Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.11.2007 22:36:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Nooooo, končajmo jo že!!!!! Se strinjam..kdo je bil že avtor te teme?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.11.2007 22:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ne še ko moram zvedetkk se napiše Hollywoodskem pravilno v slovenščini. Viba film .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.11.2007 22:37:18
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ne še ko moram zvedetkk se napiše Hollywoodskem pravilno v slovenščini. IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Nooooo, končajmo jo že!!!!! if ju ask me je to tkole:Holijvodskem...nism prepričana
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.11.2007 22:37:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Nooooo, končajmo jo že!!!!! Uf, še ena huda. Kaj je danes, da ste tolk hude ? Kaj je danes, da ste tako vztrajne?Ponavadi vas prej odženem
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Že jo sveta jeza stresa, Njuška trese se od besa, Ni ji ženski pomoči, stalno ona se jezi. Ganja, zmerja nas in psuje, vsak večer je valjda huje. Ko že zaključi ta svoj ples ponovno ženska pade v stres. Se nevednica dobi, Pa našo Njušo razjezi, ko čisto mirno nevede ženska hoče svoj cede. Če hormonov ne umiri, itak vemo kaj sledi. Žensko čaka še fršlok druge čveke pa u jok.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Že jo sveta jeza stresa, Njuška trese se od besa, Ni ji ženski pomoči, stalno ona se jezi. Ganja, zmerja nas in psuje, vsak večer je valjda huje. Ko že zaključi ta svoj ples ponovno ženska pade v stres. Se nevednica dobi, Pa našo Njušo razjezi, ko čisto mirno nevede ženska hoče svoj cede. Če hormonov ne umiri, itak vemo kaj sledi. Žensko čaka še fršlok druge čveke pa u jok. Pikc!!!!!!!!!!!!!!!! Dobra si!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:39:10
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
Piko a si ti pesnik
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:41:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, Pikec..moram pa priznat, da si genialna... Vsaj v smeh si me spravla... nisi sicer glih Michael Jackson..ampak o.k., naj ti bo.. Zdaj pa spat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem pa laaaaačnaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker mam moderatorske pravice, in ker ne vdam se jaz brez boja, za vse vas drage zvite tice, zadnja beseda je pač itak - moja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:46:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zadnja beseda je pač itak - moja. Sanjaj
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR zadnja beseda je pač itak - moja. Sanjaj Pejt prešerna brat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zmaj, jaz sem mali mali mali grozni zmaj, JAZ SEM ZMAJ
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem zmaj, jaz sem mali mali mali grozni zmaj, JAZ SEM ZMAJ A baterija? Prisegam na Duracel
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ne izivaj... bom šeres prišla na... kam si že rekla? orožnovo? IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz sem zmaj, jaz sem mali mali mali grozni zmaj, JAZ SEM ZMAJ A baterija? Prisegam na Duracel
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:53:48
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem pa laaaaačnaaaaaaaaa nisii edinaaaaaa ampak kaj ko nevem kaj jest aahhhjojjjj
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je pa kruha sfaliloooooo pa mleka tuuuuuuud. pa tolk se mi lušta cornfleksa s kakavom. edinaaaaaa ampak kaj ko nevem kaj jest aahhhjojjjj [/quote]
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ne izivaj... bom šeres prišla na... kam si že rekla? orožnovo? Vegovo ženska, Vegovo...pa pom pom cofkov ne pozabi prnest, bom rabla navijače ...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:56:31
|
|
|
|
Gina
|
Pikec, ti si pa rr-jev pesnik. No, solatka bo pisateljica, mičica bo postavljalec vprašanj, njuš bo pa rr lumpa, purple mama ringaraja....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej a ktera ve kako se meditira?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:56:54
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica meni je pa kruha sfaliloooooo pa mleka tuuuuuuud. pa tolk se mi lušta cornfleksa s kakavom. edinaaaaaa ampak kaj ko nevem kaj jest aahhhjojjjj to se lahko pa itak sam men zgodi ...tok se mi je zaluštal kisuga mleka grem u hladilnik in najden zadi enga u lončko poogledam datum pa mau pretečen rok.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah vegovo... ok.. prinesem pom pom cofke (čeprav pojma nimam kaki cofki so to). pa bom še Miklavža prinesla pa bomo šli pol žurat, ok? IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ne izivaj... bom šeres prišla na... kam si že rekla? orožnovo? Vegovo ženska, Vegovo...pa pom pom cofkov ne pozabi prnest, bom rabla navijače ...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec, ti si pa rr-jev pesnik. No, solatka bo pisateljica, mičica bo postavljalec vprašanj, njuš bo pa rr lumpa, purple mama ringaraja.... Ja Gina jst sem itak vsestransko udarjena - vsaj tako pravijo .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedla nekoč ja... mogoče še vem... moram probat kdaj spet.IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej a ktera ve kako se meditira?
|
|
|
|
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)

Ne (
29%)

Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!