Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:30:35
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kaj pa vam bo na poroki striptiz? En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!! to je za dekliščino....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kaj pa vam bo na poroki striptiz? En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!! Na deklišni, ne na poroki. Kaj bo nag za svate plesal? Da kako staro mamo kap rukne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:31:24
|
|
|
|
Udb
|
čer čer!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:31:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kaj pa vam bo na poroki striptiz? En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!! to je za dekliščino.... No, sej za dekliščino sem mislila:torej:En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro, da jaz nimam teh problemov. Dajte mi povedat kam naj grem jutri z mulčkom. Sva sama doma.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:32:08
|
|
|
|
purple
|
Čer vsem čvekicam, lako noč viljamovka. Viš, Pikec, moj ma res band- štirje odrasli, na otroke pa bo treba malo počakat. Res pa so čisti rokerji. Pa žene jih skozi čuvamo.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:32:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez. ne hočem videti tisto špičasto rit in tizga bingla....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kako se sklanja ONO? ONO ONEGA . . . . . .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:32:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kaj pa vam bo na poroki striptiz? En najbolj bednih običajev, kar jih je...kaj , če ti striptizer prdne pod nos, kaj, če smrdi..kaj, če ima majhnega...jaooo, jaz se nebi spuščala v tak riziko!!! Na deklišni, ne na poroki. Kaj bo nag za svate plesal? Da kako staro mamo kap rukne? No, sej lahko bi svoj prvotni post popravila, pa bi bilo..sej menda sta kokr tok pametne, da vesta da sem imela v mislih dekliščino..čeprav pri Romani se nikol ne ve, kaj se bo spomnila..to pa res...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj da ne striptis na poroki???halooooooo itak da ja... Na moji poroki ga je ženin plesal . Frišnopečena tašča pa je skor živčnega fasala (pogled na ženina pa ni bil ravno med najlepšimi, je bil pa za v anale)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez. ne hočem videti tisto špičasto rit in tizga bingla.... Zdej je pa užaljen, pa noče.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:34:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Romana,, a ti lahko jaz striptizerja za dekliščino zrihtam?Ti prisežem, da ga nikoli ne boš pozabila
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo sej menda sta kokr tok pametne, da vesta da sem imela v mislih dekliščino.. Ne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:35:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer vsem čvekicam, lako noč viljamovka. Viš, Pikec, moj ma res band- štirje odrasli, na otroke pa bo treba malo počakat. Res pa so čisti rokerji. Pa žene jih skozi čuvamo. No, me pa prav zanima, če tale tvoj kaj pametnega poje...a je kje kakšen link do njegovih pesmi?Lahko tudi bolj intimno, na z.s....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:35:25
|
|
|
|
purple
|
Romana, jaz nebi Njuški zaupala. Nikoli se ne ve.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:36:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez. ne hočem videti tisto špičasto rit in tizga bingla.... Zdej je pa užaljen, pa noče. Seveda, ker ve, da je res, kar je Romana napisala...hm..kako pa ona ve pravzaprav, kako so pri njem poštimane stvari tam spodaj....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:36:44
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer vsem čvekicam, lako noč viljamovka. Viš, Pikec, moj ma res band- štirje odrasli, na otroke pa bo treba malo počakat. Res pa so čisti rokerji. Pa žene jih skozi čuvamo. No, me pa prav zanima, če tale tvoj kaj pametnega poje...a je kje kakšen link do njegovih pesmi?Lahko tudi bolj intimno, na z.s.... Ne vem, če ga bom znala prav napisat. Mislim da je- myspace.com/atlantid
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ufa se je težko uklopit v vaš čvek,če pozno prideš. Pismo o ansamblih pol kar naenkrat o binglnih.Ne veš al na dekliščini al na poroki.Ej iz ansambla v striptiz striptiz je za dekliščino in fantovčino,vljda ne na poroki,lepo vas prosim,tam bodo stare mame in dediji predčasno zapustili,pa ne dvorano ampak ta svet.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti njuša, kaj je blo z unim trojčkom včer????
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:37:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer vsem čvekicam, lako noč viljamovka. Viš, Pikec, moj ma res band- štirje odrasli, na otroke pa bo treba malo počakat. Res pa so čisti rokerji. Pa žene jih skozi čuvamo. No, me pa prav zanima, če tale tvoj kaj pametnega poje...a je kje kakšen link do njegovih pesmi?Lahko tudi bolj intimno, na z.s.... Ne vem, če ga bom znala prav napisat. Mislim da je- myspace.com/atlantid Ga bom dala med prijatelje...jaz sem tudi tam...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:37:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez. ne hočem videti tisto špičasto rit in tizga bingla.... Zdej je pa užaljen, pa noče. hitr naj pride dol z drevesa....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:37:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti njuša, kaj je blo z unim trojčkom včer???? Colt me je zadovoljil...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti njuša, kaj je blo z unim trojčkom včer???? Colt me je zadovoljil...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Babeeeeeeee... kako bi rekle da je na deklišini plesal tip z majhnim "onetom", ampak naj bo pravilno sklanjano... ONO mislim....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:38:40
|
|
|
|
purple
|
Aja? Kako pa to. Povej kako te poiščem!
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?