|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neprijetni dogodek med seksom
20.10.2007 21:14:16   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Zaloten ja, ampak da ji pa prihaja, ko jo otrok gleda...user posted image  To je pa velika razlika, se ti ne zdi?


Tu pač ni vzročne povezave, se pravi, ni ji prihajalo zaradi dejstva, da jo gleda otrok, temveč je naključno sovpadalo oboje ( orgazem in otrok se je takrat pač zbudil ). Vprašanje, kaj je toliko star otrok sploh "videl", kako si je prevedel itd .... vprašanje, če je sploh takoj dojel okolje ( večkrat se tolko stari otroci zbujajo zaradi sanj in ko so "tehnično" že budni, še nekaj časa ne dojamejo prave okolice, temveč so še vedno pod močnim vtisom sanj ).
Še ena malenkost: če se je orgazem že začel, potem niti ni imela vpliva na dogajanje ( prekiniti sredi orgazma? se to sploh da? ). Zato, mislim, je beseda "ogabnost" odveč, najmanj močno pretirana.
Se strinjam marsikdo nima veliko prostora oz otrok spi v isti sobi in kaj naj se zato odpove vsemu in gre med nune.Mislim da večina rajši sexa na pojstli kot pa na kakem kavču  in zato ni ogabna in nevem kaj še vse saj je bila pokrita in se ni šla kakega divjega sexa verjetn ,da bi zbudila sosede.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: neprijetni dogodek med seksom
20.10.2007 22:26:28   
lex
Mi smo vsi 4je v eni spalnici. Pa se nama včasih zahoče že ko napol spiva in pol ko je že fajn toplo pod kovtrom,naj grem na hladno v dnevno? No way. Res je, da če že kateri zakašlja obstanema, poslušava in če ni jokanja ali kaj drugega nadaljujeva, če pa je naslednji zvok karkoli od otrok, je pa žal sex v drugem planu in ponavadi se kar konča.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 77
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?