|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko tem končate vi?
1.11.2007 22:59:59   
Njuškalo
Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem?user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
1.11.2007 23:04:27   
Anonimen
Ah vegovo... ok.. prinesem pom pom cofke (čeprav pojma nimam kaki cofki so to). pa bom še Miklavža prinesla pa bomo šli pol žurat, ok?

Pom pom so uni cofki k navijačice plešejo z njimi.

A Miklavž je lušten?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
1.11.2007 23:04:52   
*BeiiBii*
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Kok časa bom še morala čakat, da greste spat, da zadnja nekaj napišem?user posted image
glih sem hotla uprašat koga ti čakaš ajaa zdei sm pa spet pokvarla k nisi zadnauser posted image user posted image user posted image

WaaWiii JeSt BooM pa MoDeRnA Pa Si BoM NiCk SpReMeNiiLa V....x]...HeCaM Se=)

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
1.11.2007 23:04:55   
Gina

.
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ej a ktera ve kako se meditira?user posted image

ommmmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
1.11.2007 23:07:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

.

Ej a ktera ve kako se meditira?user posted image

ommmmuser posted image

Pr meni ne pali nič, ne ommmmmmm ne sprostite se, nič.

Še na aerobiki, ko nas je na koncu: sprostite se, roke imate mehke...

Jst sem pa bl k je una sprostite se, bl sem mišice zategovala. Jst se ne znam sprostit, meditirat pa še manj...user posted image . Sem čudna na kubikuser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
1.11.2007 23:07:14   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii*

glih sem hotla uprašat koga ti čakaš ajaa zdei sm pa spet pokvarla k nisi zadnauser posted image user posted image user posted image

user posted image Pejte meditirat...vaše veke so težke, počasi se vam zapirajo oči...niti pomislite ne, da bi še kdaj prišle na to temo....

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu *BeiiBii*)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
1.11.2007 23:07:18   
Anonimen

Ah vegovo... ok.. prinesem pom pom cofke (čeprav pojma nimam kaki cofki so to). pa bom še Miklavža prinesla pa bomo šli pol žurat, ok?

Pom pom so uni cofki k navijačice plešejo z njimi.

A Miklavž je lušten?

Aja tiste cofke misliš. sam pol si morem še eno pesmico zmislit da jo bom zraven kričala.user posted image

Ti Miklavža pa že tolk časa nisem videla (kaj moram, pač rada spimuser posted image ) tk da sem že pozabla a je lušten al ni.
Grozen vsekakor ni, ker pol bi bil parkelj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
1.11.2007 23:08:26   
Anonimen

Pr meni ne pali nič, ne ommmmmmm ne sprostite se, nič.

Še na aerobiki, ko nas je na koncu: sprostite se, roke imate mehke...

Jst sem pa bl k je una sprostite se, bl sem mišice zategovala. Jst se ne znam sprostit, meditirat pa še manj...user posted image . Sem čudna na kubikuser posted image

Evo Pikec...ko pridem na čalapine, te bom naučila meditirat. A velja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
1.11.2007 23:09:15   
Anonimen
Ti jst sem mu letos za enga točno določenga dečkota pisala - a misliš, da mi ga bo prnesu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
1.11.2007 23:10:33   
Anonimen
Šit sam nimam dimnika. Sam cev od nape.

Sam če mi ga skoz napo not porine pol ga bom dobila v obliki mase za čevape.user posted image

A miwsliš, da se še da preklicat naročilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
1.11.2007 23:10:46   
Anonimen

Ti jst sem mu letos za enga točno določenga dečkota pisala - a misliš, da mi ga bo prnesu?

če ga boš fuuul lepo prosila pa v očke gledala, pa mal se zjokcala zraven... je tak ful dobrosrčen in usmeeiljen mož.
jaz sem mu pa sam za TA PRAVEGA pisala... zdej pa se bom pustla presenetit. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
1.11.2007 23:11:34   
Anonimen

ne ne... sej zdej smo v vesoljski dobi... tk da Miklavž kar prežarči darila.user posted image

Šit sam nimam dimnika. Sam cev od nape.

