Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:39:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana, jaz nebi Njuški zaupala. Nikoli se ne ve. sej ji ne zaupam... UDB dober večer...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
sam da ni blo treba brisat...pridna vidva
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Romana, jaz ti pridem za 300 € brenkat pa pet, za dodatnih 200 ti pa še moj pride na deklišno stiptiz zaplesat. prodano, sam pod pogojem, da je striptiz do konca.... Do zgoraj brez. ne hočem videti tisto špičasto rit in tizga bingla.... Zdej je pa užaljen, pa noče. Seveda, ker ve, da je res, kar je Romana napisala...hm..kako pa ona ve pravzaprav, kako so pri njem poštimane stvari tam spodaj.... Za rit pa res ve, ker je zadnjič pr men slike gledala, pa sva pozabla eno zbrisat, ko sem ga v boksarcah slikala. Sam je rekla, da ma tako športno sexy, ne špičasto.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Aja? Kako pa to. Povej kako te poiščem! EJ!!!!!!!!!!PUNCEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! A bi ve lahko te vaše skrivnostne osebne na ZS pa nekaj povedale,kar bi lahko vse sodelovale.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:40:43
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti njuša, kaj je blo z unim trojčkom včer???? Colt me je zadovoljil... pomoje bolj, da ne veš......
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi vi mene danes ŠLJIIIIIIIVIIIIIILEEEEEEEEEEE PROOOOOOSIIIIIIIM.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:41:36
|
|
|
|
purple
|
Nevica. Naslov sem dala od daddya- oziroma od njegovga ansambla- lahko tudi ti pogledaš.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
udb a bi tudi midve kakšno rekle no,tako,da one ne bodo razumele.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A bi vi mene danes ŠLJIIIIIIIVIIIIIILEEEEEEEEEEE PROOOOOOSIIIIIIIM. Podajmo si roke!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:42:30
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A bi vi mene danes ŠLJIIIIIIIVIIIIIILEEEEEEEEEEE PROOOOOOSIIIIIIIM. Sory!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
eeeeeeeeejjjjjjjjjjj babuše moje!!!!!!11 dejte mal manj citaranja v kvradtkih uporablat, ker ratava nepregledno....se mi ne da popravlat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nevica. Naslov sem dala od daddya- oziroma od njegovga ansambla- lahko tudi ti pogledaš. Aha,naslov?A je zvočen nimam zvočnikov.Pa lahko tui na primorsko pridejo špilat?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:43:19
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A bi vi mene danes ŠLJIIIIIIIVIIIIIILEEEEEEEEEEE PROOOOOOSIIIIIIIM. Podajmo si roke!!!! Sory, tebi tudi.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:43:34
|
|
|
|
Miss Piggy
|
jaz si bom pa nik menjala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Čujte nea se hecajte ... sem volje danes. vam bom grozila na zs... pa ponoči vas bom strašila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR eeeeeeeeejjjjjjjjjjj babuše moje!!!!!!11 dejte mal manj citaranja v kvradtkih uporablat, ker ratava nepregledno....se mi ne da popravlat Ja šefe
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:45:00
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Nevica. Naslov sem dala od daddya- oziroma od njegovga ansambla- lahko tudi ti pogledaš. Aha,naslov?A je zvočen nimam zvočnikov.Pa lahko tui na primorsko pridejo špilat? Zvočen, ja. Njegove pesmi igrajo- daddyeve- jih ima okoli 50 napisanih. Špilajo pa vsepovsod- sam se ponavadi žene zraven prištulimo- se bojimo za njih.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec počakaš da zadnja napiše potem pa v enem okencu celo debato prebereš IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR eeeeeeeeejjjjjjjjjjj babuše moje!!!!!!11 dejte mal manj citaranja v kvradtkih uporablat, ker ratava nepregledno....se mi ne da popravlat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:45:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Aja? Kako pa to. Povej kako te poiščem! Sem jim pisala, da me dajo med frende..vidim, da imajo šele enga, jaz mam pa že 2, če bojo še oni, bom mela 3 Jaz sem pa tam tako....samo njuškam, nič drugega, da bi se kaj pametnega dogajal...se zaenkrat ne... Ne vem pa , kako bi ti dala link, da me najdeš..Ksena sem tam...če me lahko najdeš, svaka ti čast..sem še nova v tem, pa nimam glih ne vem kaj poštiman še
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ jaz si bom pa nik menjala Kaj nik drugo temo mormo odpret.Živijo Elisa. Motovilčica noč čarovnic je že mimo,nima haska,da se matraš z strašenjem saj ti nobena ne bo verjela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ jaz si bom pa nik menjala Zakaj pa?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:46:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A bi vi mene danes ŠLJIIIIIIIVIIIIIILEEEEEEEEEEE PROOOOOOSIIIIIIIM. motovlic sej te .... jaz te vez čas šljivim tle gor....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:46:22
|
|
|
|
purple
|
Motovilčica, ne bit jezna, sam neznam sklanjat.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sam se ponavadi žene zraven prištulimo- se bojimo za njih. ja ja purple - zdej se kar ven vadi ... Zdej si se izdala...ma kaka žena - grupie, kar priznaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:47:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Za rit pa res ve, ker je zadnjič pr men slike gledala, pa sva pozabla eno zbrisat, ko sem ga v boksarcah slikala. Sam je rekla, da ma tako športno sexy, ne špičasto. [/quote] dej ne govor tega okrog... a morjo vse vedeti,da sem tvojga deca v gatah vidla....
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?