skačica
|
jutro! Za nami solidna noč, ampak sem skurjena, ker sem šla zelo pozno spat-no, zdele vidim, da je Iza včeraj tipkovnico uničla, pike skoraj več ne dela.Uh, dela, sam se je treba potrudit. Včeraj zvečer sem se lotila čiščenja kuhinje in to čiščenja z veliko začetnico in sem nabrala 2 vreči krame za stran-in to na 7 kvadratih . Kaj vse človek ne špara? Zaključila sem okrog polnoči, danes nadaljujem z dnevno in spalnico, ampak šele zvečer, ker greva dopoldne dol k našim. Pride tud sestrična, ki ima 6 mesecev starega malčka in bomo klepetale. tejčica- ti nič ne zavidam čiščenja v novem stanovanju, ti pa zavidam novo opremo . Jaz bi tud spet nekaj opremljala. To pa rada počnem. slikce- kok so luštne . pleničke- Iza ima Pamperske in sem bila do sedaj z njimi zadovoljna. Danes ponoči pa se Iza zbudi in joka in jaz gledam kaj jo muči in vidim, da je plenička spustila in je bila revica čisto mokra. Od nog do glave, premočena je bila tudi rjuha in še jogi Tko da smo imel okoli dveh zjutraj akcijo in smo preoblačili Izo, posteljo,.... thaiss- za tvoje zdravje aha, še včerajšnji jedilnik: -malica:jabolko, bananina skutka in piškot -kosilo:omakica iz cvetačke, bučk in korenja ter polenta (ker ni hotela nič pojest, sem ji dala še potem, ko smo se vrnili iz LJ). Vase je pravila 5 žlic, na joško je pa takoj zatem navalila in jo spraznila v šusu. Očitno je bilo kosilo bljak -večerja:mlečna kašica Pred, po in med pa dojenje, zizanje, joškanje, vlečenje, .... Grem se spravit v red-včeraj ponoči sem si še glavo prala in imam danes frizuro kot da bi mi en petardo na glavi razstrelil!
|