Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:23:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Valjda Nič se ne more kosati z limono. Ok, mogoče kumarice.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
To je bilo včasih nujno,motovilčica.Moji starši so se na primorsko preselili po drugi svetovni vojni,da si poiščejo kruh in stanovanje.Takrat je bilo lažje,služb je bilo veliko,stanovanja v Piranu si si lahko izbiral,so kar ključe vrgli na mizo na občini.veliko jih je ostalo praznih,ker so takratni lastniki bili italijani,pa so pobegnili.No tudi sedaj je pa še bolj nujno,pa še vprašanje,če boš sploh dobil službo tudi v kraju stran od doma.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
O hudoooo... A je noseč
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:24:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No ja trebušček mu je malo opaknil zdej dejansko lahko vidi lulčija
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:25:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning mojeeeee čvekeeeeee.......... jaz še živim in nisem pozabila na vas... upam, da tud ve niste name...... vglavnem delam na polno, ker sem prevzela delovno mesto v celoti....in še poroka me je čist zasvojila......
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:26:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zasvojenka
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
O S-C in Romana živijo.Vse ste nekam divjajoče čez dneve Jaz pa danes ob 11h dam moje joške pod rendgen.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 To je bilo včasih nujno,motovilčica.Moji starši so se na primorsko preselili po drugi svetovni vojni,da si poiščejo kruh in stanovanje.Takrat je bilo lažje,služb je bilo veliko,stanovanja v Piranu si si lahko izbiral,so kar ključe vrgli na mizo na občini.veliko jih je ostalo praznih,ker so takratni lastniki bili italijani,pa so pobegnili.No tudi sedaj je pa še bolj nujno,pa še vprašanje,če boš sploh dobil službo tudi v kraju stran od doma. Ja Neva če pa že službo dobiš je pa problem stanovanje. Oh ja tak je to
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:27:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O S-C in Romana živijo.Vse ste nekam divjajoče čez dneve Jaz pa danes ob 11h dam moje joške pod rendgen. Kaj pa je los?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:27:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Zasvojenka ja itak...veš kolk je fajn...tolk energije že dolg nisem mela.... je še moj reku, da se bova mogla kr na vsake 3 leta poročit, da bom tolk polna energije....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:28:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Zasvojenka ja itak...veš kolk je fajn...tolk energije že dolg nisem mela.... je še moj reku, da se bova mogla kr na vsake 3 leta poročit, da bom tolk polna energije.... hihi. A korzet in ****štumfe si si že nabavila?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:28:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O S-C in Romana živijo.Vse ste nekam divjajoče čez dneve Jaz pa danes ob 11h dam moje joške pod rendgen. a veš, da sem jaz včasih Radiologijo študirala...in sem to na praksi počela...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O S-C in Romana živijo.Vse ste nekam divjajoče čez dneve Jaz pa danes ob 11h dam moje joške pod rendgen. Kaj pa je los? Mamografija,ljubica,mamografija me čaka.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O S-C in Romana živijo.Vse ste nekam divjajoče čez dneve Jaz pa danes ob 11h dam moje joške pod rendgen. Jz sem se pa lih včeraj dogovorila za rezanje
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:30:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A si našla kakšno zatrdlinico, ali samo tako preventivno? V vsakem primeru držim pesti in te objemčkam.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:30:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Zasvojenka ja itak...veš kolk je fajn...tolk energije že dolg nisem mela.... je še moj reku, da se bova mogla kr na vsake 3 leta poročit, da bom tolk polna energije.... hihi. A korzet in ****štumfe si si že nabavila? jutr grem v eno sposojevalnico..... ...sem se naročila, da se mi posvetijo v celoti.... drgač mam pa ansambel, gostilno, prstane dobiva drugi teden, jutr na probo oblek, v petek zmenjena s fotografom... ...skratka dogajaaaaaaaaaa......
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ja itak...veš kolk je fajn...tolk energije že dolg nisem mela.... je še moj reku, da se bova mogla kr na vsake 3 leta poročit, da bom tolk polna energije.... jaz se pa nič več ne spomnim priprav na poroko,je tako davno tega že. mislim,da je vse mojatašča zrihtala.samo obleko sem sama šla kupit,pa prtstane sem sama izbrala,svakinja in svak sta jih pa kupila
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:32:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A imaš kakšno nagledano oblekco? A boš lady (virgin) in white?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:32:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
čveke mojeeee letim nazaj delat..... se javim mal kasnej....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie A si našla kakšno zatrdlinico, ali samo tako preventivno? V vsakem primeru držim pesti in te objemčkam. upam,da bo ostalo samo preventivno.Motovilčicaaa,kaj pa boš ti rezat dala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:33:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie A imaš kakšno nagledano oblekco? A boš lady (virgin) in white? ja neki mam nagledan......vam kasnej najdem slikico in prilimam....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:33:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Itak da bo ostalo samo preventivno Zdej pa grem kuhat kavico
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja obleka,je kar krem barve,jo imam še spravljeno.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie A si našla kakšno zatrdlinico, ali samo tako preventivno? V vsakem primeru držim pesti in te objemčkam. upam,da bo ostalo samo preventivno.Motovilčicaaa,kaj pa boš ti rezat dala Svoje pikice ki so prevelike pa preveč jih je. Nič strašnega. Sam dokončala bom delo ki so ga začeli pred 10 leti. Bolje preventiva kot kurativa.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:36:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Joj, me kar strese. Mene kar leden pot obliva, ker razmišljam, da bom se mogla naročit pri zobozdravniku, da mi da napotnico za kirurga, zarad modrostnega zoba. JAO IN F***
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?