|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je to normalno?
14.12.2007 16:25:17   
borovnička
Najprej, Aja, sem vesela, da se je tvoja punčica navadla na vrtec in da ni več tako hudo.user posted image

Sama delam v jaslih... najprej me je zmotilo "rešetke". To se tko grozno sliši. A vaše posteljice doma nimajo ograjice okoli na okoli? Mi imamo poleg ležalnikov za vsakega otročka še 3 posteljice. Otroci doma spijo v posteljicah, zato se nekateri počutijo tam bolj varne, sploh tisti, ki se veliko premetavanjo in obračajo. Zato spijo eni v posteljicah, eni na ležalnikih.

Uvajanje... imamo 14 otrok v skupini. Uvajali so se skoraj vsi naenkrat. Ne da smo imele po dva v naročju, ampak po 3, 4. Ali smo se pa usedle na blazino in si jih posedle okoli, da bi bili ja vsi pocartkani. Včasih res ne bi bilo slabo, če bi imeli še dodaten par rok.

Ti otroci so še tako majhni, tako še rabijo mamico in ne razumejo, zakaj se jih pusti pri tujih ljudeh. Meni se vsako leto otroci, ki se uvajajo tako smilijo. Letos sem uvajala tudi svojega škratka... ufff je bilo težko, zato razumem, da ste še bolj občutljive.

Morate pa tudi razumet, da sva samo 2, nekje 3 za 14 otrok in je težko imet vse naenkrat v naročju, jih vse naenkrat hranit in tolažit.

Se je tudi že meni zgodilo, da je prišla mamica po novinčka, ta pa je jokal v posteljici. Zakaj? Po spanju ostane ena sama. Ta mora vse otročke preoblečt, jim dat malico, pospravit ležalnike in jih še oddajat. Jaz sem v tem primeru dala malčka v posteljico, ker tam ga drugi niso motili, imel je pri sebi svojo ninico in pa dudico. Jokal ni samo, če je bil v naročju.

Ne me narobe razumet... najbolj vesela bi bila, da bi vsi otročki radi hodili v vrtec in se dobro počutili, da ne bi bilo treba nobenemu jokat, da bi lahko vsi dobili enako količino naše ljubezni in pozornosti, ampak žal to vedno ne gre.

Zdej mam pa dovolj nakladanja a ne user posted image

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Je to normalno?
16.12.2007 14:46:34   
vaney
borovnička, bravouser posted image user posted image user posted image  ne bi mogla boljše napisatuser posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)


Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!