|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obarvan izcedek po brisu.. 3.9.2007 10:57:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem ga imela 2 dni, takega nežno roza. Me je pa takrat okrenk grabila panika, čeprav sem vedela, da je to od brisa, ker sem pred tem imela 2 spontana splava in me je pogled na izcedek čisto vrgel iz tira.
|
|
|
|
|
RE: obarvan izcedek po brisu.. 3.9.2007 14:36:19
|
|
|
|
kesi
|
Je normalno, mene je ginekolog sam opozoril na to, da se lahko pojavi obarvan izcedek, ki traja nekje dan, dva.
|
|
|
RE: obarvan izcedek po brisu.. 3.9.2007 17:19:21
|
|
|
|
eva78
|
tudi mene je ginekologinja opozorila,da je možna rahla krvavitev in da je to le od brisa. K sreči je pro meni ni bilko, sicer bi bila sigurno panična.
|
|
|
|
|
RE: obarvan izcedek po brisu.. 3.9.2007 19:08:39
|
|
|
|
buba1131
|
Meni pa je moja g. rekla da v nosečnosti ne jemljejo brisa (papp). Ali je pri vas šlo mogoče za bris ck (bakterije)?
|
|
|
|
|
RE: obarvan izcedek po brisu.. 3.9.2007 19:34:34
|
|
|
|
Magi*
|
na prvem pregledu običajno naredijo bris po PAPu, če je od zadnjega brisa več kot ?? let. res ne vem koliko.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Alo alo, prišel je Rene!Naj omenim, da mi je v petek odpadel čep – precej sluzi s krvavimi nitkami vmes. V soboto sem se na veliko sprehajala po...
Zadnje s foruma
Seks.
пеперутка16
Po seksu z možem, vi?