Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom da la espešeli for ju...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:46:45
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Bom da la espešeli for ju... we are the champions my friends
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A je blo to tolk pomebno, da ge na top ten?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec bo čempijon ko bo četverčke rodila
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Da te ne ugriznem slučajno kam... Sem pa takoj za 2+2
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Da te ne ugriznem slučajno kam... Sem pa takoj za 2+2 ja viš...dober štart z dvojnim slepim zmenkom... pol pa ti kr furaj 2+2 naprej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:54:26
|
|
|
|
ciboxa
|
To pa je bila skoraj že cela kniga. Se pridružjujem odgovoru, kot ga ima LARA
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmmmmmmmmmmm Kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 21:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pridružjujem odgovoru, kot ga ima LARA Ciboxa, a si forum safalila? Dragač pa dobrodošla
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR hmmmmmmmmmmmmm Kaj pa ti? A to name leti? ja no... jz bom pa najprej srečna v dvoje... pol počasi pa bom zanosila a ne... pa najprej enga rodila... pol bom pa videla kk bo naprej. Sicer cilj je 4 otroci tk da....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:04:15
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ja tut men se to dogaja Se pridružujem odgovoru! To pa je bila že cela knjiga
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:09:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Pogledam sem vsake kvatre, pa še vedno dobivam odgovore.... Res ne boste nehale???
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne lubica...temu se reče METULJEV EFEKT
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ne lubica...temu se reče METULJEV EFEKT čak... komu ti to?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:23:26
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Se pridružjujem odgovoru, kot ga ima LARA Ciboxa, a si forum safalila? Dragač pa dobrodošla Mislim, da ne, ker tud men se to dogaja, ko nekaj začnem se hitro konča! Res sem se kar namatrala preden sem vse prebrala, vmes mogoče nekaj pozabila, najbolj pa sem si zapolnila tisto čisto na začetku
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ne lubica...temu se reče METULJEV EFEKT čak... komu ti to? Huaniti, ne? Ciboksa (ciba po domače) si zalutala na najhujši čvek v zadnjem času - po nevinem, ki je štel častitljivih 600+ strani, če ti je ratalo prebrat vseh teh 207 - bogami, predlagam te za - MEDALJO ZA ZASLUGE
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:29:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Pogledam sem vsake kvatre, pa še vedno dobivam odgovore.... Res ne boste nehale??? Če se boš pa ti še kdaj pritoževala, da se tvoje teme niso obiskane, pa tudi ne vem..kaj potem še hočeš?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Do 200 nam je šlo kr kul... smo vsaj sudelujoče v debati vedele o čem se gre.... zdej pa še sodelujoče nimamo pojma. Njuška... a ne boš nič sikala?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:32:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška... a ne boš nič sikala? Čakam na primeren trenutek.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška... a ne boš nič sikala? Čakam na primeren trenutek.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:35:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
Če se mi misliš režat, mam zate dvoje: ali ta posnetek: BED ali pa : ZGIIIIIIIIIIIN
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooo njuši ljubavi...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:44:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, Matovilka se je odločla da bo zginla..pametno.Zate imam isto ponudbo kot za njo...eno ali drugo ,sama se odloč.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:44:54
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ne lubica...temu se reče METULJEV EFEKT čak... komu ti to? Huaniti, ne? Ciboksa (ciba po domače) si zalutala na najhujši čvek v zadnjem času - po nevinem, ki je štel častitljivih 600+ strani, če ti je ratalo prebrat vseh teh 207 - bogami, predlagam te za - MEDALJO ZA ZASLUGE Očitno nisi dobro prebral PikecO RR, ko sem napisala da sem si najbolj zapolnala prvih par, potem pa ti čista logika pove, da sem strani preskakovala. Kar se pa tiče mojega imena pa si nebeli glave, saj očitno nimaš pojma od kod je "ciboxa", da pa neboš mislil, da imaš ti božanskega. Bolje, da se poslovim, od te teme, saj se nisem zato včlanila, da se se bomo delali norca en iz drugega! Sem se pač napačnim pridružila!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti a tist s postlo je blo namenjeno temu, da bom hvaležna da sem samska?
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?