|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kalorifer ali radiator?
6.9.2007 20:14:01   
*Lana*
Mraz je pred vrati, prihod novega člana se bliža, pa sva z mojim razmišljala, da bi bilo pametno kupiti električni radiator ali kalorifer, saj živiva v bloku in nikoli ne veš , če bo dovolj toplo za  user posted image .

Kaj bolj priporočate, v čem so razlike med el.radiatorjem in kaloriferjem? Katerega priporočate?

Prosim za informacije.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kalorifer ali radiator?
6.9.2007 20:22:28   
karamela
Jaz im moj dragi se tudi odločava oz. sva se odločila za nakup radiatorja in ne kaloliferja. Nevem,  se mi zdi da ko kalorifer ugasneš ne oddaja več toplote. Radiator pa, ko je enkrat vroč, še kar nekaj časa oddaja toploto. Lepše mi deluje vizuelno radiator kot kalorifer. In nenazadnje čeprav tega ne smeš piše v navodilih lahko na radiator daš naprimer malo vlažno  kuhinjsko krpo pa se posuši. (Bomo prakticirali na morju pozimi, ker tam ni centralnega ogrevanja).


(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kalorifer ali radiator?
6.9.2007 21:54:43   
Naja31
Jaz se ravno ogrevam na radiator.
Radiator je bolje, saj oddaja toploto še nekaj časa, kalorifer pa samo takrat ko piha.
Meni se zdi kalorifer fajn, če nekam potuješ pa  ga za vsak slučaj s sabo vzameš, ali pa če želiš na hitro nor. kopalnico ogreti, ampak za bolj "resno" ogrevanje pa vsekakor radiator.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kalorifer ali radiator?
6.9.2007 22:28:30   
Naja30
Se strinjam z Najo. Sicer imamo mi oboje, radiator v dnevni sobi in ko ga ugasnemo, je še dolgo vroč in kakšno kuhinjsko krpo, slinček ali pleničko se da posušit gor (no, pa tud štimfe in sp. hlače user posted image ). Kalorifer pa je v kopalnici, da jo ogrejemo, ko se gre kdo kopat.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kalorifer ali radiator?
7.9.2007 7:52:00   
aluš
Tudi mi smo "rodili" pozimi in smo zato, da ni bila celo noč centralna prižgana (se ful sliši ko požene pumpo, pa še svakinja je v zg. nadstropju je bi šlo olje na hektolitre), kupili radiator. Super. Vsako zimo oz. prehod pride prav še po treh oz. že štirih letih. Smo ga ravno včeraj prižgali. Ker kalorifer mi ni všeč: ropota pa še piha (no ne vem če delajo že kaj bolj modernega). Torej jaz sem za radiator, pozimi lahko tudi fajn z njim dogreješ prostor, kjer boš kopala dojenčka. V kopalnici imamo pa infra že na leta, in smo tudi zelo zadovoljni. Je v parih minutkah toplo. Jo pozimi prižigamo kljub radiatorju, tako smo se srkljali.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kalorifer ali radiator?
7.9.2007 8:54:51   
dana
Vsekakor radiator, ker dalj časa drži toploto. Čim kalorifer ugasneš je takoj spet hladno. Se pa kar pozna poraba elektrike ko vklopiš radiator. Imamo doma oboje ravno za te prehode ali pa če je kakšen dež in potem mal zagrejemo v kopalnici.

Jaz imam kalorifer v službi ker še ne kurijo in me je že par let zeblo, zdaj imam pa tega dosti in sem ga kupila. In me prav luštno greje.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kalorifer ali radiator?
7.9.2007 10:58:17   
Nasy
kaj pa mogoče Zibro sistem...

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kalorifer ali radiator?
7.9.2007 12:38:28   
saraja
Mi imamo dva radiatorja, v zgornjem štuku pri njegovih pa imajo kalorifer, pa ko ugasnejo je spet mraz, tako da smo bolj za prvo varianto!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kalorifer ali radiator?
7.9.2007 13:56:06   
šnucika
Pri nas smo oljni radijator dali v otroško sobico,kalorifer pa uporabljam za dodatno hitro ogrevanje kopalnice,ko se tamala kopa...ta kombinacija je bila že od rojstva najboljša,saj je bila rojena decembra in tisto zimo je bilo zelo mrzlo.user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kalorifer ali radiator?
10.9.2007 12:00:22   
Minerva
Pri radiatorju moraš biti ful pozorna na zmogljivost glede na velikost prostora. Midva imava dokaj veliko kopalnico in potem radiator ne ogreje prostora dovolj. Drugače pa je infra pečka ful dobra varianta če rabiš na hitro ogreti en prostor.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kalorifer ali radiator?
13.9.2007 19:21:11   
Dadi
Midva sva pa dve leti nazaj kupila radijator, ki sva ga dala v otroško. Ker tam nisva vlekla centralne (se ne splača v stari bajti tega delat). In imava radiator z ventilatorjem in je zadeva res super. Če rabiš hitro ogret priklopiš ventilator in en dva tri je toplo.
Pa še sobica je majhna tako da ne kurimo na ful.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?