|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija psičk
14.10.2007 9:32:02   
KIKI****
Zanima me kako izgleda ko imajo vaše psičke menstruacijo. to sem se že tolkrat spraševala da mi ni nč jasnouser posted image

Mi imamo vedno pse in nič psičk.

Hvala za razsvetlitevuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 9:36:55   
Anonimen
Ko jo je mela Luna ji je skoz po malem kapljal po celem stanovanju user posted image  Smo ji kupil tiste hlacke, pa si jih je uspesno dol zvlekla, na koncu gonitve, po 16-ih dneh jih je zgrizla user posted image  Smo pac brisali povsod .. Meni je steno namazala, mi sploh ni jasno kako user posted image

Potem smo jo pa sterilizirali user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 10:59:53   
Petraa
nam te pasje hlačke niso nič pomagale,vedno si jih je dol dajala.
Potem smo našli ene stare spodnjice,ki so bile malo večje in ji dali gor skupaj z vložkom always user posted image   Si lahko predstavljate psičko,ki ima 45 kg z navadnimi spodnjicami in z vložkom always user posted image
Saj so se vsi smejali,ker marsikdo ni vedel da imajo psičke tudi menstruacijo.No,pa smo jih razsvetlili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 11:01:32   
Petraa
Aja,moram pa rečt,da je imela kar močno M in je nismo mogli pustiti brez.Povsod po tleh rdeče,da o sedežnih in posteljah ne govorim .
Kaplje ji kri ven ,kako pa misliš da izgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 12:06:45   
tjaga
Mene pa zanima, kdaj jo dobijo? Ker Esi jo je dobila, ko je bila stara 6 mesecev, Luna pa je sedaj stara že 10 mesecev, pa še nič. No saj ne da bi jo pogrešala, ampak vseeno. Ve morda katera?

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 12:10:33   
KIKI****
Ja nisem vedl akako glih zgleda mislila sem si da nekaj takega no kot pri ženskah ampak teg aše nisemvidl ain mi je kr mal hecno da bi imela psičko v hiši z menzouser posted image

No pol je verjetno tud pri drugih živalih tako?

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 12:41:33   
Anonimen
Tjaga, po moje vas bo vsak čas enkrat vaša prička razveselila.user posted image

Drugače pri naši Miši to poteka tako, da v bistvu opazimo, da ima M, šele par dni po začetku, vsaj po moje, ko na deki opaziš kakšen rjavkast flekec. Traja pa kakšen teden vse skupaj. Nazadnje, ko jo je imela, sem ji kupila otroške spodnje hlačke, izrezala luknjo za rep, in sem ji jih dala gor, pa je bilo čez glavo dovolj. Jih pa sploh ni porajtala.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 13:40:29   
lokvanj20
Nasa jo je mela dva meseca nazaj, smo ji pa tudi nabavli tiste hlačke pa noter dali vložek always pa ko nas ni blo doma si ga je cist strgala ven pa vsega razcafala user posted image   pa tud ko ga je mela na sebi ko se je z zadnjico otresla je blo vse od krvi tud po zavesah, pa po bloku na zidu vse od krviuser posted image . Baje da imajo menstro dvakrat na leto.  No nasa jo je mela kar celih 14 dni.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Menstruacija psičk
14.10.2007 18:02:18   
Anonimen
Opazim takoj, ko ima nabreklo žemlco, da bo user posted image . In res še isti dan ponavadi priteče. Na začetku par kapljic, potem čez ene 3 dni pa malo več. ima pa belo dlako, tako, da je to zelo vidno. Jo imamo pa zunaj. Ko gre to mimo, lepo vse spucam v nulo. Seveda pa vsak dan spiram tisto kri, kjer jo pač pusti.

