|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prazna posteljica
15.8.2007 13:21:41   
sun71
Na forumu se oglašam prvič.
Pred dobrimi tremi tedni sem po ugotovitvi ginekologinje, da sem noseča ( 1. nosečnost v devetem tednu) brez ploda morala na čiščenje. Na začetku je bil velik šok in jok, nato sem ta dogodek nekako
potisnila na stran, s partnerjem sva takoj odšla na dopust (čeprav so mi odsvetovali...).
Zdaj, ko sva se vrnila domov, se je ritem ponovno vrnil na stare tirnice. Služba, vsakdanje obveznosti...eni pa meni pa je iz dneva v dan tečje. V službi stalno prikrivanje čustev (ker nihče seveda niti nič ne ve o tem), s prijateljicami ne govorimo več o tem. Stalno se mi poraja misel, če je bila pomota. Berem o splavih in ob tem mi je hudo, saj se sprašujem, če bi morda morala še malo počakati. Morda pa je bil plod še tako majhen, da ga ni videla... Po drugi strani pa, da le pretiravam, da mi naj ne bo hudo, da sem premalo močna, da kompliciram, saj tako nič ni bilo ipd. Upam in želim si, da vse skupaj mine, da čimprej pride dan, ko bova zopet lahko brez predsotkov govorila o najinih otrocih. Ko pomislim na spolni odnos postanem hladna, saj imam občutek da je nekdo vdrl vame in na meni pustil madež.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prazna posteljica
15.8.2007 13:34:03   
regrat
Najprej sožalje zaradi nesrečnega dogodka, vendar naj te pomirim vsaj v eno. Prav je, da si šla h ginekologu, namreč v devetem tednu se že vidi plod in še kaj. Prav si naredila, vendar mislim, da bi se morala pogovarjati o tem, kaj čutiš, tudi s prijateljicami; zato so prijateljice, da ti ob težkih trenutkih stojijo zraven. Želim ti VELIKO VELIKO VELIKO  sreče pri okrevanju in da kmalu s partnerjem sprejmeta to kot nesrečo in zaživita življenje v pričakovanju novega člana user posted image user posted image user posted image Bodi pogumna, smo s tabo!

_____________________________

Vsak dan je nekaj posebnega, četudi vstanem z dvema levima nogama.

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prazna posteljica
15.8.2007 14:13:54   
lana38
sun71, vem kako hudo je, ko izgubiš user posted image , pa čeprav so tebi rekli, da ploda ni bilo, zate je to bil tvoj user posted image . Lažje se boš pobrala, če boš čim več govorila o tem in dala vso bolečino iz sebe. Pridruži se nam na temi Upanje po splavu na forumu Upajmo skupaj. Tam se pogovarjamo take, ki smop kakorkoli izgubile svoje user posted image  in se medsebojno podpiramo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu regrat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prazna posteljica
15.8.2007 23:01:17   
stunfek
Pozdravljena Sun71! Me je kar malo pretresel tvoj prispevek. Nekako sem začutila, da si se res znašla v težki situaciji in prav tako kot moje predhodnice ti svetujem, da o tem spregovoriš. Morda ni bilo plodka ampak to ne pomeni, da ne gre za izgubo in vsaka izguba ima določen proces žalovanja, ki ga moraš dati skozi, da preboliš in zbereš novih moči za nove boje.
V prvi vrsti to naredi s partnerjem. Madonca, v istem čolnu sta in kdo te bo bolje razumel kot on. Povej direktno, da te boli in da se ti zdi, da sta zadevo prehitro potlačila.
Potem tvoje prijateljice. Saj vem, da je na svetu svašta ljudi ampak ob taki izgubi bo vsaka normalna ženska razumela kaj si šla skoz in ti stala ob strani in te bodrila.
Želim ti, da se čimprej pobereš in vem, da ni lahko, kar se ti je zgodilo. Nikar ne tišči v sebi. No. že to, da si prišla med nas in nam zaupala je velik korak. Boš videla tukaj gor se dogaja marsikaj :) predvsem pa je ogromno pogumnih žensk, ki za nobeno ceno ne bomo vrgle puške v koruzo. Borke smo vse in tudi ti sodiš med nas.

En objem za energijo in želje, da se čimprej razvedriš!

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prazna posteljica
17.8.2007 16:53:23   
Zamima
user posted image , vso srečo, kmalu pa enega zdravega in pridnega user posted image  ti želim.

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prazna posteljica
17.8.2007 17:08:56   
Taula
Ne potlači žalosti. Za vaju je to vajin otrok, čeprav ni bilo ploda.user posted image

Govori o tem z partnerjem, ker je tudi njemu hudo.

Srečno.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prazna posteljica
17.8.2007 17:12:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prazna posteljica
18.8.2007 11:37:36   
sisi80
Čim več govori s tistimi, ki jim lahko zaupaš, ki ti bodo stali ob strani. Lahko tudi na RR, videla boš, da je tukaj ogromno takih, ki so pokopali otročke, tako v trebuščkih kot že rojene. Boli. Vedno. Ne glede na to, kdaj se to zgodi.
user posted image Naj bo za tvojo lučko.


_____________________________

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prazna posteljica
18.8.2007 12:12:00   
KBM
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prazna posteljica
18.8.2007 19:56:42   
sayuri
sun71, vem kako se počutiš, saj je tvoja zgopdba enaka moji. Pred enim mesecem sem prav tako bila na čiščenju v 9t, ker je bil plod premajhen - le 4mm, ni bilo srčka, vrečka je bila le 14 mm velika...skratka nič ni ustrezalo pravilno razviti nosečnosti. Razmišljala sem podobno kot ti, se tolkla po glavi, da mogoče je pa vseeno bilo vse ok, doživljala sem krizo, jokala in kričala in govorila o tem. To pomaga. Govoriti. Ne tlači žalosti vase. Tvoj angelček bi hotel, da o njem spregovoriš. Pa srečno. 

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?