Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:59:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah vegovo... ok.. prinesem pom pom cofke (čeprav pojma nimam kaki cofki so to). pa bom še Miklavža prinesla pa bomo šli pol žurat, ok? Pom pom so uni cofki k navijačice plešejo z njimi. A Miklavž je lušten?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:04:52
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem? glih sem hotla uprašat koga ti čakaš ajaa zdei sm pa spet pokvarla k nisi zadna
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:04:55
|
|
|
|
Gina
|
.IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej a ktera ve kako se meditira? ommmm
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina .IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej a ktera ve kako se meditira? ommmm Pr meni ne pali nič, ne ommmmmmm ne sprostite se, nič. Še na aerobiki, ko nas je na koncu: sprostite se, roke imate mehke... Jst sem pa bl k je una sprostite se, bl sem mišice zategovala. Jst se ne znam sprostit, meditirat pa še manj... . Sem čudna na kubik
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:07:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem? glih sem hotla uprašat koga ti čakaš ajaa zdei sm pa spet pokvarla k nisi zadna Pejte meditirat...vaše veke so težke, počasi se vam zapirajo oči...niti pomislite ne, da bi še kdaj prišle na to temo....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ah vegovo... ok.. prinesem pom pom cofke (čeprav pojma nimam kaki cofki so to). pa bom še Miklavža prinesla pa bomo šli pol žurat, ok? Pom pom so uni cofki k navijačice plešejo z njimi. A Miklavž je lušten? Aja tiste cofke misliš. sam pol si morem še eno pesmico zmislit da jo bom zraven kričala. Ti Miklavža pa že tolk časa nisem videla (kaj moram, pač rada spim ) tk da sem že pozabla a je lušten al ni. Grozen vsekakor ni, ker pol bi bil parkelj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pr meni ne pali nič, ne ommmmmmm ne sprostite se, nič. Še na aerobiki, ko nas je na koncu: sprostite se, roke imate mehke... Jst sem pa bl k je una sprostite se, bl sem mišice zategovala. Jst se ne znam sprostit, meditirat pa še manj... . Sem čudna na kubik Evo Pikec...ko pridem na čalapine, te bom naučila meditirat. A velja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti jst sem mu letos za enga točno določenga dečkota pisala - a misliš, da mi ga bo prnesu?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Šit sam nimam dimnika. Sam cev od nape. Sam če mi ga skoz napo not porine pol ga bom dobila v obliki mase za čevape. A miwsliš, da se še da preklicat naročilo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti jst sem mu letos za enga točno določenga dečkota pisala - a misliš, da mi ga bo prnesu? če ga boš fuuul lepo prosila pa v očke gledala, pa mal se zjokcala zraven... je tak ful dobrosrčen in usmeeiljen mož. jaz sem mu pa sam za TA PRAVEGA pisala... zdej pa se bom pustla presenetit.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne... sej zdej smo v vesoljski dobi... tk da Miklavž kar prežarči darila. IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Šit sam nimam dimnika. Sam cev od nape. Sam če mi ga skoz napo not porine pol ga bom dobila v obliki mase za čevape. A miwsliš, da se še da preklicat naročilo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
sam kej k jst cmizdekat ne zanm. Pa še tist se bojim, da bi mi ga res skoz napo notr spustu, pol pa namest dečkota dobim čvap
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:14:00
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem? glih sem hotla uprašat koga ti čakaš ajaa zdei sm pa spet pokvarla k nisi zadna joj moje veke so težke ko cent ampak zapret se pa nočjo Pejte meditirat...vaše veke so težke, počasi se vam zapirajo oči...niti pomislite ne, da bi še kdaj prišle na to temo....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR sam kej k jst cmizdekat ne zanm. Pa še tist se bojim, da bi mi ga res skoz napo notr spustu, pol pa namest dečkota dobim čvap Hm..... pol pa..... že vem... nariši načrt za tvojo bodočo bajto, pa to pokaži Miklavžu pa reči: dragi Miklavž, lej jz sem ena skromna deklina. Nič si ne želim. V bistvu že vse imam, bajto, avto, službo... vse. manjka mi sam ena malenksot... ženin (sanjski). pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo. Tolk o tem, da sem jst planer....pa še vodja projektov kukr...pol me pa ena bodoča novirnaka šišne...maš prav. Sam pol bom kr blok narisala bo desc čist zanemarljiva stvar ob takem projektu.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:18:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
Lejte..za spanje: http://www.youtube.com/watch?v=1UNeZSZm4BQ
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:20:39
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
njučkalo jest ti svetujem da greš spat si naštimaš budilko ob ene 3 ponoč k ziher ni nobenga gor pa hiter napišeš lahko noč kao da si bla do takrat gor ja sam zdej sm pa javno napisala pa...watewr
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč ti ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jaz )IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo. Tolk o tem, da sem jst planer....pa še vodja projektov kukr...pol me pa ena bodoča novirnaka šišne...maš prav. Sam pol bom kr blok narisala bo desc čist zanemarljiva stvar ob takem projektu.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč ti ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jaz ) In ni vse ptica kar leti in ni vse ženska kar doji
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:24:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* njučkalo jest ti svetujem da greš spat si naštimaš budilko ob ene 3 ponoč k ziher ni nobenga gor pa hiter napišeš lahko noč kao da si bla do takrat gor ja sam zdej sm pa javno napisala pa...watewr Vidim, da si iz Cerknice...hm..pa noč čarovnic je bila...mi je jasno, da si nekaj začarala tukaj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč ti ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jaz ) In ni vse ptica kar leti in ni vse ženska kar doji Pikec.... midve bi lahk izdali pesniško zbirko. (hm.. še mal pa boma mele polno zaseden palačinka-vikend ). Bom mogla podaljšat dopust )
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:25:35
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* njučkalo jest ti svetujem da greš spat si naštimaš budilko ob ene 3 ponoč k ziher ni nobenga gor pa hiter napišeš lahko noč kao da si bla do takrat gor ja sam zdej sm pa javno napisala pa...watewr Vidim, da si iz Cerknice...hm..pa noč čarovnic je bila...mi je jasno, da si nekaj začarala tukaj jst začaram use kar pride pod oči roke noge..... BuAhAhAhAhA
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko pridemo čez 200 bom pa pripela na vrh....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 23:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška ena dobra novica danes od mene. JAZ GREM SPAT! Lahko noč vsem.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?