Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:36:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aja, morm si kofe skuhat. Kr neki bluzim.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Itak da bo ostalo samo preventivno Zdej pa grem kuhat kavico SC sem te že ene miljavžnkrat hotla vprašat pa valjda pozabim... ka je blo pol z unim šihtom? So te sprejeli?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Joj, me kar strese. Mene kar leden pot obliva, ker razmišljam, da bom se mogla naročit pri zobozdravniku, da mi da napotnico za kirurga, zarad modrostnega zoba. JAO IN F*** kam se boš pa naročla? Jz mam napotnico sam ne vem kam naj grem. Ne bi pa šla v SG.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:38:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Valjda, da me niso. A ti hočeš, da ti povem njihov odgovor: sem preambiciozna in bi prehitro odšla?? Uni pa iščejo neko stalnost. Fejn jih bodi. Dobila sem pa eno honorarno delo - oblikovanje - ampak imam še 3dni časa, da konkretno razmislim, al bom vzela al ne.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:39:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Joj, me kar strese. Mene kar leden pot obliva, ker razmišljam, da bom se mogla naročit pri zobozdravniku, da mi da napotnico za kirurga, zarad modrostnega zoba. JAO IN F*** kam se boš pa naročla? Jz mam napotnico sam ne vem kam naj grem. Ne bi pa šla v SG. Jaz imam zobozdravnika v Mbju (Rene Male) - tko da sklepam, da bi naj on tole poštimal mi v Mbju.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Valjda, da me niso. A ti hočeš, da ti povem njihov odgovor: sem preambiciozna in bi prehitro odšla?? Uni pa iščejo neko stalnost. Fejn jih bodi. Dobila sem pa eno honorarno delo - oblikovanje - ampak imam še 3dni časa, da konkretno razmislim, al bom vzela al ne. O matr kaka zavrnitev. No upam da se boš odločla tk da bo prav za vse.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja,pikice!Moje dva,sin in hči,sta na veliko žalost po meni podedovala polno teh pik,pa morata tudioba na rezanje in se ne morete odločit.Jat jih imam na tisoče,nimam nikjer čiste kože,na srečo pa le nekaj izbočenih.Pa pravijo,da ni potrebno štokat. S-C to za zob bi pa morala mojo hčer vprašat,njej so rezali dlesen in sprskali ven modrostni,drugače se ji je kar naprej gnojilo in blazno bolelo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:41:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja sej, ko bi blo vsej tko, da bi na to mesto prišla ena, ki dejansko bolj ustreza?...ma ne. Pa še potem to zadaj zvem, da sploh nima ustrezne šole za to mesto, ampak prek vez se vse da. Tko pač je, če si znan avtoprevoznik, sploh pri nas.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:42:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
NEVA, ne me strašit
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie NEVA, ne me strašit saj ti dajo anastetik,ne boli preveč.raje tistih nekaj minut bolečine,kot,pa stalne vsak dan. aja,pred leti,ko sem dala prošnjo za službo v izolsko bolnišnico,so mi odgovorili,da preveč koštam in,da bodo raje pripravnico vzeli. Evo,kakšne dobre izgovore najdejo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 aja,pikice!Moje dva,sin in hči,sta na veliko žalost po meni podedovala polno teh pik,pa morata tudioba na rezanje in se ne morete odločit.Jat jih imam na tisoče,nimam nikjer čiste kože,na srečo pa le nekaj izbočenih.Pa pravijo,da ni potrebno štokat. S-C to za zob bi pa morala mojo hčer vprašat,njej so rezali dlesen in sprskali ven modrostni,drugače se ji je kar naprej gnojilo in blazno bolelo. Neva sej mene pikice načeloma sploh ne motijo. sam so pa nekatere res velike, pa na trapastih mestih pa se vedno drgnem in te zadeve. Mene čaka puljenje vseh 4 modrostnih zob. Upam da bo šlo 2x2 ker če ne bom lih do abrahama vse 4 ven dala. SC... ja veze in poznanstva so pa itak zakon pri nas. ma ja sej mene že tud skrbi moj šiht... pa iščem na vse pretege da bi blo kaj...pa... bomo vidli no.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa izpulit modrostne?kaj te motijo,al kaj?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Zakaj pa izpuliz modrostne?kaj te motijo,al kaj? Premajhna čeljust. Zdej mi spodaj astejo ne lepo v ravni vrsti kot vsi ostali ampak vzporedno z ostalimi zobmi Cela katastrofa.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Premajhna čeljust. Zdej mi spodaj astejo ne lepo v ravni vrsti kot vsi ostali ampak vzporedno z ostalimi zobmi Cela katastrofa. A to je,pol.Ja pol pa prav,drugače so zobje res,kot nmetani,če nimajo prostora,sem pa mnenja,da je vsak simpatičen s takimi zobmi,kot jih mu narava da,samo,da niso boleči.Jaz sem imela prve sprednej enke,drugo čez drugo,pa v starih časih še niso bili zobarji,kot je trba in mi jih je popolnoma uničila,zdrave lepe zobe,sedaj moram pa mostiček imet
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 8:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zobje so , sploh če je zanič zobar. Nič babuške jaz grem... za delom.... da vidim če se mi je dst uspešno skrilo da ga ne bom videla
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 10:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste jo pobrisale?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 11:39:05
|
|
|
|
srki
|
Ma jaz bom zdaj pobirsala najprej na toaleto, potem pa ven, da si malo možgane zbistrim. Grem v Müllerja igrače gledat, Miklavž se bliža. Naš hoče tovornjak, ki hlode vozi. Na bruderjevi strani sem ga našla, vprašanje, če ga imajo tukaj.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 16:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A nobena ne čveka?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kaaaj pa jokaš solata? a je kej narobe?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR kaaaj pa jokaš solata? a je kej narobe? ja
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj je lubica reci? Te zob boli al srce?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ma kaj je lubica reci? Te zob boli al srce?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa booooooooooooooooooga evo mojo ramo - sam puloverja ne preveč zmočit....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 14.11.2007 17:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa booooooooooooooooooga evo mojo ramo - sam puloverja ne preveč zmočit.... oh kr pripravi se da ga boš ožemala celo noč.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?