(odgovor članu lokvanj20)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Menstruacija psičk
15.10.2007 18:42:55   
* Mateja *
Ravno zaradi te nevšečnosti sem sedaj kupila samčka. Naša ostarela pudljica jo je tud mela in smo ji kupili posebne hlače  v trgovini za male živali. Take usnjene z repom ven, nanje smo ji flikali po polovico mini  oz. dnevnih vložkov. Ni si pa cufala veliko ven, prve dni morda, pol pa ne , se je navadla, ker ji druzga ni preostalo. Da bi pucala kri za njo, to pa ne, če se da stvra drugače rešit. POl so jo pa itak mogli operiret, ker je mel neki na maternici in ni bilo več fešte. Jo je pa mela po 2krat al pa celo trikrat na lezo in ne samo 14 dni, kar več časa, ker je mela na koncu še mal rjavkasto. Vsi so se nam smejali, češ psa oblačijo,....blabla bla, eni enostavno ne vejo da to tudi spada zraven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Menstruacija psičk
16.10.2007 12:01:44   
*BellaLuna*
Moja Luna se glih zdaj goni in imamo težave predvsem z nadležnimi samci, ki kampirajo okoli vrta in nekaterim celo uspe preskočit ograjo. sprehodi so pa tudi razred zase, saj zgleda da peljem krdelo psov na sprehod.
Kako zgleda gonitev? Traja nekje 3 tedne, s tem, da je psička godna nekje v tistem sredinskem tednu. Gonitev opaziš po nabreklem spolovilu in po kaplicah krvi. Nekatere krvavijo malo in samo nekaj dni, nekatere krvavijo celo gonitev - pač različno. Na splošno naj bi pa veljalo, da ko krvav izcedek rpeide v brezbarvnega, takrat naj bi bila psica najbolj plodna in jo je treba najbolj čuvat. amapk kot rečeno, ni pri vseh psicah enako.
Drugače pa imamo mi tudi hlačke, ki jih psica zelo dobro prenaša, samo to rundo ji jih nisem dala gor, ker se mi zdi, da je bolje, če se normalno "čisti". Tudi meni ni prijetno nosit vložkov, zato tudi nje ne mislim obremenjevati. Tako da samo malo večkrat pobrišem tla in je. Tepihov nimamo, na kavč pa ne sme. So pa kapljice tudi po zidu, ker se včasih otrese in takrat frči vse naokoli. Ali pa ko spi na hrbtu (najbolj priljubljena poza ležanja pri moji psici) in potem malo popaca zid.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Menstruacija psičk
25.10.2007 9:18:41   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*
Na splošno naj bi pa veljalo, da ko krvav izcedek rpeide v brezbarvnega, takrat naj bi bila psica najbolj plodna in jo je treba najbolj čuvat. amapk kot rečeno, ni pri vseh psicah enako.


Psica je najbolj godna ob ovulaciji ta pa nastopi 2 dni po tem ko se raven progesterona dvigne na 4. Se pravi, ko ima psica progesteron tam okoli 10-12. Pri vsaki psički je to različno, nekatere ga dosežejo že 9-12.dan, so pa tudi psice, ki to raven dosežejo okoli 20.dneva gonitve. Progesteron je treba spremljat, najbolje na 2 dni. Poznam tudi psico, ki so jo parili 21.dan, progesteron je imela 24 in na koncu 7 mladičev. Tako da se tega ne da posploševat, vsaka psica je individum zase.


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Menstruacija psičk
25.10.2007 9:26:37   
pravljica
naša ima to tako malo, da večkrat sploh ne opazim user posted image  če pa že vidim, je to krvav madež(ek) na beli rjuhi user posted image  ji oblečem otroške spodnjice, katerim sem izrezala luknjo za rep in je to to...ne rabi vložkov, ker je vsega skupaj komaj omembe vredno user posted image
kako se goni pa ne vem, saj nikoli ne spusti nobenga psa niti blizu, kaj šele kaj več...pa kolikokrat na leto je to, tudi nimam pojma...ali je možno, da sploh nima več M, stara je 5 let?

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Menstruacija psičk
26.10.2007 23:06:22   
*BellaLuna*
Tanaja kaj sem pa jaz drugega napisala? Nisem se poglabljala v teste,m ker mislim, da kdor ne želi pariti, testov ne dela, še vedno je pa dobro, da ve, kdaj je psica najbolj plodna. In tudi napisala sem, da je vsaka psica zgodba zase, zato se ne da posploševat.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?