Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:40:00
|
|
|
|
purple
|
Zato je pa za to temo pravi naslov. Hvala sotašča.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:40:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
Romana, citirat se nauč.... Ma zdaj pa res..zaključmo to temo..odprite si drugo...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:44:31
|
|
|
|
purple
|
Pobožne želje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:44:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana, citirat se nauč.... Ma zdaj pa res..zaključmo to temo..odprite si drugo... sej znam...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:50:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana, citirat se nauč.... Ma zdaj pa res..zaključmo to temo..odprite si drugo... sej znam... Ehe...ne znaš popravljat, tako, da se ne bi videlo, da si popravila...tako, da : nimaš pojma Pa dej nej vodovodar že neha vrtat...zmešal se mi boooooooooooo
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:51:02
|
|
|
|
purple
|
Zamaške v uho!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:51:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Hja, zdaj bo pa vodovodar kriv.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:54:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, zdaj bo pa vodovodar kriv. Ja, če pa res vrta ene pet ur že ..grozaaaaaaaaaaa....a ga pošljem na to temo, da mu napišem zgiiiiiiiiiiiin? Pa zdaj je šele v kopalnici...baje, da bo šel tudi v kuhinjo Dobro, da grem kmalu na šiht.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:56:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, zdaj bo pa vodovodar kriv. Ja, če pa res vrta ene pet ur že ..grozaaaaaaaaaaa....a ga pošljem na to temo, da mu napišem zgiiiiiiiiiiiin? Pa zdaj je šele v kopalnici...baje, da bo šel tudi v kuhinjo Dobro, da grem kmalu na šiht. Draga moja njuška, ti si bila že dolgo pred vodovodarjem zmešana, tak da ne krivi revčeka.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:56:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana, citirat se nauč.... Ma zdaj pa res..zaključmo to temo..odprite si drugo... sej znam... Ehe...ne znaš popravljat, tako, da se ne bi videlo, da si popravila...tako, da : nimaš pojma Pa dej nej vodovodar že neha vrtat...zmešal se mi boooooooooooo Njuška teb se meša že tko... ni nič vodovodar kriv...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:01:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Draga moja njuška, ti si bila že dolgo pred vodovodarjem zmešana, tak da ne krivi revčeka. Mogoče nisem bila čisto normalna, to priznam Ampak dokončno se mi je pa zmešalo zaradi njega
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:09:35
|
|
|
|
Sancho
|
Prvo pozdrav vsem nato pa sorry....nisem opazil,da ste me odkrile.Pa tak je blo fajn v ilegali brat . Šiittt ne...enkrat odprem to temo pol vas ne morem nehat brati.Mal me je strah ja,ker vidim da je večino ženski del tu prisoten čeprav je v ženski družbi najboljše......vsaj ponavadi. Ajd za prvič dost......uživajte še naprej in redno pišite. IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ti kar upaj,pri otrocih se nikoli ne ve kdaj ti kakšno presenečenj pripravijo,pa leta tudi hitro bežijo.Jaz že čakam,kda se bodo spomnili za naseldnjega vnuka. Ali sin ali pa spet najstarejša hči.Tamlajša jih ima 18,pa niti ne pomisli. Sancho daj no opogumi se,pidruži se nam,kaj te je sram. Ne grizemo veš!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:11:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pa smo dobile petelinaaaaaa.....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:13:00
|
|
|
|
purple
|
Če pa samo bere, nič pa ne upa napisati.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:14:10
|
|
|
|
Sancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pa smo dobile petelinaaaaaa..... Sam ne laufat dva kroga okol bajte pa pol počakat.....me zadnje tace bolijo.Tak,da en krog bi bil dost.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:14:39
|
|
|
|
tanikaa
|
A da mamo novega člana? Super.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:15:24
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sancho IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pa smo dobile petelinaaaaaa..... Sam ne laufat dva kroga okol bajte pa pol počakat.....me zadnje tace bolijo.Tak,da en krog bi bil dost. Dobrodošel. Končno si se opugumil.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:17:20
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A da mamo novega člana? Super. Čisto na frišno, še za obdelat.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:24:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ne grizemo veš!!!! Vidim, da se je Neva tukaj malo zmotila.No , zdaj grem na šiht, pa pričakujem, da bo čista tišina.Delam pa jutri takoj zjutraj, tako, da v kontrolo pridem šele jutri popoldne.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:24:51
|
|
|
|
Sancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A da mamo novega člana? Super. Čisto na frišno, še za obdelat. Hvala za dobrodošlico purple.............nežno prosim.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:26:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Si poročen? Maš otroka? Si fraj? Od kje si? Koliko zaslužiš? Koliko maš prišparanih €
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:32:30
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sancho IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A da mamo novega člana? Super. Čisto na frišno, še za obdelat. Hvala za dobrodošlico purple.............nežno prosim. Saj smo nežne.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Purple ve kako z moškimi.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:35:54
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Purple ve kako z moškimi. Hvala, Nataša, hvala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 13:35:55
|
|
|
|
Sancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Si poročen? Maš otroka? Si fraj? Od kje si? Koliko zaslužiš? Koliko maš prišparanih € Da....dva....dopoldne....Celje.....premalo.....nič.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?