Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:47:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Taula, upam, da ni preveč osebno vprašanje: Zakaj hočeš svojga zastrupit?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:47:54
|
|
|
|
Taula
|
Taula, a je tvoj prišel? Mojega še ni Zakaj misliš da strup iščem. Ni ga...poklical ni nič. Hm...če bi jaz tako mrknila bi me pa klical kje sem...kao ker bi ga skrbelo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:48:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, kaj pa če narediva vudu lutke in jih pikava z iglo v prste, da ne bodo mogle tipkat?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:48:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jop. Ga nisem nič porabila...no, tisto kar sem ga sama absorbirala fali, kretenček pa ni bil deležen niti zrnca. Ga prodaš. Ga rabim za preventivo ko se možiček vrne. Zastojn je. Zate vse.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:49:05
|
|
|
|
Taula
|
Taula, upam, da ni preveč osebno vprašanje: Zakaj hočeš svojga zastrupit? Šel je na pijačo, ob 18h bo doma. (njegove besede-da bi midva šla zvečer lahko kam ven) Ampak moja ura je očitno pokvarjena..ker kaže 21h skorej.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:50:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aha, razumem in poznam. In te zelo podpiram.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:50:04
|
|
|
|
Taula
|
Zastojn je. Zate vse. Hvala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:51:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Taula, a je tvoj prišel? Mojega še ni Zakaj misliš da strup iščem. Ni ga...poklical ni nič. Hm...če bi jaz tako mrknila bi me pa klical kje sem...kao ker bi ga skrbelo. O, tole mi je pa poznano, samo mojega ne skrbi, kje in kako sem, ampak si že kaj zmisli.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:51:55
|
|
|
|
Raho
|
Taula, a imaš doma oleander? Če mu iz listov skuhaš čaj, bo definitivno mrtev, sledi pa se v telesu ne najdejo. Verjemi. Moja prijateljica je farmacevtka.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:52:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Hudičevi deci.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:52:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
spuki
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:52:40
|
|
|
|
Taula
|
O, tole mi je pa poznano, samo mojega ne skrbi, kje in kako sem, ampak si že kaj zmisli. Moj reče da ga skrbi..če bi ga pa jaz poklicala, bi pa rekel da ga nadziram. Pitaj boga. Če bo trezen bo ok, če bo pijan bo spal zunaj.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:52:42
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Njuška, kaj pa če narediva vudu lutke in jih pikava z iglo v prste, da ne bodo mogle tipkat? Ne rabim še teh coprnij, me še tako špika v desni lopatici, tako da vama naredim veselje in grem v banjo, tuš,..karkoli. Pa spat. Mojega pa klinc gleda, jaz mu pol že ne bom dajala, ko bom spala kot polh . Čauči.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:52:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Taula, a imaš doma oleander? Če mu iz listov skuhaš čaj, bo definitivno mrtev, sledi pa se v telesu ne najdejo. Verjemi. Moja prijateljica je farmacevtka. Jaz sem mislila, da je tvoja prijateljica probala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:53:27
|
|
|
|
Taula
|
az sem mislila, da je tvoja prijateljica probala. Jaz tudi..k piše verjemi.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:53:56
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Taula, a imaš doma oleander? Če mu iz listov skuhaš čaj, bo definitivno mrtev, sledi pa se v telesu ne najdejo. Verjemi. Moja prijateljica je farmacevtka. A ti to resno. Madona, kdo ima oleander, da skuham. Saj bo itak Raho kriva, ki je recept dala .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:53:59
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:53:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Njuška, kaj pa če narediva vudu lutke in jih pikava z iglo v prste, da ne bodo mogle tipkat? Ne rabim še teh coprnij, me še tako špika v desni lopatici, tako da vama naredim veselje in grem v banjo, tuš,..karkoli. Pa spat. Mojega pa klinc gleda, jaz mu pol že ne bom dajala, ko bom spala kot polh . Čauči. Tako se govori, punca moja! Še ktera? (bajdovej, lepo pančkaj in upam, da te čimprej neha bolet!)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:55:09
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hudičevi deci. Zakaj? Moj spi s tamalim . Ženske, če se hočete rešiti dedov, prosim, pišite na ZS. Poznam nekaj učinkovitih metod
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:55:53
|
|
|
|
Taula
|
Kaj pa če me vara? Bo jutri tema na RR..nosečo me je prevaral, in nato...se mu skuhala čaj in se ne zbudi več.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:56:02
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Tako se govori, punca moja! Še ktera? Ne lubica, ne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:56:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dej kr javno, sej tele teme itak ne bere ne Daddy, ne Kalbo, ne Tjazy... jim je izpod časti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:56:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hudičevi deci. Zakaj? Moj spi s tamalim . Ženske, če se hočete rešiti dedov, prosim, pišite na ZS. Poznam nekaj učinkovitih metod Moj pa z mojo sestro debatira o soočenju.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:57:04
|
|
|
|
srki
|
S_t . Raho, a ti to res resno, glede teh napitkov? Moj spi s tamalim .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 20:57:32
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula az sem mislila, da je tvoja prijateljica probala. Jaz tudi..k piše verjemi. Mislim, da bi moja prijateljica to bila pred tremi meseci izjemno rada sprobala. Ampak bi bilo preveč očitno... Ej, ženske, mene tako koža na trebuhu boli, da bom ponorela. Kaj naj naredim. Nobena krema več ne pomaga.
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?