Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Danes nisem mogla niti sira naribat, pa tudi zdaj ko tipkam čutim težke roke. Ležim na kauču in čutim mišice na nogah. Od česa bi to bilo
Telovadila nisem nič pretirano oz celo manj ko prejšnje dni in tedne (zame to pomeni 10-15 min nadan). Jem normalno, raznovrstno, nič hujšanja. 
in mi bo hotela spet prozak utrurit.Jaz ga pa ne maram in nočem,ker se ne čutim depresivno,samo presneta utrujenost me daje,pa ne vem od česa.
. Imam voljo, energijo, vendar ko se lotim česa delat, me mišice izdajo, v sekundi zgubim energijo in moč. Lahko bi bila depresija, glede na vse kar se mi dogaja, vendar volja in optimizem, sonček me vlečejo ven, in nočem ležat, nočem bit sama, komi čakam da kam grem..... Sem pa na vsakem koraku soočena s stresom, tak da bi lahko to bilo
Hvala vam punce.