Sam če mi ga skoz napo not porine pol ga bom dobila v obliki mase za čevape.user posted image

A miwsliš, da se še da preklicat naročilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
1.11.2007 23:12:52   
Anonimen
sam kej k jst cmizdekat ne zanm.

Pa še tist se bojim, da bi mi ga res skoz napo notr spustu, pol pa namest dečkota dobim čvapuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
1.11.2007 23:14:00   
*BeiiBii*
user posted image

joj moje veke so težke ko centuser posted image ampak zapret se pa nočjo

user posted image Pejte meditirat...vaše veke so težke, počasi se vam zapirajo oči...niti pomislite ne, da bi še kdaj prišle na to temo....

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
1.11.2007 23:15:55   
Anonimen

sam kej k jst cmizdekat ne zanm.

Pa še tist se bojim, da bi mi ga res skoz napo notr spustu, pol pa namest dečkota dobim čvapuser posted image

Hm..... pol pa.....
že vem... nariši načrt za tvojo bodočo bajto, pa to pokaži Miklavžu pa reči: dragi Miklavž, lej jz sem ena skromna deklina. Nič si ne želim. V bistvu že vse imam, bajto, avto, službo... vse. manjka mi sam ena malenksot... ženin (sanjski).

pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena  skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
1.11.2007 23:18:11   
Anonimen
pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo.

Tolk o tem, da sem jst planer....pa še vodja projektov kukr...pol me pa ena bodoča novirnaka šišne...maš prav. Sam pol bom kr blok narisala bo desc čist zanemarljiva stvar ob takem projektu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
1.11.2007 23:18:29   
Njuškalo
Lejte..za spanje:
http://www.youtube.com/watch?v=1UNeZSZm4BQ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.11.2007 23:20:39   
*BeiiBii*
njučkalo jest ti svetujem da greš spat si naštimaš budilko ob ene 3 ponoč k ziher ni nobenga gor pa hiter napišeš lahko noč kao da si bla do takrat goruser posted image  ja sam zdej sm pa javno napisala pa...watewr

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.11.2007 23:20:58   
Anonimen

Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč tiuser posted image ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jazuser posted image user posted image user posted image )

pa bo reku Miklavž: O pikec si pa res ena skromna deklica. tako malenkost ti pa bom ja uresničil. Pa bo.

Tolk o tem, da sem jst planer....pa še vodja projektov kukr...pol me pa ena bodoča novirnaka šišne...maš prav. Sam pol bom kr blok narisala bo desc čist zanemarljiva stvar ob takem projektu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.11.2007 23:22:20   
Anonimen
Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč ti ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jaz )

In ni vse ptica kar leti
in ni vse ženska kar dojiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.11.2007 23:24:03   
Njuškalo

njučkalo jest ti svetujem da greš spat si naštimaš budilko ob ene 3 ponoč k ziher ni nobenga gor pa hiter napišeš lahko noč kao da si bla do takrat goruser posted image  ja sam zdej sm pa javno napisala pa...watewr

Vidim, da si iz Cerknice...hm..pa noč čarovnic je bila...mi je jasno, da si nekaj začarala tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
1.11.2007 23:24:04   
Anonimen

Jah pikec.... ni vse zlato kar se sveti (namreč ti ) in ni vse gnoj kar smrdi (namreč jaz )

In ni vse ptica kar leti
in ni vse ženska kar dojiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikec.... midve bi lahk izdali pesniško zbirko.
(hm.. še mal pa boma mele polno zaseden palačinka-vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image ). Bom mogla podaljšat dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
1.11.2007 23:25:35   
*BeiiBii*

Vidim, da si iz Cerknice...hm..pa noč čarovnic je bila...mi je jasno, da si nekaj začarala tukajuser posted image
jst začaram use kar pride pod oči roke noge.....user posted image BuAhAhAhAhA

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
1.11.2007 23:31:52   
Anonimen
Ko pridemo čez 200 bom pa pripela na vrh....

Neposredna povezava do sporočila: 4649
1.11.2007 23:32:52   
Anonimen
Njuška ena dobra novica danes od mene.
JAZ GREM SPAT!

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?