Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 16:20:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
Odpeketaj
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:03:00
|
|
|
|
purple
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:06:22
|
|
|
|
tanikaa
|
Hja njuška. Nič ne bo. Ampak saj veš, upanje umira zadnje...na koncu pa itak umre.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:14:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz kljub vsemu vztrajam...trud se mi bo slej ko prej poplačal.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:18:56
|
|
|
|
tanikaa
|
In potem svizec... Čuj, kaj si mi prejšnijč poslala po msn-ju? Ni šlo odpret, pa niti odgovoriti ti nisem mogla.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Odlično Tanikaa. Radovednost je ubila mačko. Joj, Njuška, koliko virusov si poslala naokrog. Ne razumem pa, da kar odpirate zadeve, pa niste nič zmenjeni s pošiljateljem. Pa še v angleščini je bilo! To VEDNO pomeni VIRUS. VEDNO. Daj pomisli, zakaj bi ti slovenec pisal v angleščini
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:34:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In potem svizec... Čuj, kaj si mi prejšnijč poslala po msn-ju? Ni šlo odpret, pa niti odgovoriti ti nisem mogla. Upam, samo da nisi kej odpirala..ker če si..joj..to je je bil virus.Potem pa prazen link ko klikneš.Jaz sem ga dobila od mene, pol je šlo pa od mene naprej k vsem...groza Še dobro da mamo antivirusne programe... Aja, pa seveda to sploh ne veš, da ti kaj naprej pošilja...samo potem ti folk reče, kaj si mi to poslala...grrr
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:39:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Itak da sem odprla. Samo mam antivirusni program, pa ga je takoj zaznal. Tako da ti oproščam.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:44:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Itak da sem odprla. Samo mam antivirusni program, pa ga je takoj zaznal. Tako da ti oproščam. Ja, kva je...jaz sem ga dobila od ene druge, pa kako naj vem da je virus Ona ga je pa dobila od enga tipa, ki se ji je maščeval, ker ga je dala na ignor..idiot
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:53:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo dobila od enga tipa, ki se ji je maščeval, ker ga je dala na ignor..idiot Idiotsko.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 17:56:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, jaz upam, da ga bo njen prebutal..sej je ja policaj , mater
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan,dobrvečer,karkoli in pozdrav in adijo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva pozabla si na dobro jutro
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:04:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
Večer je že, če nista opazile...adijo!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:04:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Punce fajt bo. Njuška se nekaj repenči...že spet.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Neva pozabla si na dobro jutro To bom jutri dans je že prepozno. Ne bo fajt Njušk se ne fjta,Njuška samo z jezikom opleta:Pes,ki laja ne grize
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:06:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Nekak vam skušam povedat, da spokajte s teme Pa se vam ne da nič dopovedat..še tamavmu bi prej dopovedala kot vam
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
he he.. Njuši ne se jezit. raj me spravi v boljšo voljo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:07:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica he he.. Njuši ne se jezit. raj me spravi v boljšo voljo. Kva pa ti je hudga, da te moram zdaj jaz, Visokost, spravljat v dobro voljo?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:07:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 :Pes,ki laja ne grize Izjema potrjuje pravilo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:08:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica he he.. Njuši ne se jezit. raj me spravi v boljšo voljo. Kva pa ti je hudga, da te moram zdaj jaz, Visokost, spravljat v dobro voljo? V bistvu če realno pomislim, niti ni tako hudo (več), sam pač končno sem spoznala da sem spet nadrajsala pri tipih... no sem se pustla nadrajsat. zdaj pa bi rada čimprej oddrajsala...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:09:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. To sem jih dajala samo izbranim... Pa kaj naj naredim, če ji noben noče
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. Viš zato je pa jz nisem prosila za MSN
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?