Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 najbolj,da grem spat... Pohit da si nauš premislila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, no. Sam res sta bla zadnjič na randiju, pa še jaz sem ga mogla spomnit, saj je pozabu Pa ti verjameš v večženstvo no,pa nova moda,sultan in harem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:04:40
|
|
|
|
purple
|
Sigurno, Romana- je že zmenjeno, samo nisi še povedala, kerga bi ti zbrala.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:05:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT nisi...... Motovlic sam zate predn grem v pančevo....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT Saj veš ljubica,da mnogim ni zvečer do solate
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:05:44
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT Motovilčica- saj te imamo radi.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:05:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT A je kdo kaj reku?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:06:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Sigurno, Romana- je že zmenjeno, samo nisi še povedala, kerga bi ti zbrala. ne vem...... tist ko bo najbolj Danaji všeč.....sej ima lepo izbiro..kje pa lahk izbira med petimi brati...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:06:56
|
|
|
|
purple
|
Pikec, z veseljem sem sprejela.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška s tabo bi rada šla enkrat sam na kofe da vidim kako se počuti luft v realnem prostoru in času. IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem luft, jaz sem mali mali mali luft... JAZ SEM LUFT A je kdo kaj reku?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
bomo večne.... Ja Dokler se ne pobarvamo v rdeče
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:07:45
|
|
|
|
smrka
|
jest se popolnoma strinjam z njusko!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:08:03
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Sigurno, Romana- je že zmenjeno, samo nisi še povedala, kerga bi ti zbrala. ne vem...... tist ko bo najbolj Danaji všeč.....sej ima lepo izbiro..kje pa lahk izbira med petimi brati... Redko kje! Ma, ma tvoja danaja srečo.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Viljamovka, samo tebi na čast odhajam spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:08:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 bomo večne.... Ja Dokler se ne pobarvamo v rdeče jaz bom večna blond.... bom vztrajala....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:08:47
|
|
|
|
smrka
|
njuska pravi da bo striptizer prdel Romani na poroki k zmesan... verjetno se bo oreng najedu fizola.. me prov zanima kako to gentelman nardi, kako on prdne.. medtem ko plese v tangicah uuuu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:11
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka jest se popolnoma strinjam z njusko! A nas boš še ti preganjala?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Sigurno, Romana- je že zmenjeno, samo nisi še povedala, kerga bi ti zbrala. ne vem...... tist ko bo najbolj Danaji všeč.....sej ima lepo izbiro..kje pa lahk izbira med petimi brati... Redko kje! Ma, ma tvoja danaja srečo. ja sej glih zato mamo mal več cajta.....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Viljamovka, samo tebi na čast odhajam spat. Nočko. Yesss...imaš vso mojo podporo pri tem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka njuska pravi da bo striptizer prdel Romani na poroki k zmesan... verjetno se bo oreng najedu fizola.. me prov zanima kako to gentelman nardi, kako on prdne.. medtem ko plese v tangicah uuuu A ti si pa še vedno štiri strani nazaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:40
|
|
|
|
paris
|
Purple, zdajle sem poslušala komade od daddya in benda, všeč so mi, moram priznati, najbolj dama in rudar
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:09:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka jest se popolnoma strinjam z njusko! se podpišem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:10:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka njuska pravi da bo striptizer prdel Romani na poroki k zmesan... verjetno se bo oreng najedu fizola.. me prov zanima kako to gentelman nardi, kako on prdne.. medtem ko plese v tangicah uuuu ja sam jaz še kar rabim en DUO, da mi bo brenkuuuuuuuuuu.........!!!!!!!!!!! sej mene ne moti prdenje, ker jaz tega ne voham...in to čist zares!!!!!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:10:28
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: smrka jest se popolnoma strinjam z njusko! A nas boš še ti preganjala? Ma nisem jest tok nevaarna k njuska
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?