007 20:53:46   
mony5
Jst pa upam, da se je tudi pri meni začelo. Sem šla danes v center (drgač rabim do centra cca.25-30 min, jst sem pa udarla hitro hojo in prišla tja v 15 min, me je sestra od mojga vprašala če sem laufala k sm tok hitr pršla), pa malo ananasa sem jedla, pa z lupčkom sva na velikouser posted image , pa že cel dan mam trd trebuh (pol pa ne vem a se mi tamala tako guzi al kaj), pa špika me spredaj in zadaj! Upam, da bomo šli počasi v P in spoznali svojo user posted image ! Upanje umre zadnje!!! Če bi rodila jutri bi ji lahko dala še eno ime poleg Zoje, ja Marija a ne!!! Malo heca mora bit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6810
14.8.2007 20:54:06   
pajac
A ja.. a kakšni so pogoji za ta Quelle denar???? A samo da rodiš 15.8. ali moraš biti od prej njihova stranka??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6811
14.8.2007 20:55:21   
mony5
Pol pa res uživajo v Postojni, še posebej v čveku (joj spet bo deževalo)!!!user posted image user posted image user posted image

Ja Luka od Antigone je pa res velik fant!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6812
14.8.2007 20:55:52   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Jst pa upam, da se je tudi pri meni začelo. Sem šla danes v center (drgač rabim do centra cca.25-30 min, jst sem pa udarla hitro hojo in prišla tja v 15 min, me je sestra od mojga vprašala če sem laufala k sm tok hitr pršla), pa malo ananasa sem jedla, pa z lupčkom sva na velikouser posted image , pa že cel dan mam trd trebuh (pol pa ne vem a se mi tamala tako guzi al kaj), pa špika me spredaj in zadaj! Upam, da bomo šli počasi v P in spoznali svojo user posted image ! Upanje umre zadnje!!! Če bi rodila jutri bi ji lahko dala še eno ime poleg Zoje, ja Marija a ne!!! Malo heca mora bit! user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6813
14.8.2007 20:58:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Kako pa je s to kopeljo? Sem slišala, da eni ne priporočajo kopeli v pozni nosečnosti zaradi nevarnosti okužbuser posted image

Jaz bi se šla tud namakat.

Ma ne vem saj sem jaz tudi slišala... samo jaz sem se pred parimi dnevi kopala.. prvo sem se stuširala, nato a sem v čisto kad nalila ne pretoplo vodo... brez pen, kroglic, oljčkov.... je pa pasalo..

Kaj pa tiste ki rojevajo v vodi....

Ne vem mislim da ni bilo nič narobe.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6814
14.8.2007 20:58:08   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

A ja.. a kakšni so pogoji za ta Quelle denar???? A samo da rodiš 15.8. ali moraš biti od prej njihova stranka??

Koliko jaz vem sam da rodiš 15. in dobiš denar (se mi zdi, da to zato, ker imajo 15 let obstoja?!)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6815
14.8.2007 20:59:07   
pajac
Bejbe, a gremo jutri rodit... potem k Orehku na kavo in frapeje denar zapravljat...??????????????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6816
14.8.2007 21:03:46   
pajac
Quelle :

Če se bo vaš dojenček rodil 15. januarja, februarja, marca, aprila, maja, junija, julija, avgusta, septembra, oktobra, novembra ali decembra leta 2007, nam pošljite kopijo rojstnega lista in fotografijo dojenčka na naslov: Quelle d.o.o., Tržaška cesta 85, 2000 Maribor. Prejeli boste kupon z nagradnim popustom v vrednosti 150 EUR, ki ga poklanjamo ob naši obletnici! Izbirajte med ugodnimi ponudbami izdelkov v katalogu, ki smo jih za vas pripravili ob rojstnem dnevu!

Tako da ne dajajo denar ampak, bon z popustom in lahko izbiraš iz kataloga... Nič ne bo z Orehkom.... vprašanje kako je s tem popustom....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6817
14.8.2007 21:04:12   
ašun
 user posted image
cosgan mi ne dela težav ampak smileycentral. Mogoče sem pa kaj narobe inštaliralauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6818
14.8.2007 21:05:17   
ašun
Cosham mi ne dela težav ampak smileycentral. mogoče sem pa kaj narobe inštalirla

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6819
14.8.2007 21:13:43   
April
Ni ne vem akj dnarja, da bi si kaj opomogli. Pa še samo iz njihove ponudne lahko izbiraš.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6820
14.8.2007 21:14:38   
April
Jaz se pa zdajle pripravljam, da bi šla počepe delat.user posted image  

če bo kaj pomagal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6821
14.8.2007 21:17:22   
Talika19
Glede kopeli: jest se celo nosečnost nisem kopala, samo tuširala. Menda res ni najbolj priporočljivo. Sem pa prebrala na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1767532, kjer je ena pisala, da ji je to babca povedala, pa da je njej pomagalo.

Glede seznama: bomo probal (UPANJE UMRE ZADNJE user posted image user posted image user posted image ). Jest sem se tud z malim zmenila, da bo tako zanj najboljš. Pa da vidimo kako nas ubogajo. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6822
14.8.2007 21:25:37   
ašun
Zdej mi pa dela, zgleda, da je kakšen piškotek nagajal.
Ampak ne tuki, sam na msn-ju

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6823
14.8.2007 21:32:20   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz se pa zdajle pripravljam, da bi šla počepe delat.user posted image  

če bo kaj pomagal.

Pomagal kako???

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6824
14.8.2007 21:39:07   
Talika19
Mislim, da je moj user posted image  pogruntal, da se nekaj dogaja. Ima cel žur notri, samo ne vem a od veselja, da bo kmal pri mamici v naročju ali noče še nikamor.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

socialne delavnice
marta82

Na katero delavnico bi najraje vpisali svojega otroka?

o zasvojenosti (7%)

o nasilju (4%)

o pozitivni samopodobi (36%)

o konstruktivnem reševanju konfliktov (19%)

o tem, kako se učiti (15%)

nobeno (19%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!